Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdybych mel crysis 2 kj něčemu přirovnat byl by to avatar(ten film) stejna grafika stejnej přibeh(jen je to obraceně) a dokonce i 3d tam je
  • Všechny fíčury jdou stranou před celkovou zábavou. Crysis je technologicky i teoreticky mnohem komplexnější titul než Homefront, ale co se ZÁBAVY týče, zas takové terno to není, což je ostatně vidět i z reakcí některých čtenářů a to i ve srovnání s Homefrontem. V textu píšu, že jsem přemýšlel nad devítkou, ale vzhledem k tomu, že tu dostal pro mě osobně mnohem lepší Fallout New Vegas si ji PODLE MĚ (ale i podle celé řady dalších recenzentů ve světě) nezaslouží. A co se Snipera týče, pokud se nepletu dostal u nás 5, takže vůbec netuším proč na něj narážíš (jinak mě překvapivě i přes veškeré nedostatky docela bavil a dohrál jsem ho).
  • Vy také dokážete člověka pobavit *1* Pochybuji, že zaniknou hry na PC a že se na něm přestanou hrát hry a když vás požádám o argument, co mi řeknete? Pirátství? Myslíte si, že tohle na konzolích není a nebude? *3*
    A staré hry jsou lepší, akorát vy jste ještě moc mladý na to, abyste něco takového pochopil. Nevyrůstal jste na nich, proto to nedokážete pořádně ohodnotit *3*
  • *1* *1* Tahle recenze mě opravdu rozesmála *1* Doufám, že příště už pobere autor trochu více inteligence *4*
  • Opravdu je to jen o jeden bodík lepší než Homefront? Opravdu je to stejně (ne)zábavné, jako Sniper: Ghost Warrior?
  • tak ma napadlo ze tato total war medzi pc a konzolami mohla ukoncit daka externa grafika a ram v jednom. Keby namiesto kinektu spravili daco ako PS3 alebo X plus mohlo by to byt lepsie ako tie hopsacky a trsacky s kinektom. Ale bral by som i ten kinekt na PC. Take karate ci box pred velkym monitorom v 3 D to musi byt zazitok.

trosku mimo temu .
  • Hele, a co takhle psát recenze bez číselného hodnocení? Myslím to vážně.
  • Docela by mě zajímalo v čem si konkrétně protiřečím. A to, že se autoři nenamáhají alespoň nějak osvěžit hráči paměť na tři roky starý titul na který se odkazují považuji za scénaristický teror.
  • Dlaha
    Tyhle recenze jsou aspoň z pohledu hráče, který si taky nebude jedničku pravděpodobně pamatovat a proč by ji měl hrát znovu, když na něj čeká dvojka. Recenzenti, kteří si myslí jak jsou chytří a začnou vyzdvihovat spojitosti s předešlým dílem a další věci, jen aby ukázali, jak mají ve všem přehled jsou k ničemu. Radši budu mít recenzi, která mi řekne, jak se u hry cítí běžný hráč...
    A tohle je podle mě tady splněno.
  • Psychotic
    Blizzard a Valve? Jistě, jejich hry se od ostatních hróózně liší.. Ale co, tak dobrá. Nebudeme to rozvíjet.
  • "ví se, které zábavu v tom určitém žánru dodávají a které ničí" opravdu? ...nebudeme to rozvíjet. Nemá to smysl. Mě se totiž zdá, že to dnes už nikdo skutečně neví. Snad jen Blizzard a Valve se drží vysoko nasazené laťky a tyto věcí ví....
  • ucho
    a co Dizzy :)
  • Psychotic
    Dík za optání :-)

To, že PC segment zmizí (o tom silně pochybuji), neznamená, že účetní budou dělat uzávěrky na PSku, ale že se na PC prostě nebudou hrát hry. Váš příklad byl naprosto zcestný.

