Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MACHOgejmr
    Fallout 2 pro rok 2013, is that you? Těšim!
    • Buď to napiš česky, nebo anglicky. Z lidí, kteří se pořád snaží vypadat zajímavě používáním anlickej slov v českejch větách je mi na blití...
      • MACHOgejmr
        Chceš, abych ti to radši přeložil?

A jinak, podle mě je lepší originální slovní mémy zachovat alespoň částečně, než je kazit pokusnym českym překladem kompletně.

Ale jinak jo, jsem hlupák, když si hraju s rodným jazykem, měli by mě exterminovat. Ne počkej, to je vlastně taky docela anglický slovíčko...
      • Co je bad na using anglických words v českých sentences?!

(sorry, jen experimentuju s tím tvým blitím... *4*)
        • A tobě se to jako líbí? To vám český jazyk tolik vadí že tu ze sebe děláte hlupáky?

Běžte na nějaké anglické fórum a začnete tam psát česky...
          • Nemám nic proti tomu, když se na vhodných místech použije anglické (německé, latinské...) slovo nebo slovní spojení, pokud to není samoúčelné. Ve svém předchozím příspěvku jsem převedl extrém, který se mi osobně nelíbí, ale vcelku bych považoval za drzost, kdybych lidi, kteří takhle píšou, generálně nazýval hlupáky... Tož tak.
  • Grandhalf
    Spíš jako tactics to působí , ale jo , dejchá to falloutinou ... Moje vysněný Fallout 1 + 2 pokračování to pravděpodobně uplně nebude ale Fargo to řikal od začátku tuším , že něco takovýho ani moc čekat nemáme ... Určitě se těším , po dlouhý době ( mno , vlastně Grimrock naposledy ) koupim za plnou cenu a bez iso testu ...
    • ja to naopak stahnu zaplaceny to uz maji tak co
  • Keyz
    Zrovna jsem si vyzkoušel Fallout Tactics a bylo pro mně dost těžkopádné.Dohrál jsem pouze první misi.
    Dost mně vadila bohužel klasická věc a to: Nikdo se netrefí na 3 metry a strašně omezený pohyb díky málo AP.
    To trefování se pak napraví to vím,ale tohle je zoufalé.Například u tahové hry Disciples byla snad základní hodnota 50% pak to nebylo tak strašné a zásadní.
    Takto se boj hrozně protahuje.I v nové hře Omerta to je lepší.U Omerty mnohem lepší.Tam nemusím stát straně blízko abych měl šanci 40%.Je tam vidět rozdíl brokovnice a pušky ohledně dostřelu atd.Je to více logické.
    - Z videa to vypadlo,že to tak strašné nebude ale zase nevím jak moc byli postavy vylepšené.

Mohlo by zde být i vliv zbraně a munice na brnění protivníků.To je málo kde a bylo to zajímavé.
    - Ohledně naprosté důležitosti nějakého čísla na hru si pamatuji komickou historku z JA2. Kamarád tvrdil,že chtěl hodit spolubojovníkovi granát aby ho mohl použit.Stál snad 2 metry od sebe.Ten co to měl chytit to nechytil a navíc se tím granátem zranil :)
    • Si proste noob.
      • Počkej, já v pěti letech dohrál Super Robin Hooda na ZX Spektru. Nejsem noob *2* . Jen samotná nejvyšší obtížnost + první mise+neukládání pozic=smrtící kombo dobré tak akorát pro masochisty.
        • Keyz
          K tomu si dáš do bot připínáčky na židli hřebíky,vypneš topení,otevřeš okno a sundáš si vše krom bot.
          Pak to určitě pravý HC hráč ocení. *15*
          • Pockej. Zapomel jsi na okurku.
    • Příklad z nejvyšší obtížnosti-první mise. Obyčejný bandita s pětačtyřicítkou- já a dva moji kumpání=4 střely ani jeden zásah, borec dvě střely -oba kritičáky-kumpáni mrtví. Další tah-já dvě střely-mimo. Borec kritičák-game over *2*
    • Zacatek ve fallout tactics je tezkopadnejsi, projit ten tabor banditu je docela pruda a nutny save/load, to je pravda, kdyz ale chvili vydrzis, tak se to o dost zlepsi.
      • Keyz
        To vím,že se to zlepší když jsem to hrál prvně tak jsem to moc neřešil.I když jsem na to nadával :)
        Ale tahle velká váha čísel je zoufalá.To si pak říkám,jak se nemůže netrefit když má brokovnici narvanou v jeho prdeli!
        Jasně když tohle se vyřeší pak odpadne další faktor který zásadně ovlivňuje hru.Kdyby AI taktizovala byl by nedostatek munice a zbraň by se mohla ničit atd tak by zas tak nevadilo.
  • Je to alfa nebo ranna beta, tam se jeste muze zmenit (a zmeni) vetsina veci. Ale uz ted se mi to velmi libi. Az na ty nepratele. Od dob legendarni Daikatany mam silnou averzi k zabijeni hmyzu ve hrach *2*
  • Ten interface vyzera _otrasne_. Zmazat cele, prepracovat odzakladu.
    • maros.goc
      ten popis sa dokonale hodí na tvoju personalitu ...otrasne, zmazat cete, prepracovat od zakladu
    • A stale gamedizajn nedokazal vyriesit chodenie postaviciek aby sa neklzali po povrchu, vitaj 2013....
      • Robotron3
        Gamedizajn je tvorba levelu a jak veci funguji. Tohle je zalezitost fyziky a animace a to se urcite bude jeste upravovat.
        • Jezis no tahate sa za slovicka fanboys. Dobre viete co som tym myslel. Kolko rokov je od vydania prvej 3D hry? A stale te postavy nevedia chodit ale sa klzaju jak jackson naopak.
          • smejki
            Co se týče synchronizace pohybu entity a její animace, většina her to má udělané dobře, tak nevím, co trojčíš. A simulování pohybu je zbytečný overkill. Hra by na tom musela být postavená (Sui Generis, Miasmata) nebo se to hodí jen do speciálních sekvencí (GTA4 a její Euphoria).
            • Otazka: budem musiet chodt v partii alebo aj v mensom pocte ci dokonca sám? Lebo ja radsej sam alebo vo dvojici.. *5*
          • Robotron3
            U takovejch her jsou dva problémy. Jednak, že postavy musí reálně dorazit na místo za nějaký čas, aby se neplahočili moc pomalu, ale zase aby přímo neběželi. Ono to totiž za tu vzdálenost a měřítko pak asi neodpovídá skutečnýmu pohybu, což se vyřešit jinak nedá. No a pak přirozený animace se dělají mocapem, a na to by potřebovali víc peněz a tady by to bylo spíš zbytečný. Neni to tak jednoduchý...
      • smejki
        jakej je vztah mezi gamedesignem a "klouzáním", když hra o (ne)klouzání není? *15*
      • je o ranná alpha, co od toho chceš, kdyby uz v alphe bylo všechno OK tak by to alpha ani nebyla ale rovnou plná verze:)
        • By som tam robil grafika, 8 hodin denne niekolko mesiacov a nieco take ako to UI vypustim z ruky tak by ma hamba fackovala.
          • ucho
            dej prosím odkaz na nějakou svou práci, ideálně taky něco z UI, ale spokojím se s čímkoli jiným. rád bych si udělal obrázek o tvém vkusu.
            • a uz je ticho..:)
              klasika
  • myslím že budu mluvit za všechny když reknu ze tohle jsme nechteli :(
    • Co to meleš, varle? Já jsem zatím spokojený, atmosféra z toho dýchá *6*
  • penize jsem do toho nedal takže je mi to jedno ale vypadá to zybtečne moc oldschool
    • tim myslim treba to kontextove okno, jinak to vypada super. Takhle nejak jsem si predstavoval fallout 3. Grafika se mi líbí. Bylo by fajn kdyby to bylo jak ve falloutu ze si muzete vybrat do party postavy podle vašeho vyberu nebo jit sam.
      • Cože? Kontextové okno je naprosto úžasná věc, která (co se mě týká) dost přidává na zážitku. Rozhodně lepší, než WoW číslíčka nad hlavou.
        • Kein
          Kontextové okno je KU*VA úžasná věc!
      • Keyz
        Tak ve Fallout 3 bylo vše dost zlehčené.Zde ten svět atd. bude doufám více reálnější.

Ve FN postava tahala kulomet 20 granátů atd..Likvidovala armády protivníku atd.
        Prostě klasika.
        Skyrim jen jiné kulisy.
        • A ve starych Falloutech snad postava nemohla nest kulomet a 20 granatu a k tomu vysrilet armadu nepratel? *8*
        • na druhou stranu je pravda že grafika nic moc :( ale co cekat od kickstarteru ze jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit