Přejít na výpis diskuzí
Další Assassin's Creed přijde s jiným obdobím i hrdinou
7.2.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Japonsko za Ninju !!! :)
-
Tak určitě, jen jsem odpovídal na otázku, který z dílů je asi nejlepší. Začít dvojkou není úplně košér, stejně jako u začínání kterékoliv série od prostředka.
-
Za mě Brotherhood
-
Tak to bylo asi tim. Ale stejně doporučuju jedničku. Neni snad nic špatnýho začít od prvního dílu :)
-
No jasně že nemá, ale to sem nepatří. Každýmu sedne něco jiného, dokázal bych o tom hodiny vyprávět, jak se to tam všechno mydlilo, prostě mi to přijde zajímavý a i přesto, že ta historie je teprve 600-letá, pořád může nabídnout zajímavé situace. Těžko někomu vyvracet názor, ve středověku a novověku se mydlilo všude...
Vim, kdy se to odehrávalo, je to rozestup spíš kolem 80i let, ale měl jsem spíš na mysli nějaké jeho syny nebo vnuky, ale to jen tak na okraj, rád tuto dobu přenechám Call of Juarez, o kterém jsem oznámení neslyšel) -
Počet životů se v obou hrách postupně zvyšoval.
-
Že bych si to blbě pamatoval? Nebo byl ve dvojce už zručnější? Ale v jedničce byly omezenější životy třeba ne? Zkrátka mi přišlo, že v jedničce jsem mnohem víc umíral a čím další díl, tím mi přišel jednodušší.
-
Jednička měla souboje stejně lamácký jako dvojka (pamatuju, jak jsem mačkáním 2 tlačítek postupně pobil cca 1/3 Damašku) a další AC díly, navíc byla neuvěřitelně repetetivní (i když beru, že cca první hodina hraní byla ve svý době něco ohromujícího).
-
Tak to jsi zrovna hrál ty dva nejnudnější díly ze série *1* V AC1 Ubi teprve oťukával, jestli trh o něco takového stojí, takže to neměli moc vymakaný (stereotypní mise), no a AC3 jsem sice nehrál ale podle diskuzí se to svezlo na CoD vlně (skriptovaný mise, koridory a důraz na wow efekt) "OT" To nicméně neznamená, že jsi AC3 nepořídím, až trochu spadne cena "OT" Doporučuju skusit především AC2, protože i když Řím v ACB a Konstantinopole v ACR byli celkem pěkný, tak na Florencii a Benátky (a hlavně na počátky Ezia coby assassína) to nemá ani náhodou. Hratelnost byla na poměry dnešních her na jedno/dvě odpoledne podle mě luxusní, soundtrack pak byl snad ještě lepší. Za mě osobně nejlepší díl univerza...
-
Já to myslel jinak. Neříkám, že to není zajímavá historie, z pohledu toho co se tam tehdá událo. Ale z pohledu normálních lidí. Bohužel Rusko většinu zeměkoule moc nezajímá.
Je to sice škoda, ale je to tak. A Ubi rozhodně vybere nějaké období, které bude pro většinu lidí zajímavé. Ostatně Amerika s Xboxy je velký trh a proto mě nepřekvapila ta válka o nezávislost. A i průměrný američan ví něco o starém Egyptě, Římě či o samurajích v Japonsku. O Carském Rusku ale ví prd :) -
Nedělám se uraženým, jenom předběžně počítám, že na američany mají všichni předsudky, no a do Teska si vždycky rád kopnu
-
O tom bych se i hádal :) Dvojka podle mě nastolila právě takovej ten kompromis mezi hratelností a příběhem, kde už byly ty řežby sám hravě proti 40ti loupežníkům. Jednička mi příjde v tý hratelnosti takový víc hardcore. Čímž neříkám, že je dvojka špatná. Ale když Apesa příběh nezajímá...
-
Musel by se adaptovat, nabarvil by obleceni na nejako utmavou barvu, pak se vyvalel v bahne a trosku o potrhal a nikdo by ho nerozeznal... Akorat silent kill by byl nemoznej protoze jen bys na to pomyslel a mel bys guardy z celyho mesta okolo tebe
-
Hratelnosti rozhodne dvojka a pokud jsi nehral tu tak te bude bavit i trojka (pac je to to stejny + neco navic) Jednicka je v dnesni dobe moc...těžkopádna
-
Dvojka byla příběhově,hratelně a asi i charakterama nejlepší.Sice semtam trochu zdlouhavá ale jako celek je to asi nejlepší díl AC série (PSP atp. tituly jsem nehrál)
-
Assassin's Creed 2
-
Néééééééééé ... Fakt ????????????????????
-
Pak určitě jednička.
-
Jako AC nepolíbený bych tuhle pecku chtěl zkusit. Který díl je podle vás nejlepší? Jde mi čistě o hratelnost, na příběh kašlu.
-
Země s "nezajímavou historií" neexistují.Každá země má něco,co bylo zajímavé,na co jsou hrdí,boužel u některých zemí o tom půlka světa neví...