Přejít na výpis diskuzí
Čtyři krát čtyři krát čtyři ve videích z Dark Souls II
25.6.2013 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Slovy Olivera Cromwella: "Odejděte, prosím, a nechte nás zde samotné pracovat. Ve jménu božím, odejděte." *6*
-
"PC platforma umírá a tahle agonie je už moc dlouhá. Je třeba rychle zakročit a tohle zlo vymýtit."
- hezkej pokus o trolling ... slabej, ale hezkej (: -
Ahoj jelikož si mi neodpověděl v naší poslední diskuzi napíšu ti to sem znova:
Chtěl jsem skončit, ale prosím vysvětli mi jak tě napadlo, že vychází ze špatného předpokladu? Můj předpoklad totiž byl ten, že pokud chci něco prodávat na nějaké platformě má to být pro tu platformu optimalizováno a pokud s tímhle nesouhlasíš tak opravdu končím a myslím jsi o tobě, že jsi blb(za což se omlouvám, ale co naděláš). -
Zas tak černě bych to neviděl, navíc hra vyjde až za rok, takže se to určitě zlepší...
Ale ty zvuky mě taky zarazily, to musím uznat. -
Nevím, na co narážíš, vývoj postavy ztrácí smysl až na úrovni 200 a více, jinak se dá naprosto volně manipulovat s body a udělat si build podle představ. A to se stejnou výbavou taky trochu nechápu, v PvE možná ani tak nezáleží na tom, co máš na sobě, jako spíš na použité zbrani, ale PvP je úplně jiná píšnička. Tam je potřeba hodně zvážit, jaké brnění na sebe dát, počítá se tam váha, regenerace staminy, poise atd.
Vybavení hrálo druhý housle maximálně v Demon's souls (pokud myslíme vybavení = brnění, štíty), v Dark souls je to naopak jedna z nejdůležitějších věcí... -
Omyl, Four Kings má potenciál být nejtěžší boss fight celý hry, pokud si necháš naspawnovat 2 a více kingů...
-
Spíš je to kvalitou ukázky, někdy je to super někdy horší *7*
-
Jo a tady ams ještě ty four kings NG+7 lvl1 naked
http://www.youtube.com/watch?v=0A4Y3D61Eik -
Pohyby jsou směšné a zvuky jsou strašné...
-
xD sám ho*no ví a bude tu kydat... Four Kings byl jeden z nejlehčíh bossů, už bys měl zalézt protože se tu akorát strapňuješ konzolovej mozku, běž se pomodlit k mocnému dualshocku a nevyjadřuj se k něčemu o čem víš ho*no...
-
Zajímavé. Někdo napíše slovo gamepad a už se tu " srocují davy s loučema a lynčovací náladou" *1*
-
ja myslim ze toho vim dost:)
http://www.youtube.com/watch?v=2Eanxqj2l3I
když si das praci najdes tam celou hru NG+7 NAKED :D -
Tak do toho nekibicuj když ho*no víš.
-
Pravda, hral jsem to jen asi 200 hodin (ps3 a pc) takze samozrejme s lidma co tomu zasvetily život se merit nemuzu, jen jsem napsal svůj dojem z toho co jsem odehral. Jestli se něco zmeni když to hraju po nekolikaty je docela mozny, ale to uz bohužel nezjistim :)
-
haha zkus si na ng+7 hrát bez gearu. Zase plky pc degana, který pič* ví. Bych tě chtěl vážně kámo vidět na ng+7 u Four Kings bez gearu. Pak by jsme si řekli jestli má smysl levelovat.
-
To jsi jich teda ještě moc neviděl.
-
No vidíš, tak že si nemáme co povědět. PC platforma umírá a tahle agonie je už moc dlouhá. Je třeba rychle zakročit a tohle zlo vymýtit.
-
To jsem, neboj ps4 mě nalákala dost na to abych si jí koupil.
-
No vidíš, a pro me zase tak dokonala nebyla, jedna věc která mi tam nejvic vadila bylo to ze od jistého levelu ztratil vyvoj postavy smysl, pak taky to ze většina vybaveni byla vicemene stejna a tak plus minus bylo jedno co clovek na sobe nosi. Jasnej dukaz toho ze vybaveni tam hraje druhy housle je to ze jsou to lidi schopny dohrat nahaty:)
-
Ty jsi pc hráč a to je urážka daleko větší než jakákoliv jiná.