Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 počítá v PC verzi jen s DX11 - čistě pro vaše dobro
19.12.2012 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
No, já sice DX11 kartu mám (GT630M) ale stejně pochybuju, že si to na tom zahraju plynule...
Osobně jsem ke Crysis 3 taky skeptický a víc to zatím vypadá jako nějaké tech demo než hra. Já dohrál Crysis 2 nedávno, teď jsem si nainstaloval Crysis a baví mě to teda mnohem víc. -
-
To "Rosta" : Ak sa ti nezdá na tej kocke medzi 30 a 60 žiadny rozdiel, zapozeraj sa na vrchnu hranu kocky pri tom ako padá. Tam kde je 30fps ja osobne vidím jasne že pri tom páde sa ako keby za nou ťahá niečo.. neprizodzené.. A pri 60fps obrázku nevidím nič, plynulý pád. Od 60fps už uznám že to nie je rozdiel. Ak tam nič také nevidíš tak ti závidím lebo nie si taký FPSfyl ako ja a môžeš hrať hry aj v 30Fps , čo u mna nepripadá do úvahy :D
-
No ja teda neviem čí mám nejaký orlý zrak alebo čo ale ja jasne vidím dosť velký rozdiel aj v tej padajucej kocke :D . Vo filme je to iné presne ako píše kolega tuto :) . Poste ked hrám a nejde mi hra 60fps , tak som sklamaný a vadí mi to. A už vobec 30 fps nepovažujem za plynulé.. Neviem teda možno je to tak že to niektorí ludia nepostrehnú no mne to nejde do hlavy.. podla mna je to do očí bijúce.
-
s timhle chrastítkem to snad ani nespustíš :D
-
-
To byla jen reakce na DX11. Dishonored, Deus Ex HR atd mi běží na vysoké detaily plynule, Far Cry 3 na střední apod. takže to určitě spustím, jenže ono je rozdíl:
Spustit a Hrát.
Trochu paradox, pokud to tak opravdu bude, rychlá DX10 má smůlu stejně tak jako obyčejná DX11, jediný kdo na tom získá jsou majitelé předražených DX11 high end karet.
Asi mají plné sklady a je potřeba s tím něco udělat. -
-
Je mi zle z týchto vaších "sebauspokojení" typu - Ide mi to plynulo na blablabla. Čo je u vás plynulo? 30FPS, prípadne vo vačších bitkách 20-25 ? Pokial nemáš stabilnych 60FPS s Vsync, maximálne pri tých najvačších melách to spadne na 50-45 ,tak ti to NEJDE plynulo, bodka koniec.
-
-
Když se uvádějí doporučené požadavky tak to určitě neberou na 60 fps :D:D pokud ti nekdo napiše doporučenou sestavu, tak ta hra s tim dokáže běžet na 30fps, což je plynulý obraz. Filmy mají 25 fps a nikomu to nevadí, a přijde ti že se obraz seká? :D
-
-
Ano mě přijde. Hlavně v kině je to strašně vidět.
-
Filmy jsou něco jiného, je tam např. přirozené rozmazání pohybu (jo, ve hrách se taky dělá, vždycky to je ale nějaká aproximace, ne pro každou hru je vhodný a občas je to děs), navíc třeba rozdíl mezi 24 fps a 48 fps poznáš i ve filmu (viz Hobit). U her ale nejde jen o fps obrazu, jde hlavně o rychlost odezvy na akce hráče. Rozdíl mezi 60 fps a 30 fps v nějaké akční hře pozná většina lidí (za podmínky, že tu hru hraje a ne že se jen dívá), může to být sakra rozdíl. To, jestli je 30 fps dostatečně plynulých záleží na typu hry a na tom, jak to vnímá konkrétní člověk, každý to má jinak, nemusí to být o "fps snobství".
-
-
Pravda ale bohužel spousta lidí má zpomalené vnímání že ani 40FPS nepozná...
viz. http://boallen.com/fps-compare.html -
-
Ne to znamená že buďto máš zpomalené vnímání. Nebo máš monitor s hodně vysokou odezvou a input-lagem
-
no, takže 30 a 60 fps temer zadnej rozdil, to znamená že 30 fps je plynulý
-
-
-
-
-
-
ano budu
-
Tak kdo nema dnes ani DX11 grafiku, tak si asi dost tezko bude porizovat hru, ktera je ze 70% o grafice a pak je mozna nejakych 30% na zabavu a hratelnost.
-
Direct 11 kartu mám ,ale crysis 3 koupit nehodlám po těch nudných gameplaych,koupím až ve slevě kvůli grafice ;)
-
Ani náhodou! Jsem velký Crysis fanoušek, všechny díly mám a znám tam každý detail, ale tímhle mě pěkně naštvali. To si raději znovu zahraji Crysis 1 (který je beztak dalšími díly nepřekonaný, a s nějakým tím grafickým modem vypadá tak, jako nikdy konzolové hry vypadat nebudou) a nebo čerstvé FC3, které má výbornou hratelnost, pěknou grafiku a zároveň mi to krásně běží (mám DX10.1 kartu) :D
-
Kdyz nezahraju, tak nekoupim. Tecka. Nejak se chlapci citi, na to jaka srajda byl Crysis 2.
-
-
souhlasim ,ale jen s rozdilem ,ze za srajdu povazuju prvni dil a datadisk . Kazdopadne Crytek jsou namysleni uz pekne dlouho pritom jejich kvalita her jde spise dolu nez nahoru . Druhej dil se mi libil ,ale za zazrak videoherni zabavy ho nepovazuju :-)
-
-
No jak jsem zjistil, hru si nezahraju kvůli pouhému DX11, nemíním vrážet 11,5 Kza grafickou kartu kvůli jedné hře.Mám GTX 280 a zatím pokud něco hraji ,tak jde.
Chvíli mě to mrzelo, ale nakonec na tom asi prodělíá nejvíc vývojář, lidi si nejdřív koupí potřebnou grafiku a pak možná hru.Kdo spláče víc? -
Hm, ked uz sa pytate konkretne: "Schválně - pokud nemáte ještě DX11 kartu, budete si ji kvůli Crysis 3 pořizovat?". Moja odpoved je rovnako konkretna... nie, kvoli Crysis 3 si DX11 kartu rozhodne kupovat nebudem. Nerozumiem preco autori nemohli ponechat aspon podporu DX10 (ked uz nie DX9), najma, ked tak ci onak hru vydaju aj na sucasnu, uz mierne zastaralu formu hernych konzololoidnych masiniek.
Nuz... asi C3 necham ostatnym hracom. Ak si Crytek mysli, ze kvoli ich hre budem automaticky updatovat minimalne grafaren, je na omyle. Asi su si az moc isti v kramflekoch a to sa mi uz prestava pacit. Pomaly zacina byt fuk, ci to cele ma na svedomi Electronic Arts alebo Crytek. Vsetci sa uz spravaju nenazrane, ako sa na dnesny svet patri. Njn. Fuj. *11* -
-
Já si to rozhodně koupím, ale až bude na Steamu Maximum Edition za 5 "éček".
-
-
Tak to si hochu rokapul počkáš *5*
-