Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
na ps3 sem zapoměl dodat.......
-
Ahoj co mám dělat když mi ve hře postava chodí pomalu už ani neběha jen chodí norm. chuzí je to pomalé!!!!!! poraďte prosííím *13* *13* *13* *13*
-
neví někdo jak se dostanu z testovací místnosti?
-
Rekl bych, ze mas nizkou defense. Mas tam kouzla na jeji zvyseni + wardy + pasivni skill na zvyseni def. Take si muzes vzit na pomoc pomocnika a psa. V tomhle bych si vazne nestezoval na hru ale spis na sebe (Tebe), ze jsi zvolil pro dany ukol nevhodne "nastroje".
-
To je i moje zkusenost. Za celou dobu hrani mi Skyrim padl asi 3x a to tehdy, kdyz jsem alt+tabnul kvuli praci. Mimochodem jsem uz Skyrim "dohral" (100+ hodin).
-
Taky se divím, že tahle samozřejmost nikomu nedochází...
-
Na konzole nadává jen držgrešle co nemá 6k na konzoli.Pc má každej,dokonce i majitelé konzolí ,to je překvapení co?:)
-
ty čo splietaš... už na starých amigách sa hralo a v 80 rokoch ani pc hry neboli a ak hej boli to čisté experimenty... odborník... taký komodor bol niečim nevýdaným...
-
Ať si každý koupí co chce a ať si každý hraje na čem chce. Já měl vždy PC před 4 lety sem koupil XBOX a sem spokojeny zvykl sem si na ovladač a ovládání což byl největí problém ale sem spokojen. A vy co brečíte nad grafikou , mnohem více by mě potěšily lepší příběhy, lepší AI , lepší nápady na hry. Každý chce jen slintat nad grafikou a mít co nejlepší železo. Pokud vás do toho baví vrážet každý rok peníze prosím....podle mě sou podstatnější věci ve hrách které by se měli řešit než grafika ta je dle mě na velmi dobré úrovni!!!
-
situácia je také, že PC začína naberať na sile ... podľa mnohých predikcií by mohlo byť PC hernou platformou č. 1 do 10 rokov, samozrejme to je ale velmi špekulátivne, mnohé závysí od rôznych iných technológii ako je onlive a takisto od toho ako výkonná bude nasledujúca generácia konzol. A v tom je práve najväčší otáznik, pretože prevláda názor že v žiadnom prípade nepôjde o veľký skok vo výpočtovom výkone a práve to bude šance pre PC.
-
- v 90tych rokoch mali konzole už obrovské trhové zastúpenie (konzole od Sony, Atari, Sega, Nintendo ku koncu aj Dreamcast...)
- a to, že na konzolách sa nepirátí je nezmysel. -
Já mám nahráno asi 160 hodin a pořád se velmi dobře bavím :)
-
Ono na konzolích se prodává víc protože zkrátka je pro mnoho (neznalých) lidí mnohem jednodušší pořídit si konzoli za 6 000 a sem tam si na ní něco koupit a zahrát si to... A ti co tvrdí že současná generace konzolí může vydržet ještě 3-5 let se mýlí, současná generace konzolí je se svým HW daleko pod potencionálem PC a nejsou to konzole co sou stále silné pro nové hry ale nové hry se přizpůsobují konzolím (PS3 256 MB RAM a Xbox 360 512 MB ? LOL ? ). Dle mého, pokud by příští rok vyšla nová generace daleko silnějších konzolí (x720, PS4) tak by se grafická úroven her zase zvedla ( stejně jako tomu bylo v letech 2006-2007 .
-
Presne, podle me neni na co si stezovat. Vetsina her ma zivotnost 10 hodin a uz konci to byva nuda. Jestli se u Skyrimu vydrzi clovek bavit aspon 50+ hodin tak je to uplne v pohode. Myslim, ze by se vydrzel bavit i dyl kdyby si to davkoval po mensich casovych usecich. Prece jen Skyrim vysel pred 11ti dny a nahrat 90 hodin za tak kratkou dobu je docela dost - aspon pro me. Ja za tech 11 dni nahral tak 10-15 hodin.
-
S prvníma konzolama to nemá nic společného. V 90tých letech na nich nikdo nehrál. Všichni pařili Dooma na PC a pro všechny vývojáře bylo PC absolutní prioritou. Ale byznys je byznys a firmám jde hlavně o prachy. Na PC se krade, na konzolích ne. Xbox byl už jen logickým tahem. Když někdy vidím srovnání kolik se prodá nějaké hry na PC a pak kolik se jich prodá na konzole, chce se mi brečet.
-
prvé konzole vznikly už niekedy v sedemdesiatych rokoch a dôvodom určite nebolo pirátstvo PC ... imho ideálna by bola kombinácia PC + PS3 ako hlavné herné platformy, situácia najviac zkomplikoval MS s ich dotovaným xboxom, nebyť jeho tak situácia by bolo omnoho vyváženejšia aj v prospech PS3 aj v prospech PC.
-
To máte z toho že pirátíte hry na PC. Takhle by konzole vůbec nevznikly, všechny pecky by byly na PC a nejen že by si člověk nemusel kupovat 10 různých zařízení ale ještě by to mělo lepší zpracování bo by se nikdo nemusel ohlížet na nízký výkon konzolí. Bleh.
-
Ak nechces uplne skakat medzi obtiaznostami, nebehaj po mape uplne nahodne, ale chod tam, kam ta zavedu questy. Tie sa generuju aj podla tvojho levelu a tym padom by si mal vzdy mat dungeon s priblizne rovnocennymi protivnikmi.
-
Ty tardík, daj si monitorovanie pamäte vo win a zistíš, že viac ako 2 giga nezoberie. To tvoje padanie vyriešil placebo efekt.
Mám 8gb ddr3, umožnené laa pre skyrim /čo je to keď nie mod ty inteligent, spustíš cff explorer a zmoduješ si tes4.exe/ a keď si pozriem využité prostriedky, tak skyrim nikdy neberie viac ako 25% pamäte. A padne to občas tak či tak. Rovnako je to aj s 95% všetkých dnešných hier ty it expert, vedia využiť len 2gb pamäte.
A ten kec, že na win 64b idú lepšie hry... no to neviem skade si vytiahol. Taký bulls*it tu pustiť, najprv si zisti skutočnosť a potom spamuj debko. Native 64b hier je možno 20 všeho všudy, mňa napadá len crysis a halflife a keď hra nie je napísaná v 64b /nevyužitých ďalších 32b, len emulované 64b/, tak nebude v 64b w7 rýchlejšia ani o jeden fps. -
Jeste jsem zapomel jednu vytku asi nejvetsi.
TES1 Arena byl celej Tamriel - rozsahly svet tisice lidicku, mest a kilometru
TES2 Daggerfall byl HighRock provincie - cetl jsem ze 15 tisic mest a vesnic a 750tis obyvatel a 60tis ctverecnich kilometru.
TES3-5 Morovind, Oblivion, Skyrim - (u posledniho asi nejmarkantnejsi) Hlavni mesto s 15 obyvateli + 10 guardy??? WTF??? Svet krasny, dungeony negenerovane ale propracovane. Ale velikost jako jedna myslivecka obora nebo vojensky ujezd. Idealni by byla kombinace velky svet, desitky unikatnich charakteru a tisice bezejmennych obyvatel s generickymi domky ve velkych spinavych mestech cekajicich az je podriznu, okradu a jejich telo hodim do kanalu. A krome questovych i genericke viceurovnove dungeony, kde se dalo zabloudit.
Dale vezsi vyzva na postup v gildovni hierarchii. Opet klidne genericke questy jako jsou nyni bounty. Cas od casu prolozit "key questem" Abych se manzelka za jeden vecer stala z potulneho prskala Arcimagem po asi 6 questech ....
A pak samozrejme zjednoduseni s kazdou dalsi verzi u uplne vseho. Neni letani, nejsou vlastni kouzla, atributu cim dal min v kazde verzi, skilly totez - Rock To Mud (me oblibene prokousavani skrz zdi v dungu) uz nebyl myslim ani v Daggerfallu. Mam obavy aby TES6 uz nebyl jen first person Diablo.