Přejít na výpis diskuzí
Další Assassin's Creed přijde s jiným obdobím i hrdinou
7.2.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
A ja tak nejak doufal, ze dalsi dil AC vyjde nejdrive na podzim 2014 a bude radne propracovany a s radou novinek. Ale to ne, Ubisoft preci sve "COD" nemuze nechat rok bez vydani. S timto tempem vydavani pocitam, ze dalsi dil, ktery si zahraji bude tak petka, mozna sestka. Driv na dalsi AC naladu mit asi nebudu. Nevim jak vam, ale mne osobne proste rocni cyklus vydavani k AC nesedi.
-
Člověku je smutno, když čte ty prodejní čísla Zaklínačů a pak tohohle. Jedni.čce a dvojce bych to přál, ale od brotherhoodu je to jen dojení a trojka byla pro hezký brainwash amerických mozků
-
nevím, jestli to tady na games už někdy bylo nebo jsem to viděl jinde, ale mě by se nejvíc líbilo tohle:
http://fav.me/d5k8yip
http://fav.me/d5l8fxq
http://fav.me/d4x4red -
Nakonec to skončí nekonečnou sérií AC: Modern Warfare X *15*
-
A co takhle České země a husitství? Do tématu templářů a assasínů by to zapadalo...a nemyslím si, že je to zanedbatelná část evropských dějin :)
-
Je to dost možný, protože myslim že v AC 2 byl v jedné z hádenek Napoleon s Piece of Eden.
-
Vdaka za mega spoiler. *7*
-
Co takhle Evropa - období Velké francouzské revoluce až Napoleonské války? Já vim, bylo by to nejspíš dost podobný trojce (myslím zbraně, evropská kultura atd...) ale například zážitek z historických evropských měst by byl ohromný, podle mě! Představte si souboje asasínů a templářů na barikádách, bitvu u Waterloo, u Trafalgaru bojovat společně s Nelsonem (narážím na výborný systém lodních bitev v AC3). Londýn v 18 - 19. století by byl úžasný!
Mimochodem nová postava, by neměl být řeznický panic jako Connor, měl by to být tvrďák, děvkař a nekompromisní zabiják! -
Já bych rád assasina jednou viděl na straně té "vládnoucí třídy" nebo těch kteří nejsou pokládáni za ty nebohohé a utlačované. Např francouzská revoluce ale ne za revolucionáře ale za krále nebo 1.světová válka na straně Německa. Myslim si že by to byla příjemná změna
-
Ubisoftu za práci v tomto roce tleskám, důstojně pokračovat v AC sérii + navrácení Far Cry zpět do hry je úspěch jako hrom :)
-
kdyz sem dokoncil ac3 tak po nejake dobe co sem behal po meste tak v bostonu se objevil vykricnik tak sem k nemu sel objevila se scena jak nekdo neco rika v pristavu a chybely tam titulky pak to napsalo ze se odemkla doba nejaka revoluce. nevi nekdo co to ma byt ?
-
Nešlo by příště použít spoiler? Prosím
-
*1* jsem si naběhl :) díky za vstřícnost. radši odtud mizím :).
-
Ono by to moc nešlo :) Víc ti toho neřeknu - nechci ti kazit zážitek...
-
a co třeba příběh z budoucnosti s desmondem, jakože sám desmond bude chodit po městě budoucnosti a něco dělat? zatím jsem hrál jedničku, další díly mám v pořadníku, ale už jednička docela ukazuje, že je to relativně furt to samé a dost stereotypní. a vydávat ty díly stále tak rychle po sobě to jen více a více rozmělní, pokud nechcou rozvíjet právě příběh desmonda (což chápu z reakcí a recenzí, že je jeho příběh upozadován).
-
V AC 3 jsem toho taky po budovách moc nenalozil... Spíš jsem lítal po stromech a po skalách :). A to by u Aztéků docela šlo...
-
Jednička má skvělý příběh, ale je děsně stereotypní...
-
To není vůbec špatný nápad, ale AC je o lezení po budovách, což by fakt asi nešlo..
-
Rád bych si zahrál za příslušníka Aztécké říše v odbobí conquistadorů.
-
dík za reakci, tak dám tomu ještě šanci. Renesanci mám rád. No jinak ta trojka..prakticky to čeho se všichni báli- námořní bitvy byli nejzajímavější. Jinak nuda, nuda. Doufal jsem že to ty bitvy o nezávislost napraví, ale bylo to přesně jak řikáš CoD styl.