Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
ta 10tka je jen pro PC verzi ;]
-
Jenže to takovýmu imbecilovi těžko vysvětlíš...
-
To je ta hra co dostala 10/10? *1*
-
ja hram v FPS aj TPS.. chyba mi pohlad na postavu a zbroj ked mam otvoreny inventar.. ako v oblivione.. mam radsej pohlad z prvej osoby, ale RPG je aj o tom ako si postavu 'vytuningujes' :D
btw.. skyrim je jednoznacne GOTY, nech ma bugov kolko chce.. komunita to vyriesi hned ako vyjde construction set a potom ma 2-3 roky niet *3* -
Patche se na konzole v tehle generaci vydavaji uplne normalne, tos nevedel? Co ma hra spolecneho se super vyladenosti konzole? Hra je program a kazdy program muze obsahovat chyby, at bezi uplne na cemkoli.
-
Nechapu je to primárně dělaný na konzole ,nic moc grafika a ještě se to kouše? Divný. *12*
-
Nechovejte se jako idioti. Tohle je chyba na straně vývojáře. Než začnete držkovat, tak pro informaci - Skyrim hraju na PC.
-
lebo PC verzia je uplne odladena a vobec netreba menit .ini subory, stahovat z nexusu atd.
-
Takovej snad nikdo neexistuje.
-
Jejda... hyperkonzolisti to tady spammujou furt, že jejich konzole jsou supervyladěné a všechno jim valí na stabilně vysokém FPS a za levno atd. Nemusím snad pokračovat, že ne? *5*
-
Je len dobre, ze tento problem ma dobru medialnu podporu a dufam, ze to coskoro fixnu. Ja mam zatial save pod 5MB a dufam, ze patch vyjde skor, ako sa objavia problemy. Zatial ma hra slusne drzi a nejaka tyzdenna prestavka je momentalne nemyslitelna *4*
-
jak může člověk hrát TES v TPS pohledu... vždyt to kazí celý zážitek
-
Ještě by mě zajímalo, jak si budou ten patch shánět ti, kteří nemají PS3 připojení k internetu. Pěkný výjeb. Zlatý PC.
-
To jsi cetl kde?
-
No jo, jak se zdá, tak zpracovat 8MB-ový soubor je pro superkonzole příliš velké sousto. *5*
-
zatím mám velikost jednoho savu cca 7500kb a problémy se zasekáváním zatím nepozoruji
-
No a pak že se hry na konzolích NIKDY nesekají.. *8* *2*
-
Hraju Skyrim, moje pozice má určitě přes 8 MB a žádné cukání nezaznamenávám. Hra mi přijde dokonce plynulejší než Oblivion (který byl narozdíl od Xboxové verze plynulý dost).