Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 počítá v PC verzi jen s DX11 - čistě pro vaše dobro
19.12.2012 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
konečně někdo... po takové době by měla většina her bejt DX11 only. a proč? protože pokrok! a vykopat konzole
-
-
Jedna hra (navíc těžce průměrná) toho pokroku moc neudělá. Pokrok udělají jen hry typu Half Life 3, které by vyžadovaly DX11. To by se hned zvedly prodeje, na nějaký Crysis 3 lidi víceméně kašlou.
-
-
to si řekneme po zveřejnění prodejů crysis 3. *3*
-
-
Crysis (1, Warhead, 2) se celosvětově prodalo dle Cryteku samotného jen pár milionů kopií (PC i konzole), takže máš smůlu.
-
-
Aha, takže když se prodává pár milionů kopií, tak to podle rozumného úsudku znamená, že lidi na to víceméně nekašlou... *3*
-
-
Lidi na to nekašlou, ale při tak nákladném vývoji, který série Crysis má, těch pár milionů není žádná výhra...
-
-
-
Takže kupuješ jo? Už Ti maminka dala 1400 kč na hru chlapečku? :)
-
-
1. Chtěl bych tě vidět, jak mi něco takovýho řekneš do očí. Každý zbabělec jako ty se umí takhle chovat, když je chráněn relativní anonymitou internetu. 2. Už dávno nejsem (bohužel) chlapeček. 3. Rozporoval jsem tvou hloupou rádoby myšlenku, že Crysis 3 v podstatě nikoho nezajímá. 4. Já si určitě Crysis kupovat nebudu. Koupil jsem první díl - ten byl dobrý. Koupil jsem druhý díl - nuda, nuda, nuda. Třetí už kupovat nehodlám, ledatak za dvě stovky...
Redakce by takové příspěvky, co tu předvedl ten chytrák výše, měla okamžitě mazat či lépe banovat uživatele na 24 hodin. Někteří se tu chovají jak dobytci. *7*
-
-
-
-
-
A nemůžou si za to pc hráči tak náhodou sami? Když vyšel Crysis 2, tak všichni měli kecy ohledně kvality grafiky a proč hra nevyužívá nejmodernější technologie a kdesi cosi... Načež crytek sesmolil několik patchů na kvalitnější textury a tesselaci. Něco mi říká, že přesně tomuhle chtějí v cryteku v tomhle případě zabránit :)
-
-
Dalsi co neumi cist ... asi tezko kdyz to je konzolovka stejne jako c2.
-
-
Velice tomuto kroku fandím, i když z obchodního hlediska to nemusí být trefa do černého (spíš do červeného...). Jinak stále se tu v diskusi opakuje, že konzole jedou na DX9. Tak XBox360 jede na takovém hybridu mezi DX9 a DX10 a PS3 na takovém kočkopsu vycházejícím z OpenGL a podobném DX. V obou případech jde o úplně specifická řešení. *4*
-
V temných chvilkách jsem občas uvažoval o tom, že bych do C3 šel, i kdyby už jen proto, abych měl doplněný "zážitek" z celé trilogie, nicméně, jsa majitel DX10 karty, jsem po přečtení zprávičky rád, že toto drobné dilema se vyřešilo samo, protože peníze příští rok naleju do úplně jiné věci než je DX11 grafika. *2*
-
Nevidim jediny duvod, proc by clovek, ktery to s hranim mysli jen trochu vazne, nemel mit dnes directx11 kartu. Jakykoli technicky pokrok vitam. To ze to neni mozna marketingove nejlepsi tah je druha vec. Ale o komercnim uspechu crysis3 obavu stejne nemam...celkem se tesim. snad to bude zabavne jako jednicka. Dvojku jsem moc nemusel
-
Moje PC nepocita s Crysis 3 ciste jen pro moje dobro :X
-
No podle dřívějších místních diskuzí většina plakala že nemá žádný benchmark na svůj nejnadupanější stroj na téhle planetě, tak se hrozně divím, že když konečně vyleze na světlo něco co požaduje 3 roky staré DX11 ! , tak má většina z Vás slzy na krajíčku že si to nezahraje. Takže z toho vyplývá, že většina zdejších tvorečků mohutně kecá a nejnadupanější ůbermašinu vůbec nevlastní, nebo že většina z Vás neví co vlastně chce. Ten zbytek tady neplácá takovou hromadu nesmyslů.
PS: nehodnotím kvality hry která ještě ani nevyšla :) -
-
me nevadí, že to je only dx 11, ale to jakým způsobem to zdůvodní. Na vysokou trávu asi potřebovali dřív počítače z nasa když teď to zvládne jenom dx 11 :-) a navíc to vesele vydají i na konzole takže spíš to mě vadí. JInak ofc jsem rád za "první" "next gen" hru(radši uvozovky pač výsledek jsem ještě neviděl)
-
-
No někdo s tím musel začít, pokud se chceme zbavit Dx9 only her. :)
-
-
S tím by museli začít výrobci konzolí *1* Dokud budou enginy optimalizovány na ně, tak můžou udělat na PC dalších X Directů a furt to bude vypadat stejně a ještě se to navíc nebude hýbat (690 ve SLI nutná *1* )
-
-
No nevidím v tom problém. V pc už tak mám dva roky kartu s podporou Dx 11 a zatím jsem to ani moc nevyužíval.
-
-
Presne, konecne nejaky posun bez kompromisu. A zrejme sami vyvojari nejlepe vedi, proc dx9/10 rozhrani do pc verze nezahrnuli. Ja osobne zpravu vitam.
-
-
kdyby to byla nativně dx11 hra tak neni o čem diskutovat. vzhledem k tomu, že hra vyjde i na konzole, tak je tu někde problém. že by lenost?
-
-
marketing *3*
-
-
no nevim spíš nějakej pakt s výrobci HW nebo lenost a nebo škudlení ze strany Cryteku aby co nejvíce snížil náklady. Někteří lidé si hru nekoupí pač nemají DX11 což je marketing na houbelec :-p
-
-