Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    "Když se něco seká na PC je to chyba vývojářů ale když se něco seká na konzoli tak je to hned chyba toho přístroje." --- Exactly, bro, nicely stated! *5*
  • je mu 10 *4*
  • Kdyby si dal autor trochu práce, našel by si, jak tenhle problém jednoduše obejít a ne jen nadávat a živit tady pubertální antiPS3 trotlíky.
  • smejki
    a taky je to etalon tvorby bottlenecků
  • Trol.diskuzni
    Nejvýkonnější zařízení? Každý komp sestavený v posledních pěti letech je lepší nejen herní, ale i všeobecné výpočetní zařízení *3*
  • Takže myšlení některých funguje nějak takhle: Když se něco seká na PC je to chyba vývojářů ale když se něco seká na konzoli tak je to hned chyba toho přístroje. To ani jednoho z těch troubů co tady tak plivou nenapadlo že to třeba může být chyba výrobce? Nevim jak ostatní ale já v té hře nevidim žádnou extra mega grafiku která by vysvětlovala tento problém. Ale ono je asi pro některé těžké přiznat si pravdu.
  • To mi musíte dávat mínusy jen proto, že mi něco nejde? Já vás teda fakt nechápu.
  • co ? proc dalsi recenzi ? ja si myslim ze tato je dostacujici ... a proc zrovna od dana vavry ? jezisi zas tady smrdi koureni penisu
  • Asharak
    ok takže žádná výhra :)
  • Jenom házejte špínu na konzole písíčKAŘI ... nové konzole tím nepřivoláte tak co ? *15* radši si bežte umýt hlavu a vymáčknout jebáky z frňáku :-) *6*
  • Aha,takže jsi pět let žil v jeskyni a teprve dnes odpoledne z ní vylezl,třeba takový i7 ti nic neříká,chápu.
  • u ps3 verze se daj nastavovat detaily pres config sám mám testnuto ale musí být hacknuta ps3
  • Asharak
    Čím to? minulostí :) Ale taky proto, že bys chtěl zahrát konečně nějakou novou hru s volným světem a dlouhou hratelností. Kord když vyšly takové hry jako Zaklínač 2 a Dragon Age (1!) a pak nic.(snad nic, nevšiml jsem si)
    A taky k vůli tomu, že to prej měla být hra roku, což určitě je mezi tím co vychází (poslední dobou cca pul roku z5)
    Ale taky myslím, že 10/10 je neprávem udělené hodnocení. Jenže jaké jiné můžeš takové hře dát, když FPS mají 9/10! Příp. 8.

Já říkal že bude interface trpět -.-
  • Tak tak, všem ze Skyrimu zvlhly koule, ale počki, až oschnů. *1*
  • MidnighT91
    ?: ?!?
  • A dokonce jsem dohledal link: http://hardforum.com/showthread.php?t=1651017
  • Vtip týdne už v pondělí? Tos pos*al. *1*
  • Asharak
    SOUHLAS, protože: asi jediná hra, na kterou si dobře pamatuji: Zaklínač 1.
    Bylo to na Chipu, co jednou tatik koupil jako demovezre, a tak jsem říkal, že to vyzkouším. Hned jak jsem prošel základní lokaci jsem byl celej naštvanej, že je konec. A pak jak vyšla hra hned jsem ji koupil, sic mi chvíli ležela ve skříni, protože se mi nechtělo jít odznovu, ale takhle to alespoň u mě funguje.
    Horší to bylo s Dragon Age, které jsem si stáhl na vyzkoušení a prostě bylo super a pořád se nemůžu donutit, abych si ho konečně koupil :/ Realita, smutná. (pokud bylo demo tak sry, o něm nevím :D )
  • No HW ok ale rekl bych ze mozna Win XP nebude preci jen to prave... nekde jsem videl nejaky sorvnavaci test a na stejnem HW to jelo s Win XP znatelne hur. Jestli mas moznost tak to zkus na Win 7 *1*
  • To myslis vazne,nebo se jenom snazis ze sebe udelat hloupeho? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší