Přejít na výpis diskuzí
Další Bulletstorm už nebude, nevydělal dost
10.4.2012 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
nikdo tě nenutí kupovat COD, nikdo tě nenutí hrát COD, pokud se ti ta hra nelíbí, ignoruj ji. pokud se ti líbí jiné hry, finančně podpoř tebou preferované autory, nakupuj jejich hry... nezáviď někomu, že vydělává na něčem, co masa ráda hraje a platí za to... hospodářská krize je kvůli tomu, že jsou lidi bezpáteřní individua, kteří kašlou na ostatní, vzájemně se okrádají a plivou na ostatní špínu. tedy tvůj způsob chování je právě to, co k tomu přispívá ;) (a pak ještě krátkozrakost lidí)
-
Ale to číslo 280 000 je pouze za první prodej měsíce na všechny platformy (cena Xbox a PS3 bla 1399 a pc 1099:)Nikoliv celkové. Jinak na samotnou platformu se únor až do dneška prodalo cca 300 000 kusů. Jenom na pc.
-
koho to trapi, rozumel si ci ne *5*
-
Snaha neustále dosahovat maximálních zisků je onanyje (korektně mi to napsat nedovolí) ponožky. Minimální náklady, maximální zisk. Ovšem jak pro koho.
-
Tak sem nasel ze vyvoj bulletu prisel na 30 milionu ( to je docela malo na dnesni pomery) + kampan, a ostatni naklady myslim ze by ta cene jeste o par milionu vzrostla ale budem ted pocitat ciste vyvoj
30 milionu dolaru x momentalni kurz = unas by ta hra stala 540 milionu
300 000 kopiji x cena u nas 1000 ? = 300 milionu, necela polovina
Takze nevidelali skoro ani pulku toho kolik ta hra stala, vemte si jeste ze nakej podil si berou prodejci, k vyvojarum nejde vsecko -
Jasně, Einsteine, zkus se rozhlídnout kolem sebe, kam ta ustavičná snaha o maximalizaci zisků vede: hospodářská krize na straně jedné a Call of Duty na straně druhé. A obojí stojí za hov*o.
-
nemluvijou o portu ale o dalším bulletstormu.. a je to škoda dobrá rubačka :/
-
Kdybys byl akcionář firmy, tak by se ti asi nelíbilo, kdyby management upřednostňoval méně výdělečný projekty nad hodně výdělečnejma. Podle tebe je to "myšlení idiotů", podle mě nemáš absolutně tušení, o čem mluvíš. Možná až opustíš základní školu, tak ti to začne docházet.
-
tak to je zajimave, ze sk region stavi na uplne jinou kolej v EU
-
Jo pokud mají motorový člun, když mají plachetnici, můžou za to zlotřilé korporátní instituce.
-
No ten port určitě stál milioný na vývoj:-D
-
No ono hodit všechnu vinu na piráty je snadnější, než priznat chybu u sebe. Za chvíli se dozvím, že piráti způsobují i globální oteplování.
-
No ale taky vsude pisou ze tech 300 000 kusu rozhodne nepokryje naklady, bouzel jsem nenasel ty astronomicke naklady
-
Tak tak.... *7*
-
"V rozhovoru pro Kotaku prozradil Capps, že byli spokojeni, přestože prodeje tomu neodpovídaly. „Studio připravilo AAA obsah. Další věc, kterou děláme s People Can Fly, bude skvělá." Bulletstorm vyšel letos v únoru a konkrétní čísla známe zatím pouze z žebříčků NPD. Podle tohoto zdroje se za první měsíc prodalo 280 000 kusů, což je skutečně bída."
Pakliže někdo považuje 280 000 prodaných kusů za měsíc na 3 platformy za bídu, tak jim přeji u dalšího titulu ještě větší ztrátu, šaškům nenažraným. -
Narocne to nebylo, ikdyz je pravda ze u jinych unreal her mam fps 100+ a tady mi to obcas padlo i k 60ti, ale ze by to bylo nak narocne se rict neda, ale grafika ty hry byla moc pekna
-
Ale jo, já ti rozumím, proč se ti to nelíbí. Ale nerozumím tomu, co tom nechápeš ani tomu, co je tom idiotského. Cílem byznysmenů je přece maximalizace zisku, je to jejich práce, nevím proč bychom od nich měli očekávat něco jiného. Od toho je tady nezávislá scéna.
-
Myslim, ze svet nebude horsim mistem bez druheho dilu Bulletstormu, ktery mi prisel dost nudny a celkove neprilis povedeny (az na grafickou stylizaci,ta se mi celkem libila).
-
ty čísla od alana jsou potvrzený přímo remedy - psali že se prodalo 2 mil. kusů a před vydáním PC verze jich bylo 1.5mil za konzole. Takže jednoduchá matika. u BS nevim
-
No já si to koupil spíše jako hříčku v rámci FPS, než jako plnohodnotný titul. Navíc port byl opravdu tragický. Svádět všechno na piráty, to opravdu může jenom dem*nt. Alan Wake je naopak portnutý skvěle, cena byla více než příjemná. Navíc teď se se valí Dark Soul a tam pokud dopadne dobře port, budou prodeje podle mě taky slušné. Jinak to spíše ukazuje na nenažranost, kdy u hry je "málo" i 300 000 prodaných kopií.