Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
Nj, teraz tu budeš mať kopu expertov, ktorí ťa budú presvedčovať, že chyba je v tebe...
Skrátka to odinštaluj a skús zasa o rok pred vianocami, kedy snáď už bude dostatok kvalitných modov. -
To jako že mi ještě dodatečně naroste? Jupí, budu moct všude čůrat! :D
-
Ale však jo, stanovil jsem si cíl dostat Destruction magii na max a stát se Arch-magem *4* To se mi povedlo, ale zadostiučinění se jaksi nedostavilo. Ale třeba máš pravdu a je to moje chyba, že už se u toho neumím bavit.
-
tak do nej bouchej blokem ne? me to vzdy pomohlo a ze tech momentu na nejtezsi obtiznost bylo...
-
Questů jsem dělal hodně, dá se jich najít požehnaně i v těch dvou městech, co jsem prošel, nemluvě o vesničkách a náhodných setkáních. S těmi bandity jsem se možná nevyjádřil dost jasně - nehledám v nich výzvu, ale je to nuda, když se jen tak procházím a oni jdou na zem po jednom zásahu kouzlem. A pak se právě najde jejich šéf, co pro změnu ne a ne padnout a jedním úderem mě dorazí, aniž bych to mohl jakkoliv ovlivnit.
-
ty jsi totiž asi nepochopil princip te hry, je to o tom ze mas moznost zit jiny zivot ve smyslenym svete a byt nekym jinym. Musis si stanovit vlastni cile a bavit se sam.
-
ale jak vidíš vývojáři začali dělat hry multiplatformě => vic peněz, pokuď udělají hru jenom na PC, tak utrží méně... pokuď utží méně, tak zbyde méně peněz na budoucí projekty... vem si Crysis... ač to byla technologická bomba, tak vysoké HW nároky a vysoká míra piratství zapříčinila malé prodeje... a donutila udělat Crytek další díl multiplatformě... a ano už to nebyla taková bomba...
-
Ono to taky možná bude i tím, že jsem to hrál každej den několik hodin v kuse. Tak si říkám, že bych to mohl zkusit ještě jednou s jiným typem postavy - začátky jsou totiž mnohem lepší, když se musím plížit a dávat si pozor, odkud kdo vyběhne. Tak moc bych tu hru chtěl mít rád, ale nemůžu si pomoct - je to po Oblivionu opět rozčarování.
Ještě se vrátím k těm finishing moves - taky vám přijde nefér, když máte plné zdraví a provede je na vás jen tak z fleku bandita s obouručákem? Draky pominu, tam bych to pochopil...
Jo jinak jsem to pořád já, ale teď už přihlášenej... -
takze prosel jsi minimum mest, tudiz delal minimum questu a stezujes si, ze je to porad stejny? navic i kdyby si to uz nikdy nezapl, tak 90 hodin to mas asi tak 10-15 dnesnich titulu. na jednu stranu si stezujes, ze padaji jak po masle a pak, ze ty padas jak pomasle :D jeste mi pripada zabavny, ze v obycejnych banditech se snazis hledat "vyzvu" :D
-
Reakce na špatné vlákno, nebo spíš na žádné - prosím smazat.
-
Taky si říkám. Z textu vyplívá, že tomu dal 90 hodin a to je pěkný. I kdyby ho to vystřízlivění chytlo už třeba po 70 hodinách, tak pořád dobrý si myslím.
-
To máš ešte celkom dobre, u mňa prišlo "vytriezvenie" oveľa skôr.
-
aha a copak ti říká Kernel? Srovnávat technologie Sony s Intelem může jenom tupec. HW jako HW to ano, ale to jsme někde jinde. A zisky z her.... no já pamatuju jinou éru. To soupeřlo AMD s Intelem, nVidida s ATI (a konzole měli rubriku na předposledním listě PC magazínů), každých pár měsíců ohromný skok dopředu v technologiích a tvůrci her s snažili, aby stíhali a hry ždímaly HW jak jen se dalo. Jenže to už je skutečně asi věc historie...
-
Pokud treba Skyrim "stahne pulka lidi" protoze to muze stahnout kazdej (ne jak wow, sc2 nebo bf3 mp) a stejne si ho koupi 7 milionu lidi tak to beru jako uspech. Neco na te hre proste je.
-
neboj sa, raz ho tam budeš mať...
-
Tak já se pokusím zdejší bitku konzole/PC protnout dojmy ze Skyrimu po deseti dnech hraní...
Mám za sebou cca 50 hodin s druhou postavou (s tou první jsem nahrál asi 40), hrál jsem za Imperiálku (vždycky hraju v RPG za něžné pohlaví, vysvětlujte si to, jak chcete) stylem "levá ruka fireball, pravá ruka meč". Pomalu začíná odeznívat pro Bethesdí hry tolik typický wow efekt a dostavuje se stereotyp. Banditi, před nimiž jsem ze začátku prchal a musel jsem je vodit do tábora obrů, abych se jich vůbec zbavil, už nepředstavují žádnou výzvu a padají mi k nohám jako kuželky. Tedy vyjma boss typů, kteří z neznámého důvodu umí na můj vkus až moc často spustit "finishing move" na začátku boje a mé křehotince s plným ukazatelem zdraví rozmašírovat hlavu palcátem. Což na náladě nepřidá.
Mám objevenou asi půlku mapy, nebyl jsem ještě ani v žádném z větších měst kromě Whiterunu a Riftenu. Zrovna před chvílí se ze mě stal Arch-mage. Chození po krajině, ač s nezaměnitelnou atmosférou, už je nuda. Do jeskyní chodím jen z povinnosti, padlé nepřátele už skoro nevybírám, lektvary nemíchám. Prvních pár desítek hodin bylo fantastických, ale teď se začíná opakovat úplně stejný pocit jako v Oblivionu. Dost mě to mrzí/štve, protože jsem se na Skyrim těšil od prvního teaseru a po vydání jsem měl týden volno, abych mu mohl věnovat co nejvíc času.
Má někdo další takhle s odstupem času stejné pocity, nebo už jsem na to hraní starej? -
kvalitni tituly maji obrovske zisky i na PC scene, tak kdo si to teda kupuje, taky konzolisti?
-
Mě se PC verze seká zas při pohledu na město...není to ani tak výrazné sekání jako spíš znatelný pokles FPS a chvíli jsem si myslel, že to je mým PC, ale pak jsem zjistil, že jiní hráči s tím mají taky problém... snad to ten patch vyřeší.
-
MCU je v zásadě taky počítač. A?
-
Taký morrowind sa dá prejsť za 10 minút. Skyrim bude asi trvať dlhšie lebo chýbajú teleportačne kúzla, ale hlavná dejová línie je celkom krátka, takže by sa to v pohode dalo aj bez červených očí a litra kávy.