Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
stretla si tam aj johnnyho mnemonicka? to len tak, zo zvedavosti :)
resp. je tam easter egg aj na tento zabudnutý klenot? -
ty si v robote nikdy nestíhal termín? práca pod časovým tlakom je v mojej profesii (stavarina) základ, bez ktorého sa pracovať nedá. partnerka je lekárka a bežne dáva 24-36 hodinové smeny 1x týždenne (lekári tomu nadávajú služba).
trúfam si teda tvrdiť, že šárka je dosť "ostrieľaná" recenzentka na to, aby zvládla napísať kvalitnú recenziu v takto šibeničnom termíne
P.S.: je to mladá krv, sotva vyliezla zo školy. takýto víkend musí dať s prehľadom.
-
co ta pejorativa? To mu neumíš říci slušně? A co ten blogýsek? Aneb jak se shodit, co?
-
HC RPG? Nenech se vysmát. Jen poukazuji fakt, že to bude FPS akce s dialogy a hra je prezentovaná jako RPG. Recenzent píše, že body nejsou ekvivalentem nějakého progresu postavy, což je přímo v rozporu RPG.
-
Bez urážky, ale nakolik může být kvalitní práce člověka, který před jejím výkonem měl výraznou spánkovou deprivaci? Neříkám, že Šárčina recenze je nekvalitní, ale nebyla by přece jenom ještě lepší, kdyby na to bylo více času a mohl by jí napsat výrazně odpočatý mozek?
Já zcela chápu záměr. Díky první recenzi v česku budete mít hodně čtenosti. Nicméně, musíte počítat s tím, že spoustě lidem takovéto "rychlo-recenze" nebudou připadat dostatečně důvěryhodné. Osobně já raději dám větší váhu magazínu, který vydá recenzi například v den vydání.
-
Já to neobhajuju, mě je to zkrátka u zádi, sorry. Ty jsi ten , co se tu ohání škatulkama, že to není HC RPG a kdesi cosi ;) Je mi jedno, co je to za žánr, u mě je hlavní příběh a atmosféra.
-
jako většina RPG funguje tak, že to není RPG? To snad nemyslíš vážně? Už v Zaklínači bylo probugované leveling a rpg systém, že vylepšovaní postavy postrádalo smysl. Tohle je snad základ každého poctivého RPG, že body investuješ do něčeho, co ti něco zlepší.
-
Sekiro nikdy nebylo prezentováno jako RPG, všude bylo zmíněno, že odpustili od RPG prvků a bude to akční adventura. Takže ne :) Zkus to příště lépe. Je smutné, že to ještě obhajuješ a dokonce i jinou hrou.
-
Spousta těch portálů píše, že recenzují verzi s 50GB patchem. Je bláhové si myslet, že se vše ostatní do vydání stihne opravit.
Odložení bylo kvůli doladění výkonu hry na starých konzolích.
Edit: "We received a 50GB patch during our review period. CDPR referred to this patch as the Day 0 patch. When asked for clarification whether the patch be what players were receiving at launch, a CDPR representative told us that the Day 0 patch is what people will be experiencing on launch day. It is the Day 1 patch, only different in name. More fixes will be rolled into the Day 0 (Day 1) patch, but we cannot specify exactly what."
Takže ano, za těch 5 dní něco opravit určitě stihnou, ale na vyladěný zážitek si ještě chvilku počkáme.
-
Souhlasím, že je rozdíl hrát hru rozkouskovaně po částech, kdy se člověk maximálně soustředí například 2 hodiny v kuse a nebo když hraje na 1 zátah například 10 hodin v kuse.
Ale co si budem povídat, každý herní web chtěl stihnout embargo, nedivím se jim :).
-
Ano, řešili jsme, kdy má smysl recenzi psát a kdy ještě ne. Když je hra dohraná a na ukazateli side questu je 60 %, tak jsme dospěli k tomu, že můžeme. Zbytek jsou tvoje dohady a nepodložené urážky o "ubohé kvalitě". Samozřejmě si můžeš napsat recenzi na svůj blogýsek, kde budeš mít 100 % achievementů a všechny konce za všechny origin stories. Někdy v únoru... Opět bych ti doporučil trochu pokory...
-
Já se na to těším především jako na příběhovku. Navíc, i takové Sekiro je často označováno jako RPG (tady na Games má i tag RPG) a ve skutečnosti je to RPG asi jako Mortal Kombat :)
-
Proboha, všichni, co zažili předchozí generaci, ví, že 23 fps nabídne ten nejlepší filmový zážitek. Lidské oko stejně víc nevidí ;)
-
Dostahovala jsem v sobotu v jednu ráno, hrála, šla si lehnout v sedm, vstala v 10, pak hrála nonstop s přestávkami na kafe, jídlo, jednoho šlofíčka a vychlazení hardwaru až do pondělní druhé ranní. Recenzi jsem psala dnes přes den a ubohá mi úplně nepřijde :) Nejen herní vývojáři někdy crunchují.
-
Jinymi slovy chces rici, ze hrat 43 hodin v prubehu par dni je podstatne horsi a ma to naprosto katastrofalni dopad na kvalitu recenze nez hrat rekneme mesic hodinu ci dve denne? To jiste ne... ;)
-
Souhlasím. Na mě to taky působí "musim to spíchnout rychle, hlavně ať jsme první". Člověk po 12ti hodinovém hraní má jiný vnímání, než když je čerstvý.
-
Jedno z preview na youtube říká, že poslední velký patch byl před dvěma dny. A pořád tam ty bugy jsou. Takže ten day 1 patch bude o 5 dní novější verze? Jak moc myslíš, že se ta hra za těch pět dní změní?
-
Proč by nefungovala jako RPG? Vždyť takhle funguje snad každé RPG.
-
Většina lidí to nebere tak doslovně a za začátek víkendu počítá když v pátek vypadnou z práce. A to je pak těch 43 reálné "v pohodě" pokud opravdu neděláš nic jiného.
-
Nemyslim si. Praveze ja za tym vidim uponahlanost s tym ze musi stihnut padnutie embarga.
Zase nerob z nej hrdinku, veď len hrala hru niekoľko hodín vkuse. Skôr si myslím, že sama si nemyslí o sebe nič, že dokázala niečo neuveriteľné.