Přejít na výpis diskuzí
Další Bulletstorm už nebude, nevydělal dost
10.4.2012 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
hmmm,, čiže takto : Alan Wake - nová značka + veľmi dobrý port + veľmi dobrá hra = cez 500 000 PC kópii predaných za jeden mesiac... Bulletstorm - nová značka + slabý port + zábavná, ale ničím výnimočná hra (čiže len dobrá hra) = okolo 300 000 predaných PC kópii za rok.. hmm, Epic, nevidíte tu dáky súvis?
-
-
Zdroj? Příjde mi, že si trochu vymýšlíš ta čísla.
-
-
ty čísla od alana jsou potvrzený přímo remedy - psali že se prodalo 2 mil. kusů a před vydáním PC verze jich bylo 1.5mil za konzole. Takže jednoduchá matika. u BS nevim
-
-
-
OMG placu nad piratenim a malimi ziskami....a sa cuduju ked si hru chcem na steame kupit ale nemoze lebo pre moju oblast je nedostupna??? Tak nech si ju strcia do pr*ele aj keby ju davali teraz za 10 centou tak si ju nekupim :/
-
-
na steamu si ji koupit muzes a hru prodavali uz za 5 eur
-
-
na slovensku to mam bloknute (Bulletstorm) aj ja na steame. ako aj bloknute Dirt 3, F1 2010, Batman arkham city, Skyrim, atd.
-
-
tak to je zajimave, ze sk region stavi na uplne jinou kolej v EU
-
Tak tak.... *7*
-
-
-
-
Vlastním originál na PC, na dnešní poměry skvělá hra. Nechápu proč se neprodávala.
-
-
astecne spatny marketing, castecne ne uplne nejlepsi recenze, castecne nechut mas k odlisnostem. S ym zpusobem je to jedna a ta sama vec nahlizena z ruznych pohledu. A nechce se mi zjistovat jake konkurencni tituly v te dobe vychazely, to by mohlo mit take vliv.
-
Z rovnakeho dovodu preco napriklad Metalica netrha rekordy v predaji CD, ale Justin Bieber ano (divne prirovnanie ale myslim ze sedi) *2*
-
-
Ted kdyz budou mit kluci polsky houby co na praci tak by mohli udelat PC verze GoW ktere nam chybi. Ja bych si je koupil, narozdil od Bulletstormu ktery me neoslovil. *5*
-
"Ne, určitě to nebyl ten nejlepší PC port, ale pirátství je dnes prostě velký problém“
Co takto spravit Najlepsi PC port aky sa da, az potom pytat nehorazne peniaze za hru... Po tomto vyroku som rad, ze som si to nekupil. -
stazovat sa furt na piratenie, ze im huba neopadne, ano piratia sa hry, stale sa piratily a budu sa v buducnu, ale ako to vyzera kvalitne hry si ludia stale kupuju aj vo velkych mnozstvach (ako aj piratia) Zaklinac 2 ci 1, alebo naposledy Alan Wake, to su asi len tie najznamejsie pripady, kedy sa PC velmi vyplatil aj napriek piratenie, pytam sa preco asi, pretoze to boli ovela kvalitnejsie hry a hlavne prinasalo tonu zabavy, naopak niektore hry sa recykluju nonstop (COD) a vynasaju sice, ale si myslim a asi my date za pravdu, ze je to skor kvoli multiplayeru, tzn keby niet toho COD zapadne prachom uz po prvych dvoch dieloch, pirati sa vsetko aj indie hry, zial, ale jednoducho toto sa da zastavit len tym, ze hry by sa hrali uz len vylucne v prehliadacoch, GAIKAI ci ONLIVE, su dobrymi prikladmy a som a bol by som zvedavy, ze kolky by hrali takto, ci by aj ty co piratily hry by si kazdu sracku tam kupili, alebo radsej cakali na vyjadrenia verejnosti, ze ci sa to oplati zahrat a potom po zlacneni kupili, niektory, mozno mnohy to tak robia aj dnes, obcas aj ja, skratka ked vniecom vidim fantasiu a znovuhratelnost, nevaham a kupim, v com nevidim nekupim ani nepiratim, skratka ma hra nezaujima, pripad napr. bulletstorm, takze mozno tie predaje nesuvisely celkom iba s piratenim, mozno je to dosrany port a mozno nezaujem, piratenie je samozrejme jedna ztych zlych veci, ale urcite nie celkom tou hlavnou. Je to uz zda sa a bude celkom zauzivanou vecou, ze ked sa nieco poserie na vine su pirati :D (taky Legend of Grimrock, kupujem aj bez toho ze by som vedel aky je, pretoze bude skvely a uz aj na ich blogu zopar videi nasvedcuju tomu, ze to bude fakt skvela zabava a na dlhu dobu, hlavne ked bude dostupny lvl editor, nove dungy a pod, a to len za 11.99$, takuto hru vela ludi neupirati, naopak podpory tvorcou a oni vytvoria do buducna dalsie fakt kvalitne dufam dungeony a stare dobre veci sa navratia sp5) potom sa vyhovaraju ze kvoli piratom, nevydu hry na PC a pod, nie je to kvoli piratom je to kvoli tym sk*venym vydavatelom a ich armade deskovych kktov, ktory si beru nemale ciastky a ked ich neuspokoji to co zarobili, tak placu, hlavne ze pre uspech hry urobili minimum, podla mna, urcite sa mylim ale tak to vidim ja, dakujem
-
-
paneboze ta gramatika! :D
-
-
koho to trapi, rozumel si ci ne *5*
-
-
koho to trapi ze tu mame nudne AAA tituly ludia za to platia tak naco by sme sa snazili
-
-
-
-
Bulletstorm vyjit nekolik let predtim tak by z nej byla dojna bů a ten "Kól of Ďjůty" by sel na porazku. Proste dneska leti hry s reklamou a hry ktere jsou velice kvalitni. Treba pred rokem a pul jsem nevedel co to je ten Mass Effect proste jsem to nehral. Takovy zaklinac me nenadchnul bo my nikdo neporadil jak se dela prvni lektvar proste to do toho kotliku neslo dat a namixovat. Dragon Age nebo Skyrim jsem vubec nehral.
-
Bulletstrom jsem dohrál, hru jsem si užil, sic je to tupá střílečka, ale oproti COD si na nic nehraje a je velice zábavná. Proč by mi mělo vadit, že nevyjde pokračování, když udělají něco zcela nového a stejně zábavného ?
-
A to vadi? Proc musi mit vsechno automaticky pokracovani?
To je snad dobre, ze zase delaji neco jinyho... (pokud Epicu nedelaji nejaky pokracovani :)) -
-
Protože hra vlastně nekončí,
Generál přežil a navíc na svou stranu získal oživeného Ishiho.
-
-
Jó, kdyby dělali pořádný PC porty... vždyť co je šílenější, než port STŘÍLEČKY (tedy donedávna primárně PC záležitostí) z konzolí, kde kvůli ovladačům trpí samotná hra? Neřikám, na některý hry na PC taky používám ovladač (momentálně Assassin's Creed), ale střílečku bych si bez klávesnice a myši prostě nikdy nezahrál. Fuck autoaim *5*
-
-
Tohle je názor úplného ignoranta. Střílečky si zahraješ úplně v pohodě na gamepadu, jen nesmíš být úplné kopyto. Což mnoho lidí co mají jen to svoje „nej“ PC jsou.
-