-
moc dobrá videorecenze a hezká větotvornost, Lukáši :)
-
pan.smajl@tiscali.cz: naprosto s tebou souhlasím. Bohužel mám zrovna tu smůlu, že se u mě bugy dost vyskytují ( mám origo ). Nejvíc mě štve, že se mě občas nenačítají Nano body, nebo naopak z ničeho nic zmizí, pak občas nemohu střílet ani měnit zbraně, jakoby se ovládání zasekne. Další věc ne systém checkpoitů, které je v některých situacích stupidně rozkmístěny, jsem pak po svém skonání nucen někdy celkem velký usek hry opakovat a to i několikrát za sebou z výše uvedených důvodů ( zásek zbraní ).
Lol: není ti trapné se tu chlubit, že jsi si to stáhl, takovým jako ty bych z fleku napařil takovou pokutu, že by jsi ji do smrti nesplatil *10* -
-
No vidis to! Na zaseknuti ovladani (nejde prebijet a to se stava i v MP, coz je na rozmlaceni klavesnice) nebo zaseknuti neustale chuze dopredu - na to jsem uplne zapomnel! To se mi stava taky. :/ Nano body radsi ani neresim, staci, ze je bugle hlavni multiplayer menu a neukladaji se v nem unlocky (clovek musi primo live na nejakem serveru). Stejne tak nefunguje sqaudovani s kamarady. Tahle hra je proste libova..
-
-
perfektni recenze. Díky za ni.
-
Já zas jako 40letý člověk s rodinou a spoustou jiných koníčků nedovedu pochopit zálibu v multiplayer :)
Kdežto občasná oddychová řežba v singlu, mi naprosto vyhovuje...
Dovedete si představit, jak asi dopadne při multiplayeru hráč co hraje jednou za týden. Nebo míň... :)
Tedy já bych tu otázku
"Opravdu si lidi nad 18 let takovou hru koupi kvuli singleplayeru??"
otočil
"Opravdu si lidi nad 18 let takovou hru koupi kvuli multiplayeru??" -
-
Pochopitelně, pokud má někdo jiné hobby, nad kterým raději tráví čas, netráví u hraní tolik času. To je jenom o prioritách.
-
Kvalitni MP si cas od casu dam ale treba u Crysis 2 jsem si ho fakticky odbyl v demu. On ted stejne poradne nefachci a u hrani se nervovat nehodlam. Ale je fakt ze si radeji vysetrim cas na kvalitni SP nez na bezduche pobyhani mapou nahoru a dolu a kropeni vseho na co cestou narazim. Ciste MP titul bych si nikdy nekoupil, ja proste k tomu strileni potrebuji take nejakou tu omacku okolo. Co se tyce Crysis 2 pridal bych podivne fungujici utok na blizko, z pricin u kterych jsem neodhalil zadnou logiku se nekdy stava ze postava nereaguje na pokyn klavesy a z efektni rezniciny se tak stane trapny moment. Bohuzel hlavne kvuli tomu sem musel nektere casti dat dvakrat. *10*
-
ja si treba kupuju COD jen diky zabavnemu multiplayeru a singl povazuju za naprostou ******. naopak jak prvni far cry, tak crysis sem kupoval jen jako singl a dodnes na tyto dve hry nedam dopoustit. takze u me zalezi spis na hre :)
ale treba jako hrac wow se da docela vypozorovat co, ktera generace vetsinove preferuje :-) kdyz hrajete na PvE serveru a neustale na vas nejakej s prominutim d*bilek klika a posila vyzvu na souboj treba 20x za sebou, tak clovek zacina premyslet kdo je ten na te druhe strane vlastne zac a ve vetsine pripadu je to nekdo nactilety :)
-
-
Mě se tedy recenze líbila, pan recenzent předvedl nedostatky i přednosti a v závěru hodil naprosto adekvátní hodnocení. Tady pana ALL považuji za jednoho z těch týpků, kteří si myslí, že jen jejich názor je ten bezchybný a nejobjektivnější, a když nemáš stejný názor, tak seš idiot. Dnes jsem si četla diskuzi u nějakého článku o Fukušimě a musela jsem to zavřít, protože tam byli uplně stejní machři a odborníci, kteří jen pindali o tom, že Japonci jsou blbí, proč stavěli elektrárny na pobřeží. A to nemluvím o magorech, co tam furt tahaj naši politiku (ale to jsem teď odbočila).
Prostě, videorecenze fakt dobrá, diskuze už mi ale čím dál víc začínají hýbat žlučí. -
jak jsem již psal u mne tak 7/10.Je to osekané díky konzolím,jak graficky tak prostorem pro hraní.jinak se mne hra líbí ,ale né tak jako jednička *3*
-
pro me zklamani roku, tupe ai, nezazivny alieni... a herni doba 7h nevim kde vzali udaje okolo 12-15h....
-
-
7h? Ano, ale nekolikrat sem si dosel na WC ,snedl sem si obed i s pulkou serialu (20min) a jeste si dal pauzu (40 min). Podtrzeno, secteno hru sem hral cca 5-6 hodin a to jen kvuli tomu ze sem nekolikrat umrel pac sem hral na nejtezsi obtiznost takze spawn na zacatku levelu( debilita, kdo to vymyslel? ). Z toho plyne herni doba je 4 hodiny max.. Kdyz uz sme v tom i CoD 6 melo vic :/. Takze souhlasim sklamani roku. ( A jeste ktomu se neobtezovaly ani vydat editor kterej byl slibenej)
-
-
tak kdyz se nebudes obtezovat se strilenim tak 90% levelu probehnes za 2-3 minuty :) samozrejme nekde te hra strilet donuti ale fakt ze vetsina levelu je projit na 1-2 "nadechnuti" mezi cloakem, prehnane vlastnosti obleku, absolutni neschopnost, apatie a poruchy kratkodobe pameti AI, level dizajn a extra nizka obtiznost i na DELTU z toho delaji hodne casual zalezitost (neumim si predstavit co dela AI a jakym zpusobem je to hratelne na jeste nizsi obtiznosti) .. ale abych byl fer, hra ma okamziky kde clovek par krat umre nez to prejde (napadaji me minimalne dva) a nemuzu rict ze bych se alespon 30% hry fakt nebavil .. ale je to spis takove to baveni se tim, ze jste v podstate nesmrtelny buh a zkousite si co vsechno vam ti zmateni panacci dole sezerou :) ale jedine co mi vyslovene vadi je nutnost nastavovat grafiku pres config .. alespon vymnuti bluru, flowu a pod tam dat mohli .. pak to vypada 3x lip ..
-
-
Vsak ja nerikam ze je to blbost a ze sem se nebavil. Ale jen asi sem cekal vic :)
-
-
-
-
Naprosto s recenzentem souhlasím. Až teda na tu grafiku, kde říkal, že neni na tak dobré úrovni. Dnes se nevidí hra která má lepší grafiku než crysis 2 a i crysis 1 mi připadá horší (co se grafické stránky týče). Samozřejmě nemluvím o technickém zpracování. Mohla být lepší fyzika. Určitě totiž nejsem sám toho názoru, že by nebylo k zahození zdemolovat pár budov. To je ovšem můj názor. S ostatním plně souhlasím.
-
Přidám se k Vám, recenze super, ja hru dohrál v neděli ráno na X360 a paráda !!!! už dlouho mě nic tak nebavilo jako tohleto :-)
-
Crysis 1 nebolo žiadne sterilne technologické demo. To mohol tvrdit iba niekto kto to nehral. A že sa odohrával iba v dzungli to tiež mohol tvrdiť iba niekto kto to nehral. Ja si pamatam na ťažobné doly, prístav, tankovú bitku v údolí, vojenské základne atd. proste dost variabilne prostredie.
-
-
navíc ufonská základna a zmrzlý ostrov. (ve warhead potm myla scény jako vlak a letiště)
-