A staré hry opravdu nejsou lepší, než ty dnešní, obsahují mnoho a mnoho nedodělků, věcí srážejících herní zážitek, et cetera. Nostalgie a vzpomínky nás u nich drží, ve své době byly skvělé a tak máme tendenci jejich chyby nevidět a mizernou grafiku odpouštět. Dnes jsou všechny herní systémy a prvky gameplaye vyzkoušené desetkrát a ví se, které zábavu v tom určitém žánru dodávají a které ničí.
  • Máte svým způsobem pravdu. Na většině jmenovaných sem kdysi hrával i některé vlastnil. Ano rozeběhly hry jako takové. Ale byly to jen hříčky. Samozřejmě jak šel čas byly lepší a lepší třeba na SEGA Genesis už se dalo slušně zahrát. Ale konzole je pořád konzole. Je to jen pohrání... můj osobní názor. Nějakou vyšší úrověň tomu dodalo právě až PC, když se vyvrtalo ze svých krkolomných začátků.
  • K čemu je recenzent, který si nepamatuje první díl a nechce ho ani znovu hrát ani přes jeho krátkou dobu (proč vždyť byl přece dobrý, ne?!) a informace, tak musí hledat na wiki?!
    Jaký je potom rozdíl mezi profesionálními pány „recenzenty“ a hráči?! Myslím, že většina skutečných hráčů má o hrách daleko větší přehled, než ta smetánka, která o nich píše…a Vávrovy protiřečící se recenze, kdy na začátku píše jak je něco blbě, v půlce recenze že zase dobře a na konci zase ta stejná věc blbě, jsou vážně o ničem.
  • Jen tak pro zajímavost, PC z her neudělalo nic. IBM PC tedy určitě ne a starší počítače (Commodory, Spectra atd.) vždy pouze sekundovali konzolím. Pokud něco rozjelo herní biz, tak to byla konzole Atari 2600, arkádové automaty a následně NES, Sega, SNES a PSX. IBM PC se začlo prosazovat až někdy v devadesátých letech a NIKDY nedosáhlo úspěchu jako konzole. Ani nestálo u zrodu 90% herních žánrů, jak si leckterý desetiletý filosof představuje.
  • myslíte? Jak chcete
  • Asi ti uniklo, že reaguju na Tushana a ne na Zagra... *7*
  • Psychotic
    Tak pomýleného člověka jsem na těchto fórech ještě neviděl.
  • Je to k smíchu číst si vaše příspěvky. Hádám že většině tu není ještě ani 15 let a hrajete si tu na odborníky. Je jasné že každý je "zapálený" pro tu svou stranu a hájí si jí a shazuje ostatní, ale je t ok smíchu. Tvrdit, že PC segment zahyne a zmizí je dost troufalé, nemyslíte? Je tak na ukázku - na čem by pak lidé pracovali . na konzolích? Napříkald účetní - bude vést podvojné účetníctví na playstationu? To snad ne. PC z her udělalo druh schopný přežití a vývoje a dovedlo jej sem. Jsem rád, že jsem zažil zrovna toto období a měl tu čest hrát první hry a je smutné, že dnes se z tho stal klasický důl na peníze a díky masovému rozšíření se hráčská komunita přeměnila na chátru, ketrá se pak jen takto hadá a neustále kritizuje a sní o "dokonalé hře" ačkoliv nedokáže staré herní klasiky, kterým mnoho dnešních hype her nesahá ani po kolena a kde právě náznaky jisté dokonalosti jsou, ocenit. Je to smutný fakt. Hry už nejsou to co bývaly. Je to jen o pastvě pro oči. To někdy jaksi nestačí. - toto nesměřuji k Crysis 2 jelikož jsem jej nehrál, čili to takto neberte.
    A pokud jde o pirátství - to je na zamyšlení se nad sebou sama. Ano také si hru stáhnu, ale když se mi líbí tak si jí hned koupím. Těší mě fakt, že mám doma originální krabici a že jsem podpořil autora hry, který se postaral a to, že jsem se dobře bavil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit