Přejít na výpis diskuzí
Čtyři krát čtyři krát čtyři ve videích z Dark Souls II
25.6.2013 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Bude to nářez, už padlo nějaké slůvko o délce hry??? Strašně se mi líbí jakým způsobem v tom postavy drží štíty, to jsem ještě v žádné jiné hře neviděl. Btw: Doufám že ovládání na pc bude stejné jako v jedničce, jen s minimálními změnamy. Pro ty negramotné frantíky co si tu stěžujou na ovládání "vyndejte ruce z prd*le a naučte se je používat"
-
Aaaaaaaaaaaaaa, na Dark Souls II se opravdu těším nejvíc ze svýho seznamu očekávaných her. Už u prvního dílu jsem opravdu míval problém se od toho odtrhnout a věnovat se běžným denním povinnostem. Mám takový blbý pocit, že s tímhle to bude ještě horší *1*
-
Sem pc hráč ale na gamepad v Dark souls prostě nedám dopustit...klávesnice a myš se sem prostě nehodí...
-
Tak tak...Dark souls s gamepadem je lahůdka i na pc...jinak bych ani nechtěl...
-
Me zas rozcili debilita nekterych konzolovych borcu, kteri nedokazou pochopit,ze klavesnice + mys je na PC zaklad.
Nebo by ti bylo jedno,kdyby na tvoji milovanou konzoli udelali port hry z PC a ovladani by bylo optimalizovane na mys+klavesnici?
Proboha mysli taky trochu, nez vypotis takovy blabol... *7* -
ja som to pisal niekolko krat, ma to uplne nedeterministicek chovanie. raz mi to ide na prvy krat, inokedy to zadrbe error ale ked kliknem na plochu obrazu zrazu sa to rozbehne, inokedy mozem klikat kolko chcem a video mi nepusti. mam aktualne javy, flashe a vsetko mozne, pouzivam chrome ale ten prehravac je des
-
jj DD ma vyssie kuzla zdrcujuce a hlavne krasne spravene. Najlepsie je ale to lubovolne prepinanie si medzi povolaniami.
-
Blabla PC Blabla ovládání. Pořid si gamepad nebo hraj na konzoli, když je hra designovaná na gamepad. Tady ta hloupost a debilita pc klikačů myší je neskutečná a vždycky mě rozčílí. Když chceš klikat myší hraj hledání min.
-
Neviem co tu vsetci nariekate kvoli prehravacu. Mne to neseklo ani raz, nezastavilo ani raz a tie reklamy sa uz daju preskocit po 2 sekundach. A z niecoho tento web zit musi, nie? Jedine zeby ste to zacvakali z vlastneho. Kto sa hlasi?
-
Snad to půjde lépe ovládat. Zatím to nelze určit. Klasické konzolové pohyby, kde je někdo zaměřen a jedině tak lze běhat v kruhu okolo protivníka je na konzoli logicky lepší, ale uvidíme jaké dají možnosti na PC, kde stejný pohyb lze udělat pomocí myši a je to více efektivní. Viz Max Payne 1 a pod.
-
Doufám že už půjde efektivně krýt údery i mečem. Dual wielding bych rád zkusil
-
Za ten přehrávač, který tu máte, by měli padat hlavy.
-
jj, výborný je to kouzlo s kterým dorazí tu ninja želvu (asi soul sword).Temple knight vypadá taky skvěle s tim pláštěm.
Jinak docela pěkně udělaný mágy maj i v dragons dogma. Hlavně ty kouzla tam jsou epický. -
Ovladani je vynikajici, doufam ze ho kvuli PC nepokazi.
-
přimo :D
-
Viea hezká, ale vrtá mi hlavou, že je považujete za nová. Vždyť jsem je někde viděl už během E3 nebo záhy po ní... ??? *12*
-
Vyzera to pekne. Dufam, ze to bude na PC a konecne s normalnym ovladanim, nie ako Dark Souls.
Inak Games.cz byt vami, tak by som tu reklamu na europu z videi dal prec. Co ak sem nahodou pride nejaky amik a bude si mysliet, ze tu v EU mame ropu? Ja nechcem demokraciu. -
Hodně připomíná Demon Souls...jinak ten mág byl fajn ale ten hit tím palcátem nebo co to bylo nějak moc snadno ustál aby uskočil před druhým...ta finiš animace respektive ptok zezadu se my taky moc nezamlouvá..
-
Skvělé ukázky nových povolání, doufám, že bude tradičně kulatá desítka (ale nezlobil bych se, kdyby přidali víc). Ty vlající kabáty vypadají opravdu dobře, v jedničce mě strašně štve, jak jsou kápě připevněny pevně na záda, vítaná změna!
Hodně mě ale překvapil mág, zdá se, že ohnivá a normální magie znovu zabírá stejnou kategorii kouzel (po vzoru Demon's souls). Asi se můžeme rozloučit s pyromancií ( i když kdo ví), zajímalo by mě, jak to ošetří z hlediska loru a příběhu...
Jinak neví někdo, jestli neukázali nějaký boss fight? Pokud si dobře vzpomínám, tak na hratelné ukázce v jedničce byl hlavní boss kostela. -
V životě jsem neviděl takhle krásně udělaného mága *14*