Přejít na výpis diskuzí
Čtyři krát čtyři krát čtyři ve videích z Dark Souls II
25.6.2013 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
"at jsem mel na sobe cokoliv (havluv armor,black khight, paladin,ornstein atd) mi neprislo ze by se něco prilis zmenilo, hralo se mi stejne v jakemkoliv armoru.Ani v jednim mi neprislo ze to mam tezsi nebo lehci..proste stejny." Lžeš.
-
Hlavně v demon souls jsou pořád nějací červy, brouci a podobná verbež. Občas jen tak lezou po stěnách a to je mi teprve na blití. Hra je to ale neskutečně skvělá. Bossové možná o trochu lehčí než v dark souls, ale řadový potvoráci mi dávají dost zabrat.
-
To co som preboha pozeral. Toto ma byt hardcore? To ze si rychlejsi ako vsetci protivnici a pritom mas este tak strnulu animaciu ze sa zda ze v riti ma zapichnuty 2 metrovy spalcek.
-
jak jsem psal v DS jsem stravil asi 200 hodin, hral jsem to 2x, jednou na ps3 a jednou na pc s DLC. Hral jsem postavu na blizko, tezky brneni a mec. Levelovani mělo efektivnost do chvile kdy prideleny body zacly davat malo nebo nic (stamina) coz je nekde kolem levelu 100(mozna to je trosku dřív nebo pozdejc) Navíc počet bodu(dusi) potrebnych pro zvyseni neceho zacina po levelu 100 byt neprimerene vysoky, takze efektivita versus cas straveny pro jeden bod je nulova.
Vybaveni jsem stridal často, a ani jednou , at jsem mel na sobe cokoliv (havluv armor,black khight, paladin,ornstein atd) mi neprislo ze by se něco prilis zmenilo, hralo se mi stejne v jakemkoliv armoru.Ani v jednim mi neprislo ze to mam tezsi nebo lehci..proste stejny.
když tam clovek chvili farmi nejakou lokaci, nauci se to během chvile tak ze se ho potvory prakticky nedotknou a v tu chvili je taky uplne jedno co ma na sobe. Zbrane jsou dulezite, tam jsou rozdily velke.ja neikam ze vybaveni nedela vůbec nic, ale není tak dulezite jako v jinych hrach. DS je hlavne o skillu a znalosti nepratel. Jenze vybaveni, sklil, a znalost nepratel jde skloubit daleko lepe, jako třeba v Dragons Dogma:DA kde vybaveni, levelovani hraje stejne důležitou roli jako sklil. V DS jsou fighty kde bez skillu nemá hrac sanci a muze mit na sobe cokoliv a stejne chcipne:) -
To by mě fakt zajímalo, od kterého levelu ztratil podle tebe vývoj smysl. Já jsem zůstal na SL 120 čistě kvůli multiplayeru, jinak bych rozhodně jel dál, každý bodík je se správnou zbraní znát. Vybavení stejné? To jsme fakt hráli jinou hru, právě vybavení dokáže dělat obrovské rozdíly - v DS je ve skutečnosti nějakých pět různých her, a to, jestli hraješ akční uhýbací "šermovačku", obratnou kouzelnickou hru, nebo taktickou poziční přetlačovanou, určuješ právě zásadně odlišnou výbavou. Momentálně mám kouzelníka v Black Iron +5 (Moonlight Sword a Silver Knight Shield +5 a je to úplně jiná hra, než když jsem tam létal) v hadrech a všechno dodgoval... *7*
-
Nechápu, proč se rozčiluješ *8* Nereagoval jsem jenom na tebe, ale obecně na všechny, kteří tu křičí, že existuje jen hraní s klávesnicí a myší a to co se hraje s ovladačem, je sh.t. Taky nechápu to tvojí reakci na závody. To že je nehraješ je mi úplně jedno, ale plno lidí je na pcčku hraje. Pak tu ale křičí, že se nějaká konverze z konzole nepovedla a když jim někdo poradí, aby to zkusili s ovladačem, tak křičí zase *8*
To, že se dělají jen hry na konzole, to je snad samozřejmé, ne??? Každý chce přece mít nějakou tu exkluzivitu. Hry jen na pc snad neexistují??? Když nechceš kupovat konzoli, tak si nekoupíš. Rozhodnutí je jen na tom jedinci, který by si rád nějakou tu exkluzivní hru na konzoli zahrál *3* -
Neni tomu podobne jakmile chce nekdo, aby se pouzivala i mys a klavesnice? Proc nemuzou byt ve hrach moznosti a vybrat si, jak to chces ovladat..
-
PS: existovali doby, kdy se vedle klavesnice pouzival Joystick, ktery se mimochodem jiz tolik nepouziva, leda treba na nejake letecke simulatory. Taky to byla pouze alternativa, nikomu se nevnucovalo, aby ho pouzival a naopak se nevnucovalo, aby pouzival pouze jen Joystick misto klavesnice. Oboji bylo mozne, drive se delali hry vice univerzalne z hlediska ovladani. Ted je to konzole my chceme monopol a vydelavat na tom, ze je to jen pro nasi konzoli a musi si lidi koupit nasi konzoli (to cele je jen o penezich, businessu. )
-
Jaky zavody? Co to meles? :D Proc bych mel hrat nejake zavody.. o.O
A proc bych si kvuli hre resp. hram mel menit zpusob ovladani, kdyz hrani s klavesnici je podle me lepsi a dava lepsi moznosti a to vcetne moznosti si behem hrani delat i neco jineho. Gamepad me jen omezuje nedava me zadnou pridanou hodnotu, to je moje zkusenost a muj nazor. Ja vam gamepad neberu, jen ukazuju, ze je mozne hrat i s klavesnici a mysi a vyvojari by jen museli chtit to upravit na obe moznosti.
