Přejít na výpis diskuzí
Další Assassin's Creed přijde s jiným obdobím i hrdinou
7.2.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Japonsko nebo Viktoriánská Anglie. Víc nechci
-
No nevím, jeslti by v bílým a s bílou kápí moc splynul s davem. Možná kdyby stál vedle zapálenýho kříže, tak by splynul s jiným davem.
-
Tohle je dobrý a originální nápad. Vůbec tuhle možná fiktivní dobu nějak "realisticky" ztvárnit do jakékoli hry by bylo fajn. Ale co není historicky přesně podloženo tak to může lehce spadnout do jakékoli fantasy. A tam by to určitě i ve výsledku spadlo.
-
Já zase osobně nemusím Americkou historii. Jednak Amerika skoro žádnou historii nemá. Jsou to vlastně dvě hlavní události. Jednak vcelku malý konflikt v podobě boje proti Anglánům a nezávilost a poté nechutná jatka v podobě občanské války kde zařvalo skoro milion lidí. Období mezi tím je proloženo drobnými konflikty s Indiány a jejich nekonečná snaha o vyhlazení případně zavření do rezervací. To je dost trapná historie o být Američan, tak o tom moc nemluvím.
Mimochodem Občanská válka byla cca 100 let po té o nezávislost. Takže s Connorem by se teoreticky pokračovat mohlo,ale ve svých cca 120 letech by toho už asi moc nezmáknul *15* -
To už tam, ale nemusí být ani Animus ne? pdole mě je to zbytečnost :)
-
Bylo by fajn to Rusko ... Nikolai Orlov z komixů by byl fajn :)
-
K AC, co takle stredovek, londyn, pariz, a naky ty "hradni mesta":P stredovek tu sice jiz byl, ale ne situovanej na zapd. Pripadne i to nase velkomesto :P
-
Kéž by.Japonsko mělo historii velice zajímavou,určitě by se do toho AC zakomponovat.Nebo popřípadě Čína má taky něco zajímavého,co by šlo použít.AC série by se měla odstěhovat zpět do Asie (jako první AC),podle mě tomu východní země sedí víc něž nějaká 'merica...
-
Ty palný zbraně se mi dost líbily, i když tuhle sérii v oblibě nemám. Hlavně už ne středověk. Viděl bych to třeba na třicetiletou válku, ta se přímo nabízí. Ta viktoriánská Anglie zní taky hodně zajímavě. Nevidim důvod proč by se to nemohlo odehrávat i začátkem 20. století. Možností je spousta. Ale to neni to hlavní, AC je po 2 hodinách hraní neuvěřitelně nudná a repetetivní záležitost, hrál jsem jedničku a teď trojku a prakticky žádná změna, což jsem teda nečekal, bohužel.
-
Kdo četl knihu Julianus od Gore Vidala, tak by mohl souhlasit, že jde o příběh, který si o začlenění do zápletky Asásini vs templáři přímo říká. Navíc je to z pozdní antiky - těžko hledat víc přehlížené historické téma (alespoň ve hrách). *3*
-
Já si právě myslím že ano.
A to proto, že si Ubi ted dobře zametlo cestičku. Desmond je tuhej a jeho příběh skončil. Tzn i příběh Assasínu s jeho příběhem provázaných.
Tudíž si ted Ubi může vybrat víceméně libovolnou epochu a začít úplně jiný příběh v libovolně v historii, který navíc nemusí být s tím Desmondovým vůbec provázaný.
Navíc doobdobí za válkou o nezávislost není kam moc jít. AC série není o střílení z pušek a házení granátu. Je to o šermu. -
V Rusku je zima a jeho historie je pro dost lidí neznámá věc.
Jsou myslím zajímavější epochy. Nehledě na fakt, že Rusko je dle mě zajímavé až tak od 18. století. -
Zase by to bylo určité oživení, protože mít každý rok skoro ten samý AC v trochu jiné době, jako bylo od dvojky...
-
Watch Dogs... Jinak já se na nového assassins jako zarytý fans těšim a doufám v lepší díl než trojku. Taky ych nepohrdnul novým Princem z Persie...
-
To je hezké, ale AC serie si vždy zakládala na historických reáliích. Tzn nějaká zapomenutá civilizace případně něco z budoucnosti by sice bylo fajn, ale série by přišla podlě mě o dost silný prvek.
-
Sám se děláš ublíženým, ale nezapomeneš ohodnotit fandy Elder Scrolls jako sr4čky.... *1*
-
No spis takove to splynuti s davem, a jakmile se odpojis nemas zadnou vyzbroj :D
-
Tam by nepřežil ani minutu.
-
Středověké Japonsko. Ou jé.
-
Jasně a střílel by jsi ze samopalu a jezdil v tanku.
Proboha, AC série je přece nejen o stealth akci, ale hlavně o šermířských soubojích.
Tudíž logicky žádné období od 1 světové počínaje nelze použít. Ono i během trojky to bylo s těmi střelnými zbraněmi dost nahraně. A pokud by ta hra byla z moderní doby, tak to už by byl spíš Hitman.
Podle mne by sérii pomohlo vrátit se zpět do minulosti. Tzn ideálně starověký Egypt nebo Babylon kdy by se mohli první assasíni objevit. Zajímavý by byl i Řím v době své největší války, Řecko v době války s Trojou či Persií či období, kdy Evropu sužovali vikingové a nebo samurajské Japonsko. Čína by sice mohla být zajímavá, ale jejich historie není dle mě pro lidi tak přitažlivá a známa. A raný středověk odehrávající se v různým městech včetně Prahy by rozhodně byl zajímavý :).
Carské Rusko, Francouzská revoluce, Napoleonské války či válku Severu proti Jihu bych rozhodně neuvítal, protože by to herně nebyl žádný velký posun oproti trojce. Všude by se jen motali týpci s puškama a pistolema, jen by to bylo v jiné lokalitě a v jiných uniformách. Ostatně ještě nedávno tu hodně lidí brečelo, že Brotherhood a Revelations jsou jen takové datadisky, protože to je se stejným hrdinou, ale hlavně ve stejné epoše. Prostě přelom 18. a 19. století bych už opustil.