Přejít na výpis diskuzí
Další Bulletstorm už nebude, nevydělal dost
10.4.2012 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Postizena husa nejvic kejha, ale obvykle se to nepouziva na ty, kteri odpovi na polozene dotazy.
Polozil jsi otazky, ja je zodpovedel. Zodpovis tu moji? -
Na PC je 90% piratstvi. Co by se stalo, kdyby se podarilo piratstvi zabranit nebo snizit na konzolovou urove ? Nelze predpokladat, ze by se prodeje zdesetinasobily, ale co kdy se zpetinasobily? V tu ra u by se pc platforma stala tou nejvydelecnejsi a ekonomicky nejsilnejsi. V tu ranu by se vyvojari prestali orientovat na konzole a pc by se stalo opet primarni platformou jako ji bylo driv. Protoze vyvojari komercnich her jdou po penezich, smyslem komercnich her je vydelavat penize, nic jineho.
-
Jak ze je ta o te huse?
-
Ano, kdo pro svou zabavu krade vysledky neci prace, jenz pro jineho predstavuje jeho obzivu, tak je bez nejmensich pochyb hajzlik, je to vysoce nemoralni jednani.
Stahovani na vyzkouseni je vymluva a jde se bez nej docela dobre obejit. Vetsina z tech co stahne stejne nekoupi a nebo koupi az pozdeji se slevou. Spatne to je uz z podstaty warezu a z toho, ze se po nem vytvari poptavka.
Nikdo netvrdi, ze si to vsichni pobezi koupit, ale chces tvrdit, ze by si to nikdo nebezel koupit? -
Tohle je názor úplného ignoranta. Střílečky si zahraješ úplně v pohodě na gamepadu, jen nesmíš být úplné kopyto. Což mnoho lidí co mají jen to svoje „nej“ PC jsou.
-
astecne spatny marketing, castecne ne uplne nejlepsi recenze, castecne nechut mas k odlisnostem. S ym zpusobem je to jedna a ta sama vec nahlizena z ruznych pohledu. A nechce se mi zjistovat jake konkurencni tituly v te dobe vychazely, to by mohlo mit take vliv.
-
lol..
-
Je mi docela do smichu z tech krasne receno Mirku Dusinu. Kdo stahne hru je pro ne nejvetsi hajzlik a nedej boze aby nekdo stahl hru, vyzkousel a pak si koupil original. To je pak zlodej nejvetsi.
Muzete mi rict proc by melo vadit neco stahnout a pak koupit? Nebo bych taky rad vedel, proc porad zijete v iluzi ze kdyby stahovat hry neslo, tak si je vsichni pobezi koupit? *7*
Jo a nezalezi na tom kolik lidi hru stahne. To nikomu nic neda ani nebere. Zalezi kolik lidi hra ukeca aby zaplatili. A v tomhle evidentne hodne her failuje. -
Nauc se cist, pise ze si to koupil. *7*
-
Tohle vsechno jsi mohl zjistit i bez warezu.
-
Fajn, takze skakani neni pro AAA titul rozhodujici. Spatne ovladani a blba drm ochrana nepostihuje vse hny platformy, je to irelevant i k posouzeni zda dany titul je AAA. Co mas dalsiho? Mimo hodem, kdo rozhoduje o tom, zda titul je AAA?
-
Ja mam take radsi jednicku. Zvazovat jestli koupit pripadnou trojku je spravne, ja to zvazoval uz u dvojky a rozhodl se, ze ji koupim az ve sleve, ze plnou cenou nepodporim smer vyvoje kterym se dala. Spatne je jednat zpusobem, tohle se mi nelibi, tak to ukradnu, bohuzel k tomu casto dochazi.
-
To je sice mozne ze s nim souhlasis. Odpovida tomu styl tveho jednani, kdy me napadas za neco, co neni pravdive a opodstatnene, ale za neco co sis sam vymyslel.
