Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
Hraju na PS3 a taky se mi tak ob dve a pul hodiny zacne tahat, pomaha restart hry nebo konzole, vetsinou tu pauzu vyuziju k tomu ze si dojdu na wc, pro redbull a ubalim brcko na dalsi dve hodiny hrani a trosku se protahnu, aspon me to od toho na chvili odsekne :D
-
takovejch lidi je plno kdo maji konzole bez internetu. nevim co vam na tom prijde zvlastni. Ano je to hloupost ale nekdo na to proste nema a nebo mu to za to nestoji v tomhle je PC nejidealnejsi
-
Nevím, čím to je. Nejsou to lagy způsobený frameratem, ale vysloveně drobný záseky ve hře, který když se seskupěj, tak to dokáže házet jak obrazem, tak to zruinovat ovládání. Dělají to vzácně interiéry jen tak, bez viditelnýho důvodu, a poměrně dost často hustá mlha, opět jen v interiérech. Oblivion to nedělá, takže předpokládám, že buď patch, nebo ovladače, to spraví *4*
-
souhlasim skyrim hrat z 3rd pohledu je docela ochuzeni se o hru :) , ja bych tak opravdu nedokazal hrat , nebo by me to aspon nebavilo tak jako z prvni osoby
-
to je divne...urcite nemam 60FPS (mozna ve vyjimecne chudych lokacich) spis mezi 40-50 a je to naprosto plynule. Kazdopadne misto klasickeho AA mam zaple FASS a zjistil jsem, ze ta hra pak jede mnohem plynuleji
-
A kdo za ty problémy na konzolích může? No přece to zlé PC! *1* Alespoň podle některých místních expertů jistojistě *5*
-
no osobne bych na konzolich skyrim ani nedokazal hrat :) ale je to furt stejne asi o zvyku a o tom kdo co uprednostnuje. na PC jsem 100% spokojenej az na par bugu ktery doufam v brzy opravi
-
dohral sem hlavni kampan na ps3 a ani jednou se mi to neseklo...
-
někdo je holt masochista a rád se mučí *1* A nebo musí za každou cenu plout s proudem, když sou ted ty konzole tak kůl! *1*
-
Mně to neříkej... Já pouze reflektuji neschopnost konzolistů reflektovat realitu. *5*
-
jo jo taky :-( Ale stačilo smáznout pár nepoužívanejch savů a hra jede v pohodě dál. Takže to podle mě nebude o velikosti toho danýho savu, ale o jejich celkové velikosti. A že jsem jich měl požehnaně (asi 25 a to nepočítám auto a quick savy).
-
a aký maš framerate ? čítal som, že na mnohých miestach klesá hlboko pod 20 fps ... neviem si predstaviť ako to niekto hrá za takých okolností a k tomu ešte tento bug.
-
Proboha videl jsi nekdy vubec PS3 nebo jinou konzoli. Dyt to je bez internetu, stejne jako PC, v podstate nepouzitelne a pochybuju, ze ji vubec nekdo, kdo nema net, ma.
-
tsss nahodou ja sem i celkem konzolista i pcsta a jako cose se stabilnich fps tyce u her jako l.a. noire ci gta tak to tedy neni zadna slava .. hlavne u toho gta mi to prijde celkem alarmujici ze se i desim jak budou konzole zvladat gta 5
-
Nevím jak konzolisti, ale mně když na PC spadne framerate pod 60, což se v hustý mlze občas o něco málo stane, tak se začne pěkně trhat obraz i ovládání. A tím pěkně myslím opravdu dost. Což je s 50 fps na monitoru fakt trapný. Spousta her funguje i s nižším snímkováním a trhaná není zdaleka. Nějaký to odlazení je potřeba asi na všech systémech. U nás tomu pravděpodobně dost pomůžou taky ovladače, takže bych se nebál. Jinak vysloveně nevylazený to rozhodně není. Oproti Oblivionu se poměrně o dost zvětšila plocha a detailnost nahrávanejch lokací a celej loading probíhá kupodivu o chlup rychlejc. Quickload je doslova bleskovej. Už je to téměř tak nerušenej gamplay, jako u PB her.
-
Bethesda? To je ta firma, ktora tvrdi, ze vyvijat na PC je komplikovane a narocne a sama nedokaze vyvinut SW ani na unifikovany hardware?
Maju problemy s Xboxovou verziou, maju problemy aj s PS3 verziou...
Ja som vzdy tvrdil, ze su to srandisti.. .
Ja osobne hram na PC a zatial nemam vaznejsi problem (ci uz po technickej alebo hratelnostnej stranke). -
Však jí na konzoli dostane taky. Už to vidim "A jelikož na konzoli hra s podobným rozsahem nemá obdoby, odpusťme ji těch pár chyb" *12* *1*
-
jj vidis, ze je PC na prvnim miste ;]
-
teda nic proti, ale lidi, kteri hraji Skyrim na PS3, kdyz vedle lezi zabalena PCverze a jeste k tomu z 3rd pohledu si zaslouzi, aby jim hra cukala
-
A to si vycetl z tohohle textu vid?
Skyrim: Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360