Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
ne aby mel pravo ... ale aby davalo smysl tady publikovat recenzi na hru, ktera vsak uz recenzi tady ma ..
-
Heleď ty nepubertální anitiantiPS3 netrotlíku, v první řadě je to problém tvůrců, že takovéto chyby existují a není důvod na ně neupozorňovat.
Každý problém na počítači lze obejít. Problém je, že ti nikdo neplatí, aby jsi to dělal, ale ty platíš za to, že to dělat nemusíš a místo toho se máš bavit a užvat si obsah.
Ač je skyrim úžasná hra a při mých desítkách nahraných hodin zatím určitě nejsem u konce, tohle je prostě bota tvůrců a informovat o jejich chybách je jeden z úkolů herního novináře. -
No mě se na ps3 občas seká i nhl 12 a zamrzává a co se týče výkonu tak XBOX je o zanedbatelnou část lepší.
-
Proč by měl být? Aby měl právo napsat recenzi nebo co?
-
cikáni už tam jsou- elfové taky zevlujou v každým Fantasy a díky dlouhověkosti nikdy nevymřou ikdyž je to menšína:D
-
a on je jako nakej znalec elders scrols?
-
Nechapem, na co by sa mali dat nastavovat HW naroky na konzoli - teda na zariadeni ktorych je na svete niekolko milionov a vsetky maju rovnaky HW pre ktory bola hra vyvyjana... wtf? *1*
-
Četl jsem titulek "Cikáni a sekání PS3 verze". Už jsem si říkal, co na ně lidi ještě nesvedou! *4*
-
dan si ho meje. ne další recenze je zbytečná. pohledů na dílo však není nikdy dost.
-
A nejlepší je, že už i mobily jsou výkonnější než konzole :D No alespoň tablety, když né mobily, nebudeme přehánět *15*
-
Chyba. On udělal boží hru a je dobrý člověk herního průmyslu. :D
-
:-[
-
Ty si cyp...
-
Vavra? To je ten clovek co udelal jednu dobrou hru a ted si mysli ze je Buh herniho prumyslu (a v posledni dobe ocividne i novinariny) ? :D
-
ty nemas penis? :)
-
+1. Jo a když jsem tady psal v tomhle stylu, všichni se na mě vrhli jak na nějakého herního antivlastence. *5* Jak říkám, pan Grygar by si měl objasnit hodnotící škálu a vnést do svých soudů trochu střízlivosti... Za tím si stojím už od Deus Ex, kdy se tenhle pochybný trend začal ukazovat.
-
A jak ty víš, jak smrdí kouření penisu?
-
Ale že by ses pochlubil, to ne.
-
Člověk co má dneska 32bit XP nemá právo hrát hry. Neřeknu kdybys aspoň měl 64bit.
-
Hlavne mi príde zvláštne že ľudia majú 32bit operačný systém s viac ako 3GB ram... Prepáč ale ak máš takú zostavu ako píšeš a skladal si ju sám tak si daj facku že tam nemáš 64-bit, ktorý pracuje oveľa rýchlejšie ako x86 (aj preto lebo dokáže využiť viac ako 3GB RAM). Ak si takúto zostavu kúpil u niekeho a odporúčal ti Windows XP x86 tak vyfackaj jeho lebo je to trubiroh. Jednoznačne si nainštaluj Win7 x64, jednak je stabilnejší a rýchlejší ako Windows XP a tiež na ňom lepšie fičia nové hry. Viste sa vyhni oblúkom.
Poprípade mi napíš na môj e-mail (mal by som ho tu mať na Tiscali) a pokúsim sa to s tebou nejak vyriešiť.
Peace out :)