Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč jsem ještě nikdy neslyšel že pirátské kopie dělají reklamu zdarma(páč si je právěže takto může dovolit každý, čili se dostanou víc do podvědomí lidí) plus získávání potencionálních zákazníků. Ne že by to i neškodilo ale tyhle jednostranné názory a ještě hůř výmysly jako ,zpirátěná kopie= -40 dolarů, už mě štvou.
    • prudislav
      mám dojem že tohle již někdo říkal minimálně z nezávislých vývojářů
  • Nejlepší střílečka za poslední roky.....EA vydělala jen ja jachtu a už neušetřili na letadlo takže pokračování nebude...FU*K!!!!
  • Myslim, ze svet nebude horsim mistem bez druheho dilu Bulletstormu, ktery mi prisel dost nudny a celkove neprilis povedeny (az na grafickou stylizaci,ta se mi celkem libila).
  • Masa-san
    Zase ty PR výmluvy.
    Jasně, pirátství opět.... ale jak to, že jsem se o té hře dozvěděl až z článku, kde si stěžují na pirátství? Kdyby šlo jen o nadměrné pirátství, aspoň bych o té hře slyšel od někoho a třeba bych dostal tu možnost se rozhodnout jestli koupit, či ne a to předtím, než opět strčí všechny PC hráče do jednoho pytle a mě se znechutí s EA vůbec nějak komunikovat. *2*
  • Bulletstorm vyjit nekolik let predtim tak by z nej byla dojna bů a ten "Kól of Ďjůty" by sel na porazku. Proste dneska leti hry s reklamou a hry ktere jsou velice kvalitni. Treba pred rokem a pul jsem nevedel co to je ten Mass Effect proste jsem to nehral. Takovy zaklinac me nenadchnul bo my nikdo neporadil jak se dela prvni lektvar proste to do toho kotliku neslo dat a namixovat. Dragon Age nebo Skyrim jsem vubec nehral.
  • Jak dlouho budou ještě piráti omlouvat kradení her špatným PC portem a podobnýma kravinama???
    • Kdy se už konečně přestanou vývojáři vymlouvat na piráty a začnou dělat pořádné hry?
      • Az se za ne bude poradne platit. Krom toho, ja kolem sebe vidim poradnych her dost a presto se porad desive pirati. Treba zaklinac 2.
      • ucho
        utrácej peníze za hry, které se ti líbí. ignoruj hry, které se ti nelíbí (a připusť ten fakt, že někomu jinému se líbit může to, co nazýváš špatnou hrou...). jsou to tak jednoduchý principy a lidi se pořád na něco vymlouvají...
        • Masa-san
          ...
    • Pirat si vzdy nejakou vymluvu najde. Nazyva se to racionalizace spatneho jednani a pirati tim ulevuji svemu svedomi, aby si nemuseli prápustit ze mravne selhali a jednaji jako sv1ne.
      • Veskoslav
        A myslel jsem, že náš konzolový šašek se tu neukáže. Zdravím a raději i odcházím:)
        • Ty jsi opravdu hodně velký ubožák, kdokoli tady na fóru má svůj vlastní názor, který se neztotožňuje s tím tvým, tak je okamžitě počastován tvými trapnými urážkami a podotýkám, že naprosto v každé diskuzi, které se ty zúčastníš.
          • Veskoslav
            Takto skutečně reaguje pouze na jejdáska, dextera a Jidrřiška. Na nikoho jiného. Na jejdáska tak reaguji proto, že když si pročteš diskuzi, tak tady nikdo nikoho nenapadal, nikdo nikoho neobviňoval. Pak si přítáhne náš konzolový král a jede se nanovo. Moje hlopost je ta, že jsem se snížil na urážlivý příspěvek k osobě Jejdáska. Za to se omlouvám. Ale už Robotron ukázal, co je Jejdásek zač. Všeuměl a naprosto mimo ohledně technky (obzvlášť pikantní jsou jeho "znalosti" z techniky)
            • Lzes. Prisel jsem a napsal jsem: Pirat si vzdy nejakou vymluvu najde. Nazyva se to racionalizace spatneho jednani a pirati tim ulevuji svemu svedomi, aby si nemuseli prápustit ze mravne selhali a jednaji jako sv1ne.

Nikoho jsem tady neurazel, nikoho jsem tady nenapadal. A hned prislo nasobne urazeni a napadani z tve strany.

A robotron nejen ze nic nedokazal, ale dokonale se sam ztrapnil. Obvinil me, ze kdyz se jde do detailu, ukazuje se, ze nicemu nerozumim. A kdyz jsem ho tedy vyzval at to dokaze a jde do detailu, ze se uvidi, tak ztratil pudu pod nohama a zmohl se jen na tvrzeni, ze je to blabol a ze tomu nerozumi a to ze tomu nerozumi je dukaz, protoze on se zabyva vyvojem her a cemu nerozumi, to neexistuje. A celou dobu pak tocil debatu okolo terminu kteremu nerozumi, a peclive se vyhybal podstate problemu o který slo. Tedy jestli se design her pri pusobuje zvlast pro televizi a monitor nebo ne, pricemz ja tvrdim ze ano. A kdo tady pak cemu nerozumi, ze?
            • Veskoslav
              Ne Tebe nepočítám, promiň. Díky Tobě se občas dovím dobré věci, občas dobře pokecáme, občas si oba na sebe ponadáváme. Ale jinak si myslm, že ačkoliv mnohé názory se dost liší, tak většinou jsem na ně nereagoval, protože by jsem na to neuměl věcně argumentovat.
            • Zapomněl jsi na nNama.
        • Dal jsem ti plus a doufam ze jsi chlap, dodrzis slovo a opravdu odejdes :-).
        • Veskoslave, bylo tohle opravdu nutné?
  • Demo se mi nepodarilo rozjet a warez mel ruzne graficke bugy, ktere hru cinily nehratelnou. Proc bych mel riskovat, ze bude mit i original takove problemy?
    • Mozna proto ze cracky obcas zasahuji do binarnich souboru a muzou zpusobit problemy? :) ... ja nevim ale neni az tak vzacne kdyz nektere cracky cas od casu u nejakych her zpusobuji propady o nekolik FPS
      • lol..
      • Veskoslav
        Zrovna u této hry používám crack, ačkoliv mám zakoupeou originálku. Tudíž to není pravda:)
      • Tak ja osobne mam problemy iba s originalkami *1*
  • Přesně kvůli onomu pragmatismu jenž je zmiňován na konci Úvahy (tohle samozřejmě není aktualita, ale opět Alešovo filosofické zamyšlení) nás přiveld do prdele, z níž se dostaneme jedině, když celý pragmatismus hodíme za hlavu.
  • paxtor
    Hru jsem si koupil. Několikrát dohrál a bavila mě, sice krátká a ten port nebyl nejvydařenější. Kdyby byl tak je prodejů na pc mnohem víc a tolik by se toho nepirátilo..
  • Umaroth
    Bulletstrom jsem dohrál, hru jsem si užil, sic je to tupá střílečka, ale oproti COD si na nic nehraje a je velice zábavná. Proč by mi mělo vadit, že nevyjde pokračování, když udělají něco zcela nového a stejně zábavného ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit