Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
To je placebo efekt, stačí si monitorovať využitie pamäte a je jasne vidno, že skyrim tú pamäť skrátka nevyužije. Možno až bude nejaký mod s poriadnymi texturami.
-
Hovadina, skyrim ani nevie alokovať viac ako 2 gb pamäte a ten mod na 4gb je tiež nanič, kým nebudú nejaké poriadne texture mody.
-
dobrá hra si na sebe vydělá... ale někdo si ji musí koupit... a je úplně jedno jestli je na PC/X360/PS3... jenže, když to na PC půlka lidí stáhne...
-
Tak nereaguj, když říkáš, že už je to nuda. *3*
-
Jo. Ted este pochopit proc konzole brzdi vyvoj. A pokud vim tak dobra hra si na sebe vydela. Takze zase nesmysl *5*
-
Já mám taky XP 32bit, sestavu o krapet slabší než má on a běhá mi to nezávadně. Jediný problém byl semotamo zamrznutí na několik vteřin při běhání venku, ale to vyřešil fan-patch, který postnul jeden dobrý člověk do diskuze pod recenzí.
Nahráno mám drobet pod 50 hodin a za celou dobu mi hra ani jednou nepadla. Toto spíš vypadá, že má prostě těžkého peška, nebo balast v PC. -
uvědomte si, vy rejpalové, že konzole jsou taky počítače. Sice nastrojené do líbivé krabice a s vlastním OS, ale jsou to počítače. Takže, když horlivě nadáváte na ty strašné, pokrok brzdící konzole, tak nadváváte na své počítače. Uvědomte si, že pokuď by tu nebyly konzole, tak by vývojáři neměli takové zisky. Protože drtivá většina PCčkářů si hru akorát stáhne. Platit za hry to nééé, ale nadávat jak konzole "brzdí" vývoj, aniž byste pro to něco udělali (přispěli), to jóóóó... A pokuď mají rýpat zas konzolisti, tak můžou říct: No dobře, tak na "pár" PSkách se hra sekala... na kolika počitačích se sekal Skyrim, hm ?
-
hej reagoval bych na tebe, ale poslední dobou je tě tu vážně nějak moc, takže už to začíná bejt nuda. Jen bych řekl, že slova under a overrated používaj leda tak děti do 10 let.
-
Trol.diskuzni: kontrapohledů je v diskuzi pod recenzí plno.
-
Skus si dual weildowat ebonitovy mace, ked nehras z 3rd person pohladu tak mas 4/5 obrazovky zapratane zbranami :D
-
Skyrim mi došiel, odbalil som ho, ale za "demo" ho meniť nejdem, bo na škatuli má pár pozdravov. PS: Prečo je ten kód taký krátky, to už na NWN2 valili onakvejšie.
My originál užívatelia PC hier, chceme kur*a dlhé kódy! -
Hmm, tak u PS3 můžeme polemizovat, že je to chyba skupiny kolem IBM a Sony, kteří vyrobili Cell Broadband Engine pro kterej nebylo a není sranda portovat věci z jiných systémů.
Kdyby Skyrim byl dělanej rovnou pro PS3, tak takovýto problémy nemá. -
Já si nehraju na profi novináře a nedostávám za své názory plat... *3*
-
Prosím, pokud nemáš paměť akvarijní rybičky, nenabádej jiné ke střízlivosti, dokud si nezameteš před vlastním prahem, po všech těch sračkách, které si tady vypouštěl.... *4*
-
Jasně, toho já se nebojím. Mínuska a pluska taky neřeším, pokud mi někdo nedá fakt nějaké stupidní mínus na naprosto neutrální komentář...
Jen rád uvádím věci na pravou míru a toto se zrovna nabízelo. Tak jsem napsal jak to vidím já. -
tak co se týče kultury (myslim té pravé kultury, né to co nám teď běhá po uřadech a řve to, že to chce sociálky) tak khajiitové k cikánum, mají blízko jsou to kočovné (kočkovité :)) sdružení, trochu zloději a obyvatelstvo je nemá moc rádo :D
-
To Ringwraith:
Já s tebou naprosto souhlasím, ale asi bych to tolik neřešil... U mě je to stejně: někdy napíšu nějaký zlehka míněný blábol a "chytne" se to, jindy zase jsem zasypán mínusky u RELATIVNĚ solidně podaného názoru s argumenty. To nemá smysl řešit... Určitě bych se nebál toho, že když máš -10, tak to znamená, že si o tobě všichni myslí, že jsi blb. *4* -
Má, ale podle ohlasů mnohých by si zasloužila kontrapohled... A já bych ten Danův sakra chtěl číst, zrovna na ten overrated Skyrim. *3*
-
Tohle je hezký příklad jednoho jevu.... a to jak záleží na autorovi a formě příspěvku.
Já a ty píšeme vlastně to stejné.
Jenže já jsem já - někteří mě nemusí mít rádi. Ty jsi ty a nevím, o tom, že by jsi tu psal něco kontroverznějšího.
Pak je tu forma... já to napíšu jako sarkastický výsměch, který ani ne každý správně pochopí. Ty jako normálně podaná jasná fakta.
No a já pak mám mínuska a bubububu a ty pluska...
No a s Trol.diskuzni se ptá proč se na něj vrhli jako na herního antivlastnece, když psal taky to stejné ... no tak pro toto. Prostě lidi dají plusku tomu, co vypadá, že tomu dají plusko ostatní. A slušně napsanej příspěvek jako tento tak vypadá. Výsměch ode mě nebo rejpání od Trola tak nevypadá. -
To tvrdi malokdo ... spis je na miste, ze odpadaj chyby dany exotickou kombinaci HW a v pripade chyby je solidni sance, ze se projevi skoro kazdymu... a zase se to da relativne snadno opravit. Ale prasackymu kodovani asi nezabrani sebelepsi HW s vyjimkou poctivy AI ... a neco takovyho bych k hrani asi ani nechtel pouzivat (: