Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne aby mel pravo ... ale aby davalo smysl tady publikovat recenzi na hru, ktera vsak uz recenzi tady ma ..
  • Heleď ty nepubertální anitiantiPS3 netrotlíku, v první řadě je to problém tvůrců, že takovéto chyby existují a není důvod na ně neupozorňovat.
    Každý problém na počítači lze obejít. Problém je, že ti nikdo neplatí, aby jsi to dělal, ale ty platíš za to, že to dělat nemusíš a místo toho se máš bavit a užvat si obsah.
    Ač je skyrim úžasná hra a při mých desítkách nahraných hodin zatím určitě nejsem u konce, tohle je prostě bota tvůrců a informovat o jejich chybách je jeden z úkolů herního novináře.
  • No mě se na ps3 občas seká i nhl 12 a zamrzává a co se týče výkonu tak XBOX je o zanedbatelnou část lepší.
  • Amylee.Anderson
    Proč by měl být? Aby měl právo napsat recenzi nebo co?
  • cikáni už tam jsou- elfové taky zevlujou v každým Fantasy a díky dlouhověkosti nikdy nevymřou ikdyž je to menšína:D
  • a on je jako nakej znalec elders scrols?
  • Nechapem, na co by sa mali dat nastavovat HW naroky na konzoli - teda na zariadeni ktorych je na svete niekolko milionov a vsetky maju rovnaky HW pre ktory bola hra vyvyjana... wtf? *1*
  • Četl jsem titulek "Cikáni a sekání PS3 verze". Už jsem si říkal, co na ně lidi ještě nesvedou! *4*
  • smejki
    dan si ho meje. ne další recenze je zbytečná. pohledů na dílo však není nikdy dost.
  • Asharak
    A nejlepší je, že už i mobily jsou výkonnější než konzole :D No alespoň tablety, když né mobily, nebudeme přehánět *15*
  • Amylee.Anderson
    Chyba. On udělal boží hru a je dobrý člověk herního průmyslu. :D
  • Amylee.Anderson
    :-[
  • Joha
    Ty si cyp...
  • Vavra? To je ten clovek co udelal jednu dobrou hru a ted si mysli ze je Buh herniho prumyslu (a v posledni dobe ocividne i novinariny) ? :D
  • ty nemas penis? :)
  • Trol.diskuzni
    +1. Jo a když jsem tady psal v tomhle stylu, všichni se na mě vrhli jak na nějakého herního antivlastence. *5* Jak říkám, pan Grygar by si měl objasnit hodnotící škálu a vnést do svých soudů trochu střízlivosti... Za tím si stojím už od Deus Ex, kdy se tenhle pochybný trend začal ukazovat.
  • Amylee.Anderson
    A jak ty víš, jak smrdí kouření penisu?
  • Ale že by ses pochlubil, to ne.
  • Člověk co má dneska 32bit XP nemá právo hrát hry. Neřeknu kdybys aspoň měl 64bit.
  • Joha
    Hlavne mi príde zvláštne že ľudia majú 32bit operačný systém s viac ako 3GB ram... Prepáč ale ak máš takú zostavu ako píšeš a skladal si ju sám tak si daj facku že tam nemáš 64-bit, ktorý pracuje oveľa rýchlejšie ako x86 (aj preto lebo dokáže využiť viac ako 3GB RAM). Ak si takúto zostavu kúpil u niekeho a odporúčal ti Windows XP x86 tak vyfackaj jeho lebo je to trubiroh. Jednoznačne si nainštaluj Win7 x64, jednak je stabilnejší a rýchlejší ako Windows XP a tiež na ňom lepšie fičia nové hry. Viste sa vyhni oblúkom.

Poprípade mi napíš na môj e-mail (mal by som ho tu mať na Tiscali) a pokúsim sa to s tebou nejak vyriešiť.

Peace out :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší