Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo, koukam...myslel jsem, ze se GOG od CD projektu nejak trhnul, ale asi jsem si to myslel spatne....

• CD projekt má GoG, ale pokud vím, tak ti jsou snad jediní, kteří svoje Galaxy nevnucují spolu se hrou. Tohle až přestane dělat EA, tak si možná zpětně pár her dokoupím, ale naštěstí jednou hlavně CoD a BF a ty už jsou pár let mimo můj záběr.

• PCMR

Podle této "definice" je RPG i Doom. Hraju hrdinu a ovlivňuju (zachraňuju) svět. Samozřejmě je to blbost. Tahle strohá definice "hry na hrdiny" nikdy nefungovala. Pokud chceš nějak kloudně definovat RPG, tak musíš začít u těch stolních a jejich mechanik (tzn. statistiky a atributy), ne jen papouškovat nějaký obecný plk z Wikipedie.

• takurcite

Tak jediné o čem jsem se něco dozvěděl je systém přidělování bodů. A to že takový že nemá na nic moc vliv. Že větší vliv na hratelnost má zvolení za koho budeme hrát. Super atmoška a detaily. Na prd technická stránka kterou budou záplatovat. To se dalo čekat. Dobře tedy a jaký je vlastně ten gunplay? Jaké je to řízení vozidel? Arkádové jak je dnes zvykem nebo tak nějak na půl jako v GTA IV? Recenze jak když mi chlapi v práci popisují oběd. Nechci recenzi hanit jen mám teď asi stejně informací jako včera. Čekal jsem víc od tak očekávané recenze.

• radim.zaty

GoG

• Ma cyberpunk nejakou domovskou platformu ? Myslim tim, ze pokud bych to treba koupil na steamu, aby se mi napriklad jeste nespoustel GOG nebo tak.

• pepik7777

No nevim davat 9/10 hre,ktera je zabugovana jako prase,NPC litaji ve vzduchu,zasekavaji se o steny,spatne animace zbrani,rukou a tisic dalsich,ktere sme videli ve falloutu 3-76... s prislibem "vsak oni to snad opravi" kdyz chci penize,musim mit odvedenou praci,v hernim prumyslu se nejak usadlil nazor,ze hra bude OK za pul roku. Ok takze za pul roku to mozna bude tech 9/10,recenzuj hru,kterou hrajes,ne hru kterou bys chtela,nebo by sis prala hrat.

• takurcite

Hele ty divná dobo ono se nějak změnila definice RPG? Že RPG znamená tisíc tabulek atributů kde každý má na něco vliv? Já si pamatuji pouze tu že je to hra na hrdiny kde ovlivňuješ svět nebo ho nějak utváříš. Pokud se ale změnila tak se omlouvám

• ales.smutny

Bude, i HW testy a srovnání, ale na to musíme počkat na launch, dostali jsme PC verzi :)

• 1, je to 24 fps, ne 23

2, filmový zážitek? ano. herní? ne.

• 1, je to 24 fps, ne 23

2, filmový zážitek? ano. herní? ne.

• Bude od někoho recenze nebo aspoň dojmy ze staré/nové generace konzolí? Diky

• Hidden

Asi tak nejak. Tady se kafra neco o kvalite recenze ci dokonce recenzenta, ale jeste jsem nevidel jediny padny argument, ktery by to nejak podporil. Za me je recenze dobra, obsazna, ma dokonce i veci ktere v recenzich casto nevidam (zhodnoceni zvuku, na cem to bezelo, atd.) a ze byla v teto kvalite napsana v tak sibenicnim terminu je spise ke cti recenzenta nez naopak.

Ja jsem osobne spokojen, proste za danych podminek fajn prace, takze jeste jednou diky. :)

• nikdy jsi neslyšel o přesčasech?

• KronosDeret

Hluboký RESTEKP recenzentce, to musel být masakr.

Mám předloadováno a velice se těším. Sem s umělýma kukadlama, smart SMG a implantovaným kyberdeckem. 

• Já tomu opravdu moc nerozumím. Šárka píše, že hře dala přes 40 (!) hodin, než ji recenzovala. To vám přijde málo, a proto je to rychlo-recenze? Nebo je to tím, že Šárka zvládla recenzi napsat za den a máte pocit, že tím utrpěla kvalita? Tzn. Pokud by tam tento časový údaj nebyl, poznal byste, že je něco na této recenzi "špatně"? Spíše mi přijde, že je poslední dobou oblíbené kritizovat něco, co bylo dříve obdivováno a uznáváno. Recenzentka hrála více jak 40 hodin, chudák spala jen pár hodin a přesto dokázala napsat velice kvalitní recenzi... Opravdu vám tohle přijde jako důvod si na cokoliv stěžovat? Pokud by recenzi vydali až s datem vydání a znění by bylo naprosto stejné, byli by všichni spokojeni? Už asi začínám být starý.... 

• cms.sarka-tmejova

Já moc nechci spoilovat, ale celej Cyberpunk 2077 je vlastně takovej herní Johnny Mnemonic. Nejen kvůli KR :)

• ales.smutny

To není urážka, jen

A) je to podruhé v krátké době, kdy se naváží do autora aniž by danou hru hrál nebo měl relevantní poznámku

B - Z názorů nejde než usuzovat, že nemá zkušenosti s psaním pro nějaké profesionální médium. Nic osobního. Pěkný večer :)

• ales.smutny

Ani v den vydání nebude mít Day 0 update. Co se týče práce Šárky, mám v ní naprostou důvěru. Pokud by se na to necítila, klidně vydám recenzi na konci týdne. Je to o komunikaci a posouzení situace. Já jsem třeba "stařík", který by to nedal. Šárka se na to cítila, cítila se i dnes na recenzi a já nemám nejmenší důvod jí neduvěřovat a odvedla skvělou práci.

• triptich

tak toto bolo bleskové. úprimne som nečakal, že to dáte takto skoro. klobúk dolu a teším sa na fight club, kde sa dúfam šárka "vykecá" z dojmov z hry s trochou časového odstupu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit