Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cod... je totální nesmyslná kravina která se prodává jen pro to že si firma si umí udělat reklam jak nasráno!
  • No, recenze na Sniper: Ghost Warrior zde na tiscali udává 8/10. Spiš naražim všeobecně na zbytečně nadhodnocené recenze určitých dalších tutulů. Respektive chapu že se nikdy nemužete vyhnout subjektivnímu názoru, to prostě není možné, každý máme nějaký názor. Spiš by bylo rozumnější celkové hodnocení uplně vyloučit, shrnovat třeba jen plusy a minusy, nebo hodnotit u hru zvlášť různé faktory. Respektive zavedení hodnocení publika by hodně pomohlo. Popřemýšlejte nad alternativama, co recenze tady, to hádka a i spousta nadávek na Váš vlastní účet.
  • mno to je jasny ..... C (Centrum) o (opuštěných) D (Dementů) naprosto vyhovuje lidem do IQ 100 takže aj tobě. Cokoliv jiného vyhovuje ostatním.
  • tys ten pribeh fakt nepobral.. :D a to ze to ma pestry barvy jak avatar neznamena ze se stylizace podoba, viz ty alieni v crysis.. avatar filmu se podoba avarat hra...
  • panu vejvrovi se to holt proste nelibi co delat no me to bezi na extremni nastaveni a je to pecka at si kazdej rika co chce kdyz nanooblek milujes neni co resist *1* *3*
  • vetsi picovinu si uz napsat nemoh
  • smejki
    v tom případě mi Crysis 2 připomíná můj dnešní oběd
  • smejki
    no ale proč držkuješ zrovna u téhle recenze, která je obsahově dobrá, to nechápu *7*
  • ja myslim ten pribeh z avatara co je jakoby v pozadí jak lidi napadnou mimozemštany jen se to v tý hre obratilo ale ta grafika postav a celkove animace mi fakt prijdou jak v tom filmu
    A JAKOB: tvuj komentar je zas nejzbytečnejsi
  • Pane Vávro, vaše kritika je stejně na místě jako závěrečný song po záběru na zdrceného mafiána v jisté úplně jiné hře
  • omg totalni blbost tahle hra *12* CoD je 10000000000000000x lepsi *5*
  • Pravděpodobně nejhorší příspěvek na této diskuzi a že jsi měl co překonávat.
  • recenze super, vsechna cest danovi, fakt pekne napsano..
  • ano, už jsme to od tebe nejednou slyšeli, tvoje posedlost Black Ops hatem se stává pomalu chorobná, pozor na to...
  • tak to si pribeh avatara asi moc nepobral.. :D
  • ano a pripojene cez usb nie *7*
  • Nechce sa mi veriť, že je to len o 1 bod lepšie ako CoD: Black Ops, čo bola totálna zvrhlosť (tak scenáristicky, ako aj technicky). Niekde sa asi stala chyba...
    Ale také veci sa v poslednej dobe stávajú častejšie, však?
  • Ano liší. Ještě umí využít trochu toho kouzla a atmosféry.
  • Ano, myslím si, že kdo nezažil začátky to skutečně nemůže ohodnotit. Nestíhají v dnešním trendu, ale v jádru jsou to dodnes nepřekonané záležitosti - například Half Life nebo třeba Deus EX či System shock - mají to co by hra měla mít. A jelikož jsem ty začátky prožil a jsem za to moc rád, nenechám si tento názor vzít.
  • a multiplayer je tam skvelej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit