Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vytřeštěná panna a cpt. obvious

Já se nestačím divit, co se to tu schází za mistry...
  • double handjob? :)
  • Malleth
    Tower of Latria je trochu bludiště. Enjoy
  • pro cloveka ,ktery to hral zjevne 2 hodiny a nepotkal ani black fantoma urcite *1*
  • demon souls se me zdal i tezsi,ted ho hraju znova a zas se narame bavim, on neni ani tak zamotanejsi jako to ,ze se meni podle tendenci a pokud to chces opravdu vse videt tak se hodne nachodis *4*
  • hm graficky bych jednicku od dvojky snad nerozeznal...
  • Dark Souls by som asi prirovnal k hre Blade of Darkness. Nie je to tupa sekacka, hrdina je sam, musis vyuzivat rozne typy zbrani a ich vlastnosti (okrem special tahov v BoD), hra ta zbytocne nenuti sledovat genericky pribeh a neberie ti ovladanie v kazdej tretej minute kvoli cutscenam, tajne miestnosti (BoD dokonca tajny finalny level s bossom) a hlavne vyuzivanie spravneho nacasovania v boji je rozhodujuce. Hra bude taka tazka aku si ju spravis sam (hrac ziskava skusenosti nie len ako hrdina v hre, ale aj ako hrac).
  • (radši jsem udělal nové vlákno)
    2sedm: "vypovida to presne o tom o cem jsem psal, vyvoj postavy a vybaveni nejsou podstatnou casti hry, nekomu to nevadi, ale me jo. A na nižší obtiznost to je znat ještě vic. PVP me nezajima, nepatrim mezi lidi co si musí v kazde hre poměřovat pindiky.
    DS je vyborna hra, ale pro me osobne ma par much který me vadily, sorry..zabte me:D"

Sorry, ale to je prostě lež. Chápu, že možná nemáš tak nahráno a přijde ti, že tvoje teze jsou pravdivé, ale není tomu tak. Pokud vynecháme pvp, tak pokud nejsi opravdu OP skilla, tak vývoj postavy a výbava je HLAVNÍ složka hry. Se správnou výbavou a úrovní mohu zabít každého bosse na 1 ránu, například...
  • 2sedm: "vypovida to presne o tom o cem jsem psal, vyvoj postavy a vybaveni nejsou podstatnou casti hry, nekomu to nevadi, ale me jo. A na nižší obtiznost to je znat ještě vic. PVP me nezajima, nepatrim mezi lidi co si musí v kazde hre poměřovat pindiky.
    DS je vyborna hra, ale pro me osobne ma par much který me vadily, sorry..zabte me:D"

Sorry, ale to je prostě lež. Chápu, že možná nemáš tak nahráno a přijde ti, že tvoje teze jsou pravdivé, ale není tomu tak. Pokud vynecháme pvp, tak pokud nejsi opravdu OP skilla, tak vývoj postavy a výbava je HLAVNÍ složka hry. Se správnou výbavou a úrovní mohu zabít každého bosse na 1 ránu, například...
  • TheGGG
    Jedna věc je jasná, tadle hra bude luxusní pařba. Jen škoda že neoznámily jak to bude s PS4, ale já si to klidně zahraji i na současné konzoli. Jinak Dark souls byla pecka, přes 130 nahraných hodin i s DLCčkem a od první do poslední minuty naprosto skvělý zážitek. Jaké jiné RPG má takovou atmosféru?
    BTW teď hraju Demon´s souls a musím říct že hra je podstatně zamotanější a popravdě každou chvíli nevím kam jít.
  • TheGGG
    Ne*čuj pcčkářu.
  • TheGGG
    Problém je že ten příběh tam je. Vlastně o každém bossovy i NPCčku se dá zjistit docela dost osobních informací, jen je třeba číst popisky zbroje atd. To všechno ti pak dá skvělí příběh.
  • Akorát že, kdybys do Dark souls na PC dal hračské postavě na šipky "strafování" a zrušil tartgeting tak by hráči na PC měli při hraní hry jiné podmínky než jak byla hra designovaná na konzole. Což myslím by nebylo spravedlivé, dokážu si představit situace kde by to hraní PC verze ulehčilo a tím pádem by PC hráči snadněji dosahovali lepších výsledků než hráči na konzolích. Bylo to ponecháno aby si byli všichni rovni.
  • tak tak ... většinový názor však je že jedním z nejtěžších boss fightů je Orstein a Smough, ale já to cítím stejně jako ty, vždycky pro mne byl nejhorší boj s Králema, je to takovej závod s časem, dělat tak velké DPS aby vystačili flašky :D (mít velké poise, armor a high dps zbraň a rubat a rubat). Za Dexera s nima mám problém už na NG+, s STR buildem to byla pohodička, s tím teď jedu potřetí a s ničím nemám problémy a vzhledem k tomu že mezi NG+ a NG+7 by měl být už menší rozdíl než mezi NG a NG+ tak už ani žádné problémy neočekávám (SL 175+, Str 60, Vit 50, End 40, Faith 32, Dex 24), zatím jsem v poho všechno skolil s Black Knight zbraněma, kdyby teklo do bot pořád ještě mám v záloze očarovatelný zbraně :)
  • Je vidět, že jsi asi hry ze Souls serie ani nehrál, Crafting je tam docela hodně rozsáhlej a Demons Souls obsahovala plno questů (v případě těchto her bych to nazval spíše událostmi) které se odvíjely od Tendence světa nebo Tendence charakteru herní postavy a v Dark souls je zase plno questů (událostí) které se odvíjí od příslušnosti k různým spolkům. S trochou nadsazky se dá najít i přirovnání k tomu řečnictví, jsou ve hře informace které se nedozvíte pokud nevlastníte konkrétní předmět atp. Spíš bych řekl, že hra jen klame tělem a svádí k tomu aby se zraky hráčů upíraly hlavně na bojovou složku hry, ale ... u Souls série platí víc než jinde, že kdo hledá, najde :).
    Jen tak jako offtopic, musím se pochlubit, předevčírem jsem konečně doklepal platinovou trofej u Dark Souls :).
  • Ani s Diablem bych to nesrovnával. Dark souls můžeme porovnávat jen s Demon souls protože obě hry jsou jedinečné ve hratelnosti a ve svém žánru. To že Dark souls není těžké, to máš pravdu. Přes to stejně musíš chodit opatrně, neběhat jak splašené tele dokud nevíš, že tady je past a na druhé straně jsou dva lučišníci, který tě z toho mostu vždycky shodí atd. Když to hraje člověk poprvé tak objeví úplně nový svět a ani na první dohrání hry nemusí najít všechny lokace a side questy. Navíc se musí hráč naučit všechny možné praktiky co na něj boss dělá, aby ho mohl vůbec skolit. Navíc pvp u této hry je tak netypické, že člověk může mít párkrát chuť hodit ovladačem, když ho napadne phantom a zbaběle se schovává za nepřáteli, když má málo životů - nebo když lagne a najednou vás z ničeho nic bodne do zad. Co se té grafiky týče, jen doufám že tam vyřeší počet snímků, protože v Dark souls jsou oblasti, kde jste si mohli myslet, že se vám zastavila konzole :D
  • Pak nemas hrat akcni RPG ktere stoji a pada se systemem souboju ;-)
  • Dark Souls neni tezka hra, nemyslim ze by mela nekoho odradit obtiznosti. A dokonala neni ani nahodou, jenom je zalozena na jinych principech nez je dnes obvykle a je v ni par dobrych napadu, zajimavy svet, je to neco noveho. S ME a DA bych to nesrovnaval, mozna tak s Diablem protoze je to akcni RPG i kdyz ne uplne typicke. DS2 muze dopadnout vselijak a z ukazek toho moc videt neni - ze to bude graficky a animacne slabe se vedelo, o tom to neni. Uvidime.
  • Tilwaen
    Se záchodem pro pana Vávru!
  • Tilwaen
    "Tu uvidíte (...) i mrštného šermíře, který to má rád obouruč."

*15* +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit