Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sliepka znasajuca zlate vajcia sa proste nezabija. ...aj ked ta sliepka melie z posledneho.
  • jaaaa chcem 2sv. vojnuuu *10* *10*
  • Když pominu situaci kolem CoD, příkladně od někoho neustále iritujícího grafického enginu nebo naopak stále se opakujícího herních principů s minimem inovací, tak přesto musím v rámci příběhového universa říci: " škoda " - osobně zatím nevidím důvod, proč se vracet zpátky do minulosti před události Modern warfare, když i toto dějiství nebylo zakončeno. Stále se čeká, jak dopadne válka s Rusy, jak dopadne Makarov a jak dopadne Price s Mactavishem. A plno dalších věcí by se taky mohlo osvětlit ( kupříkladu jak je možný, že Rusové byli schopni takovýho útoku/invaze na východní pobřeží USA do jednoho dne? ....Ale to bych chtěl asi moc...
  • Ale mozna za to zase ty ctyri stovky dam, stejne jako za cod7. Nicmene jelikoz to bude delat buhvi kdo a ne IW, tak to dopadne hodne podobne - takze ocekavam silne zklamani...
  • NNo ten díl byl takový na rychlo a nedaly si moc na něm záležet myslím že AC 3 bude zas dobre!
  • No tak autoheal mi nevadí spíš naopak. Já i celkem beru jako díl i CoD UO sice to je datadisk ale v dnešní době je mnohem delší než současné CoD které prodávají za plnou cenu. První díl skvělý, datadisk skvělý a druhý díl už neni na takové úrovni ale pořád je mnohem lepší než to co teď dělají. Hlavně proto že je tam rozumné množství nepřátel, nejsou tam nekonečně nabíhající hordy vojáků a hlavně kompletně nová grafika mnohonásobně přesahující první díl.
  • Brotherhood mě neskutečně zklamalo s tou assassin guildou. Jsem doufal, že si je budu po jejich pasování na assassina moci nadále vylepšovat o zbraně, zbroje nebo barvy oblečení a ono nakonec nic z toho. Takhle mi to přijde neskutečně nedotažené.
  • Přiznejme si Treyarch nikdy neudělá to co IW možná někomu se to tak nezdá ale je to tak!
  • MW2 byl už neskutečný chaos, IW to prostě přehnali a mysleli pouze stylem "víc střílení a výbuchů=více zábavy". Musel jsem to hrát 2x, abych trošku pochopil ten příběh (který je taky nerealistický), protože jsem nestačil číst titulky, když se na mě valilo 20 nepřátel ze všech stran. Navíc všechny ty skripty vypadají na první pohled úžasně, ale když si misi zkusíš víckrát, zjistíš, že je to vlastně interaktivní film a ty nemůžeš nijak zasáhnout ani do samotného průběhu jediné mise.

CoD 2 ale rozhodně nevidím jako nejlepší díl série, u mě patří spíš k těm horším. U něj IW naopak až moc ubrali a z celé hry jsem si nezapamatoval snad žádný "wow" moment, na rozdíl od CoD 1, 4 nebo 5. Bylo to příliš mdlé a nudné, prostě obyčejná střílečka.
  • Teď jsme si zamiloval Assasins Creed uplně bestová hra skvělý požitek lepší než Cod!
  • Omg... miluji sci-fi a astronomii!
  • Tak tohle Call of Duty si nekoupím zas další nudná kokotina a od Black Ops už mně to přestalo bavit... skoro pořád stejný sračky fakt už je to na píč......
  • Psychotic
    Ano, máš pravdu. Jenže v takovém případě bych byl zahlcen výroky o škodlivosti autohealu, kteréžto mě příliš nezajímají.
    Stejně všichni pochvalně mluví o "prvních dílech", ne jen o tom úplně prvním, takže snad neuškodí, když se zeptám spíš na dvoujku... o které toho vím určitě více.
  • Spíš by jsi se měl ptát v čem se liší CoD 1 a jak ty píšeš CoD MW2.
  • Kámo pro mě ne a dalo by se to rozvynout jak sviň.
  • Psychotic
    Zajímalo by mě, v čem přesně spočívá odlišnost oslavovaného Call of Duty 2 a zavrhovaného Call of Duty: MW2 (Black Ops jsem nehrál, nemohu tedy soudit). Obě jsou bezhlavé střílečky téměř bez příběhu. Obě vás postaví doprostřed několika neužitečných "spolubojovníků", se kterými procházíte striktně lineárními levely s masami nepřátel, nabíhajícími ze všech stran. Ve všech hrajete za několik vojáků bez tváře, bez charakteru, bez jazyka. Obě hry byly ve své době hvězdou svého žánru bez vážnější konkurence. Kde přesně je ten rozdíl?
    Bezhlavé střílečky dospěly na vrchol svého potenciálu už před pěti lety - téměř není co vylepšovat a není ani proč - run & gun styl je stále v kurzu a hraný miliony lidí. Proč cokoli měnit? Jemné vylepšování grafiky s každým dílem a kosmetické úpravy povrchního RPG systému dokonale postačí.

Pro informaci: CoD2 jsem dohrál asi třikrát plus deset hodin v MP, MW2 dvakrát plus dvacet hodin. Bezhlavé střílečky nemám příliš v lásce, kupř. u Flashpointu nebo Battlefieldu jsem strávil dvacetkrát tolik času. To jen abych nebyl za fanboye nových CoD.
  • Scifi je sracka!
  • No tak Pricea som prvy krat videl v CoD2 (jednicku som nehral tak neviem) a odvtedy je to zarucene moja najoblubenejsia postava... tie jeho komenty v bitke o El Alamein a celkovo jeho charizma je dost ppc :D... A samozrejme misia v MW v Pripjate ma uplne dostala... Treyarch: RUKY PREC!
  • Přesně tak, tato serie u mě už dávno zemřela.
  • Kdyby aspoň udělali nové CoD s prostředím z vesmíru + dobrou grafiku jako třeba z Lost Planet 2 nebo AC série,něco podobného jako ME nebo SW a né pořád to samé *9* bylo by to lepší než se pořád vracet do 2. světové nebo do 3. světové války.Kdyby si sedli a nad sebou se zamysleli!Už mě pořád nebaví střílet nácky a araby,jen ať to třeba trvá třeba 10 let já si počkám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit