Přejít na výpis diskuzí
Další Call of Duty bude prequel Modern Warfare s Ghostem
5.1.2011 | Aleš Smutný
150 příspěvků
-
to verím že ak hraješ s tímom je to o inom. Ale mne aj samotný koncept hry pripadá o ničom. Tak porazíte nepriatela a vyhráte mapu a čo? Pripadá mi to stereotypné
-
Z tvé strany malá záměna jednoranné pušky za opakovačku.
-
Jsi mi připomněl mise v Hidden and Dangerous 2, hned jsem dostal chuť si zahrát kvalitní akci a CoD již navždy zapsat do Dammaz Kron spolu s Blizzfuckem.
-
A co takovej Half life 1,2 tam ten sing byl shit taky vid, nebo fear 1 a mohl bych pokracovat.Jo je pravda ze za posledni roky to stoji ten singl nejak zaprd, pprotoze se soustredi na MP viz BC 2 ten singl tam je takovej doplnkovej.
-
jinak SINGLE PLAYER v FPS hrach stoji za hovno.. jeste sem envidel FPSko co yb melo dobrej singleplayer... BC2 sracka, Medal of Honor mensi sracka, COD? nejvetsi shit ze vsech shitu...
to cos napsal ty muze napsat naprostej kreten -
od REALISTICKY akce jsou tu hry jako operace flashpoint a ARMA... tohle jsou arkady, takze je to dosti nerealny... tohle je jen an odragovani a zablbnuti si... vise zminene hry jsou realny..
takze ejste jednou: TOHLE JE HRA TY DEMENTE SLOVENSKEJ.... KAZDEJ HRAJE SAM ZA SEBE... JE NEMOZNY ZORGANIZOVAT 32 LIDI AT HRAJOU JAKO CELEKK... od toho jsou turnaje a teamy v nich ty se dohodnou a hrajou opravdove...
takovyhle lidi mam nejradsi co si vzdy berou do huby realisticnost a jak tam lidi skacou :D
vrat se k WoWku a neobtezuj nas tady tvejma zalostnejma kecama.. hlavne ze ve ´wowku kazdej neskace vid? :D -
Hold když to hraješ sám tak ti to možná příjde jako bezzubá střílečka. Ale pokud to hraješ jako já se svými členy z klanu a používáte přitom teamspeak tak je to úplně jiná hra. Natož když hrajete proti jiněmu klanu.
-
P.S: ešte by som rád poznamenal že v reálnej vojne vojaci nepobehujú a neposkakujú jak trafené slepice (aby ich nebolo možné zasiahnuť). Postupuje sa v tímoch, zabezpečujú sa pozície, máte v zásade krytý chrbát alebo boky alebo sa o to aspoň snažíte. Multiplayer v fps kách je o ničom, každý soluje, na bojisku je totálny chaos, každý pobehuje kade chce a napadne vás trebárs zozadu. To nie je reálne. Asi ste neboli vo vojne alebo o tom nič neviete. Ja také hry nemôžem hrať lebo by som si pripadal ako kretén.
-
No, ale multiplayeroví kolegové a bohužel i samotní vývojáří ( pravděpodobně pod tlakem o hrách nic netušících kravaťáků ) by neměli zapomínat na publikum, které stále vyžaduje i kvalitní hru pro jednoho hráče. Ať se ti to líbí nebo ne, CoD o SP je a rozhodně mě udivuje, proč by se na něj měl házet bobek jen proto, že většina komunity musí hned šaškovat u multiplayeru. Koneckonců si dovolím i tvrdit, že díky takovým podobným kecům a názorům, které se nepochopitelně začaly mezi lidmi od v této době rozrůstat o tom, jak je SP v podstatě nedůležitý, způsobilo, že se tak začala orientovat i sama vývojářská skupina, která singlplayer čím dál častěji háže přes palubu. Hnojit kvalitativně a omezovat ostatním hráčům možnost si SP zahrát kvůli multiplayeru je ten nejvěší zhovadilostní trend, který se v v herné éře objevil...
-
nedávno som kúpil Bad company 2 kvôli tzv. multiplayeru, fakt nechápem čo na tom vidíte. Asi tomu ešte dám šancu ked uz som za to vyhodil tolke peniaze ale takú nudu som fakt este nehral. Uplne bezcielne strielanie, ziadna motivácia. Odomykám nové zbrane a medaily a to mam má akože motivovať? Pritom fps mám rád singleplayer kvôli tomu že sa tam deje stále niečo nové a dej a celá hra sa posúva dopredu. Multiplayer mám rád trebárs vo wow alebo strategie ale multiplayer v fps? To je uplne tupá zábava, fakt by som bol rád keby mi to dakto vysvetlil čo je na tom zábavné.
-
tak by to spravili len na PC ak to konzoly neutiahnu ale tym pádom by prišli o peniažky takže asi smola no :(
aj keď bola by haluz keby z novým enginom na PC :D -
Všichni tady nadáváte na celou sérii COD, jako třeba špatný příběh atd... Jenže COD série jsou dělané hlavně kvůli multiplayeru a tady nemá COD konkurenci. Podívejte se na to jaké jsou nejhranější hry třeba na Gameparku, ESL a nebo třeba CB. Na multiplayeru hlavně celá série staví. A to je to o co tu v dnešní době jde. Nejde o to dohrát ji za 10 hodin nebo více. Jde o to hrát ji týdny a měsíce. A to v mém případě série COD splňuje.
-
minutu se nenabíjely ani muškety za Třicetileté války... *1* *7*
-
hral sem black ops na jedno zahrati MW2 taky WAW taky nej díl CODMW
-
No jasne, vypadaji. Jenze maji engine, co dokaze z dnesnich konzoli vytahnou maximum. Zatimco oni by museli delat novy engine, ktery by vysel za skoro dva roky az a to s tim ohledem na stavajici konzole. A tim by proste byli neuveritelne limitovani, takze by to bylo trochu vyhazovani penez a ze v Activisonu nemaji nikdy dost, co se zelenych papirku tyce...
-
Anebo třeba i co se dělo tady při osvobozování.To by se taky něco našlo co se dá použít,ale to je asi vyloučené,že by to zahrnuli.
-
To s tim nesouvisí znám dost her na konzolích co mají mnohem lepší grafiku než to co má CoD. Prostě se jim nechce do toho dávat další peníze.
-
Byli normál pušky nabíje jsi třeba 5 sekund záleží jaký mněla mechanismus také už byli jednoduché samopali a dosti už těžké takže 1sv by šla když tam daj ještě misi s tankem... nebo nějakou bitvu v zákopech.....
Má fantasie *1* misí *1* :
1.Vítej v pekle! 7. Za nepřátelskou linií!
2.Zákopová válka na západě! 8.Nepřítel mého nepřítele je můj přítel!
3.Bitevní tank! 9.Zrada!
4.Operace Tunghuska! 10.Smrt je teprv začátek!
5.Obsazení německého letiště! 11.(Multiplayer,zombie mod)
6.V nebesech je nejhůř! -
Tak vem si to realisticky, dnesni konzole kompletne revolucni engine na dx11 nerozjedou, ze...
-
Tak s tím jejich enginem už mě docela štvou.Možná se jim s nim dobře dělá ale už mi přijde že se bojí jít do něčeho novýho...Nebo jsou prostě líný *6*