Takze si pofoukej sve bolistko a bez se pomazlit s gamepadem :D -
ja mam celkovo pocit, ze je to cele rychlejsie. rychlejsie sa napije potionu, rychlejsie pobehuje (kazda jedna postava). Musim povedat, ze som zatial sklamany aj z toho gearu..brnenia z DS boli takmer kazde jedno (aj na tie psycho:) ) huste.
ale tak uvidime, este je to len WIP..oni to zvladnu :) -
Měli by si být rovni, aby ze hry měli totožný zážitek, to hlavně. Gamepadu by zase nevyhovovalo mít na směrových tlačítkách strafování, gamepadu daleko lépe vyhovuje způsob jakým je to řešeno teď. Já osobně bych žádnou 3rd person akční hru na PC nehrál na klávesnici a myši, takovým hrám daleko lépe vyhovuje gamepad, hrám jako Batman:AC, Darksiders, Kingdoms of Amalur atp. Dost mě tak na PC obtěžuje že nové hry si vynucují Mrkvosoftí gamepad který pro mne má nepříjemné rozložení ovládacích prvků (křížem posazené analogy), musím vždy stahovat ten emulátor abych mohl hrát s obyč Logitechem ... :(
-
JJ, chybí mi na platinovku v Demons Souls :( ... Pure Bladestone, krom toho mi ještě chybí udělat upgrade z Cloudstonu a Marrowstonu, ale to by už tak obtížný nebylo.
-
tak ono to o bosakach neni *4* ,daleko vic dokazou potrapit potvurky v dungu,a co se tyce obtiznosti ,tak ta podle me zacina az tak po 5 hrani a hlavne kdyz vas zacnou otravovat black phantom,v demon souls je take docela krutej dung adjudicator archstone,a jeste krutejsi je v nem sehnat pure na upgrad blade stone *4*
-
Přesně tak. Ty zvuky byli naprosto úžasný. Jak člověk slyšel zvonky, hned měl v kalhotech naděláno.
V týhle lokaci sem poprvý pochopil o čem celý Demons Souls i Dark Souls vlastně je.
Obtížnost v úrovních je tu podobná, možná o něco těžší než Dark Souls, ale bossové jsou tu určitě lehčí. Všechny jsem dal úplně sám a některý i na první pokus. V Dark Souls sem si na pár z nich musel zavolat posilu. -
Hehe, jj, věž Látrie, skvěle atmosferická lokace, asi si taky budu muset Demons Souls znova zahrát, doteď slyším Lorda Rydella bušit na mříže jeho vězení :), nebo zpěv tý obchodnice který se také rozléhá určitými částmi věže. Řekl bych že zvukově byl Demons Souls daleko bohatší než Dark Souls. Někteří bossové a lokace si myslím že jsou i designově lepší než v Dark Souls, každopádně se mi Demons Souls zažral trochu víc pod kůži a bylo to pro mne daleko víc "wow" než když jsem poprvé pustil Dark Soulse, ale to už bylo asi tím, že jsem u něj už věděl do čeho jdu :). S obtížností těžko říct, řekl bych že celkově je asi těžší Demons Souls (průchody úrovní), ale v Dark souls jsou zas někteří bossové otravnější než bossové v Demons Souls :), i když takovej Mane Eater uměl taky potrápit :).
-
Nechci nic říkat, ale to je opravdu tak těžký si nějakej ten ovladač na pc koupit??? Už mě dost unavujou ty komenty typu "a proč by to nešlo jen s klávesnicí a myší ? Jiný firmy ty konverze zvládají" Možná že zvládají, ale u každé hry není ovládání stejné. U některých je prostě složitější. Docela by mě zajímalo, jak na pc hrajete závody. Také jen klávesnicí a myší???
-
Souhlasím, po to co byl vytvořen mód pro lepší ovládání myší a klavesnicí, sám používam Q a E a tlačítka na myš pro specifické útoky navíc v případě, že do toho ještě stisknu shift (ctrl) tak mam další 4 kombinace. A ovládá se to mnohem lépe, ale i přesto tam chybí dost zásadních věcí jako jsou úkroky. Dyt princip volnosti ne prest targetovaci system je mnohem lepsi a prijemnejsi.
-
A proč by si měli být všichni rovni, to by jen ukazovalo na to, že hraní na PC je lepší, pokud můžeš daný charakter ovládat mnohem lépe. To podle mě není arguement. Navíc strafování by se dalo přidat i na gamepad, ale to by ho tam vůbec nekdo musel chtít. :)
-
Nehodi? Ja teda nevim, ale prijde me to jako spousta jinych her na PC pred dark souls a hra s klavesnici a mysi byla super. Pokud chces tak muzeme klidne prilozit jako dukaz i hoooodne starou hru Legacy of Kain: Soul reaver, nebo klidne i Gothic.
A ja nikomu neberu pokud chce hrat na gamepadu, ale at me nikdo nebere hrani na klavesnici a mysi. Port na PC jde udelat dobre a to i zpetne. Jen to chce tu hru upravit a ne ze se jen prebinduje ovladani na nejake klavesy a na mys se uplne vykaslou.
Priklad je blizzard ktery dela primarne hry na PC a nyni se rozhodl udelat Diablo 3 na konzole a co udelal? Udelal to, ze UI a ovladani kompletne prepracoval pro konzole, nevyflakli se na to. -
Dark Souls je hra, vďaka ktorej pseudo hardcore hráči pózujú na fórach.. Ale dávam za pravdu, teším sa aj ja, hlavne nech nedoj.bú port..