Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Zapocitej minimalne i kus patku a pripadne i pondeli. Ale jinak to svedci spise o kvalitach redaktorky, ze se dane hre snazi maximalne venovat, nahrat co nejvice to jde i na ukor vlastniho pohodli, jen aby ji mohla co nejlepe zhodnotit, ne? Ja Sarcin vykon naopak ocenuju.
-
". Zčásti to může být akutním nedostatkem spánku, protože jsem za uplynulý víkend strávila s Cyberpunkem 2077 43 hodin"
- vikend ma 48 hodin, ty si hrala 43 hodin? ....akoze teoreticky je to mozne, len aka je to potom uboha kvalita recenzie? este si k tomu musela aj pisat recenziu
....no to mi pripomina situaciu ked v SCORE recenzovali Deus Ex Invisible Wars a mali na to len par hodin pocas noci, aby stihli uzavierku ....
-
Trochu se děsím, co to udělá s base PS4 a jestli se to přehoupne přes 25fps.
-
hra bude ok a asi si ji zahraju, je tam koneckonců Keanu, ale žádné velké nutkání nemám. Až budou venku testy frameratu, tak se rozhodnu, na jakou platformu to koupím a to už snad budou opraveny i všechny ty chyby.
-
Nepotkala, ale to neznamená, že tam není někde schovaná :) Potkala jsem Kojimu a pár streamerů, z CZ/SK tam podle credits běhá ArcadeBulls. Easter eggů a odkazů i na jiné hry je tam hromada, z hlavy Death Stranding, Die Hard, nepřekvapivě Matrix (a na další kyberpunkové modly). A samozřejmě taky jiná pomrknutí na Zaklínače než přímo Ciri, hned u V doma máš trollíka z Gwentu
-
Klobouk dolů za tu dřinu. Díky za recenzi, těším se ještě víc.
-
Jo, tohle mi tam taky vadilo. I ten rozbitý systém levelování, kdy ti zabití nepřátel nepřidávalo pomalu nic, ale splněný quest ti expů zase dával až nepatřičné množství.
-
to je spíš casual mainstream, kdy ani statistiky neovlivňují postavu. Ono něco podobného bylo v Zaklínači 3, taky to nikoho neštvalo. Trošku divná doba, že u RPG nevadí, že to není RPG.
-
Aby na the game awards mohl vyjit uzasny sestrih 9.5/10 a 10/10 recenzi s jejich cool slogany jako (vymyslim si) "The best of the decade", "It's like living another life" nebo "The cyberpunk's magnum opus".
-
Jasně, při takovým rozpočtu ta hra určitě nebude cílená pro mainstream... 😂
Jako na jednu straně tě chápu, taky mě trochu mrzí, že si ve vysokorozpočtových hrách různých žánrů jen půjčují mechaniky od ostatních, různě je kombinují a nic nového nepřináší. Ale taky je třeba si uvědomit otázku návratnosti investic vložených do projektu.
-
Hru urcite kupim ale az led bude doma ps5 a nextgen patch...
OTAZKA NA Sarku. Stretla si Ciri z wichera? Lebo w trojke povedala ze bola vo svete ktory sa podoba prave na ten v cyberpunku...
-
Fajn recenze, diky za ni a i za zhodnoceni ceskeho prekladu. Ve Witcher 3 byl fajn a tak jsem uvazoval, ze vypnu par bunek, prekousnu par novotvaru a sjedu si to v cestine, ale po teto kritice si ho opravdu odpustim.
Ty rozplizle textury a podobne vypadaji spise jako nejaky problem se streamingem a/nebo LODy nez zamer, tak doufejme, ze do vydani opatchuji. :)
-
Taky nechápu obecně všechny portály co to ohodnocují , ten
day1 patch je důvod proč posunuly vydaní a finální verze bude jiná proč hodnotit
něco, co ani neuvidíme ? -
"Poněkud skepticky se nemůžu ubránit dojmu, že je ve hře celá řada mechanismů, které se navenek tváří složitě, ale jsou poměrně povrchní. Patří k nim zmíněné perky – většinou přidávají jen tu a tam pár procent do některé ze schopností, kterou možná využíváte. Došla jsem až na konec bez větších zádrhelů, ale moc jsem necítila, že bych se jako V příliš zlepšovala.
Podobně málo ovlivňuje statistiky vybavení, tedy s výjimkou zbraní. Pro mě osobně je to ale spíše plus, protože mi vadí, když nejkrásnější vybavení nemá nejlepší hodnoty, takže jsem v klidu mohla hrát na styl a ničemu to nevadilo. I tak byl občas problém sehnat hezké ladící kousky, ale vizuální nesoulad je pro kyberpunk stejně tak nějak typický."
Takže hra nefunguje jako RPG a je to adventura a dělané je to pro mainsteeam. Škoda.
-
Moc pěkná práce, jak CD projektu, tak Šárčina :)
Ale možná to přeci jen chtělo recenzovat hru “day one patchem” tak, jak ji budem hrát. Ale vím, je to těžké udělat vše pro všechny :)
Nicméně tahle hra bude fenomén. Vznikne deset recenzí. Recenze na největší plečce alá XO, recenze na PS5, rozdílové recenze, hardwarové recenze 🙂
-
Třikrát sláva Šárce!
-
Day 1 patch bude mit kolem 43 gb technický stav bude trochu jinde než v prerelease, po 8 letech ste mohly počkat pár dnu na finalní verzi pak hodnotit technicky stav
-
"What Cyberpunk really is, however, is a big open-world action role-playing game. What it’s not is a look at gaming’s future. Instead, it feels like a summation of where we’ve come in gaming since the Xbox 360 generation. It feels like a game built by people looking around to see what works — like Grand Theft Auto’s open world, Watch Dogs’ hacking, Assassin’s Creed’s quest-filled maps, Fallout’s combat and character progression, Mass Effect’s dialogue system, Batman: Arkham Knight’s crime scene investigations, and every games’ skill trees."
Zajimavé.
-
tak samozřejmě máte pravdu, člověk si vždy najde to svoje, když hleda
Na druhou stranu dle hypu to měla být nejlepší hra všech spojených vesmíru a ono asi ne...
Navíc ze začátku vždy vycházejí ty nejlepší recenze a potom se mění diverzita. Se můžeme podívat na TLOU2, to byly desítky a až po týdnu se ukazovaly sedmičky.
-
To podle mě teda nazáleží tolik na samotném zpravodajském serveru, nýbrž na konkrétním recenzantovi.