Porad plati, ze pro me pc fanatici nejsou vsichni s jinym nazorem, z cehoz jsi me krive obvinil, ale lidi chovajici se jako veskoslav. A na to jsi bohuzel jaksi nedokazal zareagovat. Jestli chces lidem davat po papuli tim, ze si o nich vymyslis blbosti, pak po te papuli potrebujes dostat ty sam. A ty sam uvidis, kolikrat to bude potreba, aby ses vzpamatoval. -
Lzes. Prisel jsem a napsal jsem: Pirat si vzdy nejakou vymluvu najde. Nazyva se to racionalizace spatneho jednani a pirati tim ulevuji svemu svedomi, aby si nemuseli prápustit ze mravne selhali a jednaji jako sv1ne.
Nikoho jsem tady neurazel, nikoho jsem tady nenapadal. A hned prislo nasobne urazeni a napadani z tve strany.
A robotron nejen ze nic nedokazal, ale dokonale se sam ztrapnil. Obvinil me, ze kdyz se jde do detailu, ukazuje se, ze nicemu nerozumim. A kdyz jsem ho tedy vyzval at to dokaze a jde do detailu, ze se uvidi, tak ztratil pudu pod nohama a zmohl se jen na tvrzeni, ze je to blabol a ze tomu nerozumi a to ze tomu nerozumi je dukaz, protoze on se zabyva vyvojem her a cemu nerozumi, to neexistuje. A celou dobu pak tocil debatu okolo terminu kteremu nerozumi, a peclive se vyhybal podstate problemu o který slo. Tedy jestli se design her pri pusobuje zvlast pro televizi a monitor nebo ne, pricemz ja tvrdim ze ano. A kdo tady pak cemu nerozumi, ze? -
Nejlepší střílečka za poslední roky.....EA vydělala jen ja jachtu a už neušetřili na letadlo takže pokračování nebude...FU*K!!!!
-
Ale ja s Veskoslavom uplne suhlasim, neviem kolko x potrebuje dostať blbec po papuli, kym prehodnoti svoj postoj...myslim teba konkretne *1*
-
Vsichni co se mnou nesouhlasi nikoli. Jen ti, co se chovaji jako veskoslav. A v tom je poradny rozdil. Takze se do me zbytecne nenavazej.
-
Ano, ale i u toho zaklinace si vydavatel stezoval na piratstvi a uvedl vysi 80 % jen na zaklade torentu, tedy nebyly vzaty v uvahu download servery a kopirovani primo mezi uzivateli.
Shodujeme se v tom, ze na pc je to velmi jednoduche. Ale jsem presvedcen, ze kdyby na konzoli stacilo jednoduse stahnout piratskou kopii a nehrozil za to postih, tak mira piratstvi na konzolich raketove vzroste (viz PSP a to to ani nebylo tak jednoduche). A naopak jsem presvedcen, ze kdyby se na pc podarilo stizit piratstvi a trestat ho, tak prudce vzrostou prodeje her i na pc. Protoze mira piratstvi na jednotlivych platformach neni ani tak funkce moralky, jako spis funkce snadnosti jeho realizace bez postihu. -
Přesně kvůli onomu pragmatismu jenž je zmiňován na konci Úvahy (tohle samozřejmě není aktualita, ale opět Alešovo filosofické zamyšlení) nás přiveld do prdele, z níž se dostaneme jedině, když celý pragmatismus hodíme za hlavu.
-
Tak mně vadilo nemožnost skákat už v jedničce. Doufal jsem, že se to ve dvojce zlepší a ono to bylo ještě více okleštěné než jednička. Příběh byl hezký, rozhovory také.I ten soubojový systém se mi docela líbil (ikdyž ten v jedničce jsem měl zase raději). Ale svět a questy mi přišli mnohem horší než u jedničky... K tomu dodám pro mne zmršené levelování, kdy jsem nejvíce leveloval po ukončení nějaké příběhové části a to hned klidně o několik úrovní a mezitím jsem tam běhal a nic... No a inventář a 'crafting' se mi také moc nelíbil. A samozřejmě mě to zklamalo, protože jsem viděl, že to mohou udělat (pro mne) lépe a hlavně tak jak jsem to viděl v první části. Samozřejmě si tedy hodně rozmyslím, zda bude mít pro mne případný třetí díl smysl.