Přejít na výpis diskuzí
Čtyři krát čtyři krát čtyři ve videích z Dark Souls II
25.6.2013 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
vypovida to presne o tom o cem jsem psal, vyvoj postavy a vybaveni nejsou podstatnou casti hry, nekomu to nevadi, ale me jo. A na nižší obtiznost to je znat ještě vic. PVP me nezajima, nepatrim mezi lidi co si musí v kazde hre poměřovat pindiky.
DS je vyborna hra, ale pro me osobne ma par much který me vadily, sorry..zabte me:D -
Však oni to vyladí k dokonalosti, po zkušenostech s jedničkou jim věřím.
Dark Souls je hra která odděluje hráče od pussies. Odpuzuje ty, co hrajou Mass Efecty, Dragon Age a jiné jherní telenovely a přitahuje fajnšmekry. A je to tak dobře. Těším se. -
Jenže pro člověka, který rád objevuje, spekuluje a představuje si vlastní příběh je tohle neocenitelné. A děkuji tvůrcům, kteří mi tenhle zážitek dopřáli. Ta historie a lore, propojovaní a komplexnost celého světa je na herní scénu něco neskutečného a on si tu někdo stěžuje prostě na ovládání na myší na takovou prkotinu. Tuhle hru by měli všichni uctívat a ne na ni plivat.
-
ur mum
-
Ono lore jo, toho je v DS jak nasráno pokud se po něm člověk pídí, dokonce i spousta mista pro spekulace a podobný vychytávky pro fandy, ale ... příběh jako takovej v DS pokulhává a i to málo co tam je se vůbec nevnucuje. Pro člověka co se v tom nechce moc vrtat je to opravdu jen "běž dopředu, vykos to, zabij final bosse".
-
Jak říkám, ve studiu bývám na tripu, takže kolikrát ani nevnímám, že s někým telefonuju a prostě se dál bavím se stolem nebo podlahou.
-
Nic člověku nepomůže na strastiplné pouti po démony prolezlém království tak jako vlastnoručně dekorovaný dům.
-
Příběh. PVP. PVE Coop, imaginace,hluboká lore. Kolik her to má tak v kvalitním měřítku? Žádná! Jen jedna jediná vyvolená hra a to Dark Souls. Nejlepší hra herní historie. Poklon tě se nebo běžte hrát Ass Deffect.
-
Čingové rádi fighty, neuděláš nic *1* *1*
-
P.S.
divim se ze nic takoveho nevychazi, mam na mysli takove cinnosti jako byli treba v gothicu kovarina, lov, nebo v oblivionu obchodovani, mohli jste si koupit dum a vybavit ho atd. Nejake questy zalozene na recnictvi, charizme a pod. Protože když hra nenabiz nic jineho než rubacku tak to omrzí -
mam radši rpg kde je vic nebojoveho obsahu, tady to me prestalo bavit v polovine
-
To bude porad takova nuda ?
-
Tak ty jsi mě nepamatuješ jo? Tomu nevěřím *3*
-
Včera? Nepamatuju se, ale pokud jsi mi volal v nočních odinách na Ezo, tak se ani nedivím, protože jsem byl děsně high.
-
Vlastíku Vlastíku a zrovna tebou jsem si byl jist, že jsi se mnou. Včera jsme se přece tak skvěle pobavili. *14*
-
Vagrant strory PS1, enyone ??? Zvuky, prostredie, "západné" prvky v japonskom ponímaní... Silný pocit déjà vu (nie v negatívnom zmysle).
-
rhaegare, v agonii je jenom tvůj mozek. Projevuješ se jako naprosto vymazaný maňas, tak nám všem udělej laskavost a vymaž se z internetu.
-
Přesně tak... tohle ví jen opravdoví hráči DS jak si užít Four Kings. Jinak tohle video může být dělaný na tisíci pokus čili to o ničem nevypovídá.
-
http://www.healthyplace.com/blogs/copingwithdepression/files/2012/02/pills.jpg na dej si na uklidněnou
-
přesně, na Mozilla Firefox to taky občas načte bez problémů, občas přehraje pouze reklamu a samotné herní video se načítá a načítá a načítá ... a po pěti minutách stále načítá ...
- občas to jde vyřešit zablokováním reklam, ale někdy ani to nefunguje
pro ty komu to nefunguje, vetšina ukázek je z tohohle videa:
http://www.youtube.com/watch?v=z_JFDPCtXFY