Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno do tohohle kousku vkládám velký naděje. Alpha zatím vypadá docela divně rozpohybovaná a ty boje mi přišli takový nic moc (trochu takovej Silent Storm nebo Fallout Tactics). A praktická ukázka flankingu mi přišla taky nepovedená...,ale ty rpg prvky jako je atmosfera, kecání, prostředí, hudba(je to genius), ui, použitý zbraně, atd. mě nadchly.Snad to nedopadne jako polododělaná amaterština, ale splní to ty sliby a naděje.
  • KIMCID
    když to bude v CZ proč né
    • Věřím, že nějací schopní brahmíňané se překladu chopí. :)
      • smejki
        Musíme se domluvit s Markem Tvrdým, ten taky Fargovi nabízel překlad. Vedle mě.
        • Marek Tvrdý? To jméno mi něco říká... *vyškrabává lupy*
          No snad se nějak domluvíte, nejlépe na spolupráci, hry této sorty si zaslouží kvalitní překlad.
          • Viktor_H
            Stojí za ME/DA/DE.. Co jsme měl možnost vidět, jsou to kvalitní překlady.
    • Existuje snad jedina hra,ke ktere by nebyla cestina? U nekterych to trva dele a je ciste amaterska,ale vzdycky je
    • smejki
      překlad bude zřejmě jen komunitní, sám se ho rád zúčastním
  • Nemozem si pomoct Fallout Tactics s pribehom a so slabsie vyriesenymi dialogmi... *7*
    • Možná ze mě bude kacíř, ale Fallout Tactics byl lepší než Fallout 1,2. Netroluji*14* . Takže je možná dobře ,že je mu podobný.
      • Kein
        Nebyl lepší nebo horší, byl zcela jiný.
      • Podle me je to nesrovnatelne. F1.2 jsou cistokrevne rpg,FT je strategicka tahova hra. Proste jiny zanr
      • Jako za mě lepší rohodně nebyl... pro mě je Fallout 1,2 NEJ, hlavně teda 2. díl, ten se mi líbil víc... ale pohlížím na to čístě ze stránky příběhu, humoru, atmosféry atd atd atd....
        Ale Fallout Tactics jsem taky hrál, prostě jako fanda Falloutů jsem si ho chtěl a musel zahrát a dohrát... po stránce příběhu humoru a atmosféry už to nebylo vůbec ono, ale naopak po stránce soubojů a různě zvolené taktiky v nich, se mi FT moc líbil....
        a Musím říct, že tenhle W2 mi taky těmi soubojemi, možností ovládat víc postav a taktikou boje hned připoměl taky právě FT mnohem více než F 1,2...
    • Proc te napadl zrovna FT? Spise to vypada jako Fallout 1,2 ve vylepsene grafice
      • vubec to nevypada jako fallout a už vubec ne ve vylepšený grafice, Naopak v Horší! a divně neproporční
      • Bylo to to první co mě napadlo hned ze začátku. "Sakra, to je podobné FT".
        • Viktor_H
          Vždyť je to party based hra! Je přece jasné, že z hlediska ovládání jsou si ty hry mnohem podobnější než s F1/2.

A FT tyhle aspekty přece vůbec neměl řešeny špatně...
        • smejki
          Od začátku je FoT zmiňován jako jedna z hlavních inspirací pro soubojovou složku.
          • No však. Taky mě FT celkem bavil :) . Na druhou stranu jsem se těšil na hezké rozhovory, tj. dialogy a ty tu patrně nebudou (pokud definujeme dialog jako přirozený proud rozhovoru, ne nadhození tématu z jedné strany a odpověď z druhé. To je funkce třeba informačního terminálu :) ). Ne že by to dělalo tu hru špatnou, jen... jinou.
      • Mě to taky připomíná spíš FT, aspoň tím jak se to hraje.
        • Tak ono je to celkem jedno,protoze FT vypadali skoro stejne a boj byl uplne stejny jako F1,F2
          • palcov
            FT byla taktická "týmová" akce s podivnou hratelností (i když ho mám rád), F1, 2 byly RPG, kde jste ovládali jednu postavu a procházeli přáběhem. Ačkoli ve F1,2 bylo množství akce také velké (možná 60% hry), soustředilo se na příběh. Proto, pokud je těžištěm videa hlavně boj, připomíná FT.
            Jinak video vypadá celkem dobře :)
            • Tak boje jsou tezistem kazdeho videa. Ale resime blbosti. proste to pripomina Fallout universum:)
      • Neviem asi preto ze som ho hral asi 3-4 x a aj tie char. vyzerali nejak podobne..a hned mi to tak nejak napadlo..to prostredie..skratka pre mna jasny FT zatial *3*
        • souhlas, původně jsem čekal něco, co bude připomínat F1-2, nakonec to ale opravdu vypadá spíše jako FT... tedy né že by to bylo špatně, hra to byla celkem zábavná, ale přece jen bych preferoval ty první dva díly
  • Teda zatial *1*
  • k hráčom si môže vývojar dovoliť všetko i vydať hru z roku 2004 v roku 2013. Stačí sa pozrieť na praktiky EA a jej prosperitu, hráči znesú všetko ako sa ukazuje.

Popierať hnusné modely, slabé textúry a celkovo low grafiku (to nevylepší už žiaden efekt) je klamstvo. To, že je grafika slabá je skrátka fakt.

A prispieť synáčkovi z jednej z najbohatších rodín Ameriky, ktorý by mal v sekunde pôžičku i 100 mil.dolárov, je absolútna naivita až hlúposť......ja asi pošlem svoju výplatu Goldman Sachs, chudáci nemajú čo do huby....
    • Ehm, grafika je to poslední co mě na téhle hře zajímá. Stačí mi přijatelný model alá Infinity engine z roku 1998 a jsem spokojený. sakra,mě by klidně stačil i engine z Faery Tale Adventure 2.Ale to by asi nezkousl nikdo*2* . I když byl super.
      • Ale skousl. Mne by nevadilo ani rogue like provedeni: http://tome.wraith.cz/tome.html To by byl teprve hate :-).
        • Krása*14* Čím horší grafika=tím větší zapojení fantazie= mnohem větší prožitek ze hry.
          • navrhuji dwarf fortress - pro mě jedna z nej her vůbec
    • 13_11
      Á, pán je znalec...
  • Atmosferu to docela ma , a stara skola je z toho citit taky..jen nevim kolik lidi to dnes jeste zajima. A taky je chyba ze tam je parta a ne jeden hrdina coz bude obrovsky rozdil oproti Falloutum a me osobne to dost odrazuje..
    • Kinet1c
      nechapem preco ludi odraduje partia a radsej by hrali za hrdinu jedneho, ja chapem, ze kazdy by bol rad one man army a bural a bil a otvaral zamky, odstranoval pasti, schovaval sa v tieni a snazil sa zakradat v tazkom brneni, ale je to az priliz pritiahnute za vlasy, dalej by som ti chcel pripomenut, ze max rozdiel to bude pri F3 a FNV a nie starej skoly F1 a F2, ktore boli celkom podobne tomuto az na grafiku, ktora je tu uz viditelne pokrocilejsia, na druhej strane porovnavat 2D s 3D je hlupost. V povodnych dvoch Falloutoch si si tiez mohol zaobstarat partiu a poviem ti takto tym ze ich mas je cele tvoje putovanie za cielom OVELA ale OVELA zabavnejsie ako keby si prechadzal celym sam. Dalej este malickost, to odradi ludi ako ty a nie mnozstvo ludi co si hru uz vopred zafinancovali, ved vedeli co chcu od tejto hry a vedeli na co daju prachy teraz sa mali moznost presvedcit, ved nakoniec aj vo videu je spomenute, ze im komunita dost pomaha, inak by sme mali napr. staticku kameru. Osobne mne je jedno ci rotuje ci nie ta kamera (nie som velmi vyberavy v tomto ohlade), skratka bud prekusnes cast ze je to party based, alebo nie a hru si nekupis a nezahras a das si zas FNV ci neviem co. Je to ciste na tebe co urobis, kym tato hra uzrie svetlo sveta vo svojej finalnej podobe. Ja sa rozhodne tesim.
    • Kein
      Asi ti uniklo, že to je Wasteland, ne Fallout.
  • l
  • ucho
    grafika bude dostačující, obzvlášť s dalšími efekty. navíc grafika není ta nejdůležitější část. samozřejmě ručně kreslená ve falloutu 2 měla své kouzlo. nepochybně zde bude nejdůležitější příběh a vtažení do příběhu. pokud tuhle část neodfláknou, úspěch to mít bude... (herní mechanismy mají zjevně promyšlené pořádně)
  • Takže přispěju taky svojí myšlenkou do mlýna. Hra vypadá ok. Což není ani pozitivní ani negativní. Jsem fanoušek F1-F2. Byly to úžasné hry, hlavně kvůli jejich vtipu, možnostech hraní, můžete hrát za blbce či inteligenta a hra na vás reaguje. To v tomhle případě nepoznáme a musíme si počkat až hra vyjde a myslím, že to bude to největší měřítko.

