Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze se mi libila :) I kdyz autor v podcastu slibil, ze s nima konci, tak mu to snad promineme...:D Jen mam dotaz pro vsechny... A neberte to jako prudu :) Ted fakt neprudim a vazne me to zajima.. Opravdu si lidi nad 18 let takovou hru koupi kvuli singleplayeru?? A bavi je?? Ja totiz nerozumim tem hodnocenim a tak se chci presvedcit , ze je to jen muj tupej nazor, ze si takove hry to hodnoceni nezaslouzi... Hraju uz nejakej ten rok, stejne jako filmy sleduju nejakej ten rok.. A proste mi prijde , ze kdyby se tocil porad ten samej druh filmu akorat lehce pozmenen, coz ale hrace zase tak moc nezjima, kdyz herni zazitek se moc nezmeni tim, jestli strilim z te zbrane s tim oblekem, nebo z jine, tak proste nikdy takove hodnoceni nemuze prece dostat... S kazdou dalsi recenzi mi prijde , ze hodnotit nejakou znamkou je proste uplne zbytecne... (sorry, ja vim.. trochu dlouhej prujem) :)
    • za poslední roky vyšlo jen pár velmi dobrých multiplayerů, které svojí hratelností připomínají "staré" dobré časy. Z mé strany to vidím snad jen na TF2 a BF:BC2 (dodám, že jsem nehrál úplně vše).. Tyto hry mi ještě spolu s Q3A a CSS plně vystačí na multiplayerovou zábavu. Tudíž MP mi nepříjde jako stěžejní součást nové hry, která obsahuje kvalitní singleplayer (viz HL:2, crysis 1 či GTA4). O této hře se to ale říci nedá. *3*
    • Diky za oba nazory :) A midnight tam urcite nebylo nic co by nekoho urazilo.. jen me zajima jak to mate Vy ostatni :)
    • povím ti to takhle je my 25 a mulťák jsem naposledy hrál u modern warfare a to ješťe jen asi do 15. lvlu. Pokud hra nemá pořádnej singl tak nemám důvod ji hrát. Nebavý mě jak nějakej idiot pobíhat kolem dokola po mapě a snažit se trefit přímo ve středu bitevní vřavy poskakující lamu nebo si ničit nervy s cheaterem co vidí přes zeď jenom pro to abych si odemčel zaměřovač. Pokud to nemá příběh není to pro mě plnohodnotná hra. Vem si to takhle příjdeš z práce nebo ze školy nasranej na všechny kolem jak tě celej den prudili chceš mít chvíly svůj klid tak si přece nezapneš mulťák kde tě bude srát další banda předpubertálních lam. Pro trolly atd je to můj názor a nikoho tím nechci urazit.
    • no myslim, ze pri urovni dnesnich FPS jde spis o to si na par hodin zastrilet a pak se venovat necemu kvalitnejsimu ..
  • proc to video nevidim ? :D
    • uz jo ;]
  • Do háje dejte už možnost nastavení kvality videa kdo se na to má potom v práci dívat sakra už.
    • sleepless
      Dnes vam reknu, ze je to v planu, pristi tyden uz budu moci status zmenit na "uz se na tom pracuje." :)
      • Ze ty ses z IBM?:D Lol!
    • Tak tak, nestihá mi browser, kua lidi myslete na pracující třídu:-)))
      • No ja nechci nejak rejpat ...ale nemela by pracujici trida v prve rade PRACOVAT!!!! *1* *5*
        • nj jen nesmis dat najevo ze prace na kterou mas 4 dny se da zvladnout za 4 hodiny ..
        • v cechach ? xDD to si me rozesmal *1*
  • Tak sry-po cely čas hru v podstate chvali, lebo musi, a nakoniec 8/10...
    -ked už sa mu uračilo spomenuť grafiku, tak mimochodom zabudol povedať že tato hra je zatial nejlepšie vizerajuca hra čo vyšla...
    cela recenzia je robena s takou nechuťou,s akou je aj pozerana a tohoto recenzenta by som už nič recenzovať nenechal...
    -nie toto nie je recenzia na Crysis2 ale parodia na recenziu-pripadne ukažka toho, ako sa to robiť nema...
    • Jen reaguji na nejlépe vypadající hru dneška - tou je totiž stále Crysis 1 (neoficiálně, samozřejmě - druhý díl se ještě do žádné podobné oficiální "hitparády" nedostal). Nevím proč, ale na i na Hardcore nastavení mi hra přijde přeefektovaná, rozmazaná (i na místech, kde se to nehodí) a v takovém zvláštním, snovém oparu... Hra je to opravdu hezká, s neuvěřitelnou optimalizací, kdy na mé 5770 běží ve fullHD naprosto bez problémů, ale nejlépe vypadající si nemyslím.
      • v configu vypni glow a nastav vsechno na max a vypada to lip .. a taky beha svizneji pochopitelne .
        • Vyzkouším, díky za radu.
    • 13_11
      To je furt dokolečka: no tak se předveď, blamáž, a všem ukaž, jak se to má dělat! Čtenářské recenze tudy -> nebo jestli tě baví štěkat do prázdna? ...
    • Ty tomu říkáš nechuť, já to vidím jako profesionální nadhled zkušeného pařana, který se nenechá opít prvoplánovým pozlátkem.... *3*
    • Nechvali-kritizuje AI a pribeh, tak nevim co trepes. 8/10 jinak = vyborna hra a kvalitne vypadajici engine je vyzdvihovan u toho strileni z tanku. Cely tvuj komentar je napsany s takovou nechuti, ze uz bych te komentovat nenechal *2*
      • Presne, už nemam chuť ani reagovať som totalne znechuteny...
        Ludia všimli ste si, že toto je Crysis 2 inak najlepšia FPS sučasnosti ??
        či si nevidite ďalej ako špička vašho nosu ??
        Ďakujem.
        Mimochodom ja som hru hral a viem aka je a na recenziu sa možem vykakuškať, ako aj na vaše komentare len tolko-tato hra si zasluži o vela viac...
        • No tak si do denníčka zapíš hodnotenie 11/10, daj pusu oteckovi a neotravuj tu vzduch, ok?
          • Aj ty mne KNECHTE *2*
    • Další kritik. Bylo by příště lepší k tomu videu prostě přečíst text z původní recenze?
  • aha :-)
  • *4* *4* *6* *5*
  • Je to na pytel. Zjednodušené až to bolí a udělali z toho koridororovku a grafiaka ani nemluvě. Asi jsem měl velká očekávání.
    • Bych spíše řekl, že u té dvojky jednoznačně vidíš design úrovně, ve které se zrovna nacházíš. Mám pocit, že se tam přechází z jednoho boxu do druhého, člověk tam vidí autorské záměry - rozmístění objektů a nepřátel. U jedničky to tak viditelné nebylo, byť se to tam také někde projevovalo. Se pak špatně vžívá do hry, když na to člověk kouká z pohledu vývojáře.
    • koridor neni podstatny .. pokud dava dostatecny prostor k reseni situaci ruznymi zpusoby ..
      • Jo no. Jednou to vemeš kolem pravé stěny a pak kolem levé . :) Je to dobrá hra na jedno zahrání, ale to pořád nic nemění na tom, že je to zjednodušené a že to mohlo být na uplně jiné úrovni. :)
    • ale prd, koridorovka byl i predchozi crysis. nastesti k tunelovkam jako cod to ma porad sakra daleko.
      • to mas pravdu preCOD je mrdka :D
  • rad by som dostal odpoved od niekoho kto to naozaj hral

Ako moc je odlisna uniknuta alfa verzia od vydanej hry?

Bez kecov, bez flamov, proste fakty.

Dakujem.
    • MickeyMutant
      Jestli myslíš uniklou betu, tak tu podle kreditů celou sám vyvinul nějakej Placeholder. Jinak je to stejný.
  • jedna česká videorecenze crysis 2 z youtube

http://www.youtube.com/watch?v=eLIAPfTM8Q0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit