Přejít na výpis diskuzí
Další Bulletstorm už nebude, nevydělal dost
10.4.2012 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Však ale taky mě jakožto hráči je nějaký ekonomický hledisko u zadku. Stejně jako jsem já jakožto hráč u zadku kdejakýmu akcionáři. Však ono je nakrásně vidět, když někdo dělá hry a nemusí se starat, kolik mu ta hra vydělá a jestli se akcionáři náhodou nepodělaj, jako například Valve a jeho Portal 2. Hra vyrobená z ryzí radosti z tvorby.
-
Ne Tebe nepočítám, promiň. Díky Tobě se občas dovím dobré věci, občas dobře pokecáme, občas si oba na sebe ponadáváme. Ale jinak si myslm, že ačkoliv mnohé názory se dost liší, tak většinou jsem na ně nereagoval, protože by jsem na to neuměl věcně argumentovat.
-
Zapomněl jsi na nNama.
-
Zrovna u této hry používám crack, ačkoliv mám zakoupeou originálku. Tudíž to není pravda:)
-
Ty jsi ted ale opravdu vedle. Komercni hry se delaji proto, aby vydelavaly. Predstav si, ze bys mel v nejake akciove spolecnosti svoje prachy. Jak by ses tvaril na to, ze misto aby je investovali do ziskovych projektu by je investovali do nevydelecnych nebo prodelecnych?
Mozna ze se ti nelibi trzni ekonomika, ale tezko muzes nadavat vydavatelum, ze se v trznim prostredi chovaji trzne, ne?
Za hospodarskou krizi nemuze maximalizace zisku, ale nemravnost a nepoctivost a to nejen ze strany bank. Nedelat druhy dil ekonomi ky malo uspesne hry neni nemravne ani nepctive. Je to racionalni. Stejne jako delat hry, ktere lide nejvic chteji a za ktere nejradsi plati. -
Jakou výmluvu? To, že Buletstorm není AAA titul? To, že se tak snaží tvářit je věc druhá. To samé je i v případě série CoD. Ta se taky "tváří" jako AAA titul a je to tak CCC titul. To "skákání" bylo příladem naprosté linéárnosti a nemožnosti jít o metr dál, o "skákání" jako takové tady ani nejde. Klidně, kdyby nemohl skákat, tak to beru. Ale když mám dvě cesty a tu jednu nemůžu přejít proto, že je tam schod krabičky od zápalek, že systém ovládání byl naprosto debilně nastaven pro pc, že ochrana víe chránila neplatící než platící, to už je věc další.
-
Hej všetci čo s tebou nesuhlasia su zaslepeny fanatici, iba ty si lietadlo...
-
Takto skutečně reaguje pouze na jejdáska, dextera a Jidrřiška. Na nikoho jiného. Na jejdáska tak reaguji proto, že když si pročteš diskuzi, tak tady nikdo nikoho nenapadal, nikdo nikoho neobviňoval. Pak si přítáhne náš konzolový král a jede se nanovo. Moje hlopost je ta, že jsem se snížil na urážlivý příspěvek k osobě Jejdáska. Za to se omlouvám. Ale už Robotron ukázal, co je Jejdásek zač. Všeuměl a naprosto mimo ohledně technky (obzvlášť pikantní jsou jeho "znalosti" z techniky)
-
Tak ja osobne mam problemy iba s originalkami *1*
-
Ktore študio si prizna: Ano urobili sme to npc, môžme si za to sami, nie za to môžu pirati...looool
keby tych piratov nebolo, tak ja neviem, ale aj ty ufoooni to su take sv*ne... *1*
Vždy ked nejaka hra dopadne fiaskom, tak čitame članok vyhovoriek... -
Neviem odkial si tahas tie cisla, celkove statistiky piratstva sa zohnat proste nedaju len preto ze internet je posledne skutocne volne medium. Kludne ti na to mozem povedat ze piratsvto skoro neexistuje lebo na torrentoch aj nove hry seeduje/taha dohromady tak 10k ludi. A co je desat tisit orpoti 300k predanym kopijam?
Piratenie na Xbox, ked uz sme pri tom, vyzaduje priami zasah do konzole. Nehovoriac o tom ze konzole su pre ludi ktory maju "na salame", nechcu sa s nicim patlat, proste si chcu tyzdenne na 2-3 hodky sadnut k hre a uzit si to. Na PC je piratenie ovela jednoduchsie, komunita okolo PC ma so softwarom ovela vacsie skusenosti ako prilezitostny hraci konzoli, tym padom su viac otvoreny alternativnym cestam. Zkratka "zasun a hraj" ludia nad piratenim neuvazuju, vela z nich o tom ani nevie.
A skutocne to nic nemeni na tom ze zatvrdeny pirat nieje potencionalny zakaznik, nerata sa do prieskumu trhu, pre marketing proste neexistuje. hracska zakladna ktora si hry kupuje existuje, je velka a cim lepsiu hru vydas, tym ma vacsi uspech. Aj pure singleplayer hry maju na PC velky uspech, napr tolko omielany Zaklinac - produkt je velmi kvalitny, viac ludi ma potrebu podporit vyvojarov aj ked uz vedia aka ta hra je. U Bulletstormu vela ludi kupovalo certa v krabicke. -
Podobne nadseny jsem byl po koupi PC verze Crysis 2.
Slibovali hru sitou na miru PC a s odpovidajici grafikou (aby taky ne,po skvelem 1.dilu) a dostali jsme jen konzolovy port se zmensenyma mapama a ktery celkove moc nedaval smysl (upustili treba uplne od toho,ze emzaci milovani mraz).
Tohle byl pro me treba zarny priklad toho,kdy si clovek mel radeji vyzkouset warez, nez utrati penize a ruzni Mirkove Dusinove ze zdejsi diskuze mi muzou... -
a nesposobuju? ved sa zbytocne vyrabaju cd, na ktore sa vypaluju originalky, lenze ked ich niekto upirati tak sa vyrobia uplne zbytocne => nastava prebytok neuzitocneho nepredajneho tovaru, na ktoreho proces vyroby sa do ovzdusia dostali latky, ktore sposobuju globalne oteplovanie *1*
-
Jo, to s tim souvisi a nedivil bych se i kdyby to bylo jeste vic.
-
ještě si zapiomněl že minimálně 50% těch co kupují na konzole , zároveň pirátí na PC (nevim jak ve světě ale u nás je to tak určitě)
-
Nech ho, on za to nemuze, to neni jako.
-
Přestaň se chovat jako imbecil.
-
Ty jsi opravdu hodně velký ubožák, kdokoli tady na fóru má svůj vlastní názor, který se neztotožňuje s tím tvým, tak je okamžitě počastován tvými trapnými urážkami a podotýkám, že naprosto v každé diskuzi, které se ty zúčastníš.
-
Dal jsem ti plus a doufam ze jsi chlap, dodrzis slovo a opravdu odejdes :-).
-
Nj, jejda-nášek *1* Srandista napchatý na všetkých CZ / SK weboch....dva národy si z neho robia p*del a očividne je mu to stále málo *15*