Co musím ocenit je hudba, ta je opravdu fajn. Combat systém no... Klasika nic nového, nic co by člověka překvapilo, takže ok.

Ale co mi teda není po chuti je to textové okno. Jasný beru je to odkaz na původní hru, kde se všechno vypisovalo, ale v dnešní době už na takovéhle věci máme přece grafiku. Já nevím jak vy, ale já se chci koukat na prostřední, chci vědět co se děje, chci si ty věci tam najít sám a né koukat do nějakýho okénka s textem, které mě bude na něco odkazovat. To samý s rozhovorama já prostě mám rád, když jsou dabovaný a upřímně to mě u toho udrží. Vím stojí to hromadu peněz, ale já nechci sedět u počítače a číst knihu mě to unavuje. Já si rád přečtu knihu, ale někde pěkně v křesle, cestou ve vlaku a normálně nebo na čtečce (mám iPada a na tom číst knihy, taky není kdoví jak super, bolí z toho oči jak čert). Ano chápu, jsou lidé, kteří jsou schopni číst knihy pdf na PC, ale já ne. A ano jsou lidé, kteří si přečetli každou knihu v Neverwinter nights, ale mně to bohužel nejde.

Oni sice říkají, že díky tomu, že to je textové tak můžou jednoduše reagovat na hráče, co má na sobě atd. To je pravda, to je hezká interakce, ale jde to i nadabovat. Když nad tím teď přemýšlím, tak Planescape (úžasná hra) se vyznačoval něčím trochu podobným, rozhovory byly psány v knižním stylu. Tzn. výraz obličeje a co dělá postava. Ale v dnešní době na tohle máme úžasný technologie (L.A. Noir), aby každý člověk poznal, co ta postava cítí bez toho, aby si to někde přečetl. Dřív na to ty technologie nebyly, tak to udělali takhle. V dnešní době si však představuju něco jiného.

Až mi tady zas budou všichni házet špínu na hlavu, vzpomeňte si jak jste se těšili na mluvící hlavy ve Falloutech. Nebo na pár nadabovaných řádek v Planescape. To, že i slyšíte hlas postavy má prostě kouzelný vliv.
    • Tak si jdi hrat SWTOR, tam mas namluvene uplne vsechno, jen ta hra k tomu nejak chybi. A jestli neumis cist, tak to mas docela blbe. Ja si radeji prectu spoustu textu v super hre, nez poslouchat tuny hovoru, z nichz vetsinu stejne preskocim pri dalsim hrani, v necem, co dalo veskere finance na dabing a na hru uz nezbylo.
    • Jsem zvedavy jestli pujde v teto hre hrat za prostitutku,jako ve Falloutu. Pulkou dulezitych souboju jste se mohli v klidu pro..spat *2*
      No a tahovy system na videu nikdy nevypada prilis lakave. To ukaze az samotne hrani
    • Viktor_H
      "Vím stojí to hromadu peněz, ale já nechci sedět u počítače a číst knihu mě to unavuje." - Víš, že to stojí hodně peněz. Pravděpodobně i víš, že W2 je projekt z Kickstarteru za necelý tři mega. Tak co tu řešíš? Na voiceover tu prachy prostě nejsou a na technologie snímající obličej už vůbec ne. Na to tu máš AAA produkci.
    • ucho
      asi si neuvědomuješ, jaký rozpočet na tu hru mají a že díky tomuhle stylu dosáhnou právě té větší komplexnosti, což chtěli... to, co jsi popsal, není reálné. stejně tak pokud to mají hodně upovídané, jako že asi ano, není reálné to nadabovat (kvůli komplexnosti a variabilitě, kvůli množství textu, tedy výsledná velikost by byla obrovská, a samozřejmě i kvůli penězům. a ještě je tady riziko nekvalitního dabingu). takže to, co chceš, bude možné až za x let, až bude TTS na vysoké úrovni.
  • Radioaktivni_surikata
    Po hratelnostní stránce z videa nemám výtek, naopak a těším se. Ale co ten vzhled *8* To je docela síla. A nejhorší je, že je to bídný od základu, objekty, textury... To nějaký dolazení nasvícení a efektů nespraví. Člověk nemůže chtít holt všechno, ale že až takhle *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit