Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ti hraju na notebooku kupovanym před rokem za 10k a jede bez sekání. Asi mám štěstí *1*
  • Je to tak.
  • njn PS3/X360 je sr*cka a poradne hry by na to uz vychazet ani nemeli... Nema to cenu. Kdyby byl Skyrim jen na PC je jeste stokrat lepsi.
  • dobrej for,dik *1*
  • lol, byls rychlejsi
  • Aby bylo jasno, tu hru hraju, líbí se mi. Ale pokud má chyby a že jich má dost, tak ta správná zpětná vazba od spotřebitele utčitě neni 10/10.
  • tak staci savovat jen kdyz to vypinas a kdyz umres tak jet od zacatku, samozrejme na nejvyssi obtiznost, to je pro lidi co kafraj ze je to moc lehky :)
  • P.P. to v podcastu vysvetloval tak, ze PS3 verzi dostal driv, a pote co se dostal k PC verzi mel odehrano x (13?) hodin...to zvlast pro zamestnaneho cloveka, neni malo... i kdyz ja bych ten den pockal :)
  • Tak to je mi jasný, taky jsem to kdysi praktikoval ještě na Atari :-) Ale zase kolik % hráčů si ten speed run dá?
  • Mě se to cuká celkem i na PC... A přitom můj PC splnuje všechny požadavky, mám physx, ovladače na GFX a prostě všechno. *13* Tak nevím co s tím...
  • Nakym naucenym speedrunem by to mozna slo. Ostatne v davnych dobach, kdy jeste na konzolich neexistovaly cartridge se zapisovatelnou pameti se takhle na jeden zatah normalne hravalo :)
  • Sleepless to v podcastu vysvětloval, PS3 verze se k němu dostala dřív a nechtěl to pak po X odehraných hodinách rozjíždět znovu od začátku na PC.
  • nebo když vam to dosahne 8 mgb tak začnete hrát znovu a je to
  • 5? Prvni tri dny po tom co to vyslo jsem to hral skoro nostop beze spanku, nevim kolik hodin v kuse to bylo, ale urcite vic nez 5 :D A co pri tom delam? Vetsinou sedim na zadku na gauci ;]
  • no tak to jsem zvědavej kdo by tuhle hru dal na jeden zátah, aniž by to kvůli spánku musel vypnout *7*
  • mne sa zas nepaci s pohladu vlastnych oci dva mece do ruky by som si nedal uz len preto ako ich to drzi v pozicii za desat dve jak volant-nechutnost zvrhlost odpudivost no a samozrjeme s ostanimi zbranmi okrem luku to nieje omnoho lepsie.Tesim sa na padny argument ako nie som spravni fanusik serie.
  • Ataker
    Můžu ti říct, že mně se Skyrim ani jednou nelagl... zatím :)
  • Spravnej hardcore hrac stejne nikdy neuklada a dohraje vsechno na jeden zivot ;)
  • omg tak to neukladejte a hrejte jen hardcore na autosave ne *7*
  • a co jinak děláš,že hraješ pět hodin nonstop?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit