Přejít na výpis diskuzí
Další Assassin's Creed přijde s jiným obdobím i hrdinou
7.2.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Jo jo, je to tak. Ale bylo by právě zajímavý, že by se tam na tom počátku i odehrával děj AC. Zatim to bylo vždy takové to sci-fi pozadí.
-
Ja bych poslal serii do nejaky cikansky vesnicky. Tam je to +- jako v 18 stoleti, vse zboreny takze hromada moznosti pro lezení a nepratel až až
-
S tímhle si AC právě pohrává už od počátku, nemýlím-li se. Ale téma na samostatnej díl? Leda, že bychom hráli za Adama, jak s Evou zahajuje revoluci za lidské pokolení. :D
-
to a Japonsko jsou můj sen od konce Ezia.
-
Ještě mě napadlo. Jsou takový aktuální alternativní archeologický teorie, že nám nejstarší známé civilizace v mezopotamii nejsou prvními civilizacemi, ale že byli inspirované nějakou super civilizací, která tu byla dávno před potopou světa, taková Atlantida chcete-li. Do světa AC by to právě sedělo, rok 25 000 před n.l. třeba. Takže kdyby byl vyloženě takovejhle sci-fi díl, tak to by bylo taky zajímavý.
-
Což takhle nám poslat Assassina mrznout do Ruska?Přecejen je historie Ruska celkem opomíjená záležitost,mohlo by to být zajímavé...
-
Alebo pocas neznej revolucie?
-
ja si trufam tvrdit, že sa ti želanie splni.
-
AC má strašne moc možností kam postupit takže ja sa moc tešim a nevadi mi že hra vychádza ob rok, pretože viem, že uvidim minimálne nový príbeh a krásne nové prostredie. Každopádne si ale myslim že Ubi nepojde spat v čase - tým myslim pred udadolsti z 3 dielu.
-
Jestli je nejaka skutecne opomijena udalost v dejinach, tak je to porazka vychodorimske rise (byzantska) - pad Istambulu (Konstantinopol)
-
Neopovrhnem žiadne mesto s peknou architektúrou a obdobie/konflikt s dobrou atmosférou...
-
Stejně jako před trojkou, doufám v Egypt. Tak doufám, že teď už... :)
-
Viktoriánská Anglie, ale měli by se vrátit k původnímu assassinsví, ne terminátor masakr styl.
-
Evropu rozhodně ne
-
Hlavne žádný Egypty, Mexika, Japonska, Brazilie a podobný exotiky. Hezky se držet Evropy. Za mě Viktoriánská Anglie. Samozřejmě hned po Praze (Za Karla IV. nebo Rudolfa II.)
-
Egypt, jednoznačně, nebo prostě nějaká velká událost ve starověku, nechci nic moderního. Nebo mi dejte Prince z Persie...
V Evropě mě všichni skopou, ale já mám hodně rád americkou historii a proto se mi třetí díl hodně líbil (někdo musí jít proti proudu, alespoň na games plnýho Tes sraček fans). Myslel jsem si to, že se mainstreamově Connor líbit nebude, takže jsem občanskou válku ihned zavrhl. Takhle, pokud by se pokračovalo s Connorem nebo s někým z jeho rodiny, tak občanská válka (lepší ale bude přenechat western Call of Juarez : Gunslinger) Persie zase Princi z persie. Takže Egypt, nebo pokračování jedničky. Carský Rusko si nedokážu představit, ale neříkám ne... *1* -
Hehe. Osobně jsem v univerzu AC laikem, ale co jsem se mohl dočíst, tak WW2 je v jeho historii mocenským konfliktem mezi Templáři, do kterého se zamíchal pochopitelně i řád Assassinů. Byli to nakonec oni, kdo Hitlera odrovnali a paradoxně tím pomohli upevnit templářský vliv. Je to sice pěkně pseudoalternativní, ale proč by ne... :)
-
A taky hlavne novy bojovy system a vice stealth.
-
At je to Japonsko, at je to Japonsko, at je to Japonsko!
-
AC během Francouzský revoluce ?!