-
stejný hadry ? neměl by jít s dobou ?
-
Indianskej assasins creed bude urcite pecka!
http://www.youtube.com/watch?v=E-Cm9L1HksI -
ze vsech obcanskych valek co se kdy staly si musi vybrat zrovna tu nejnudnejsi :/
-
S tou nenápadností má autor článku jasnou pravdu. Týpek v takovém obleku někoho zabít, tak už asi nemá žádnou šanci se někde skrýt. V minulých dílech se šlo dobře ukrývat mezi dalšími kapucíny, což vypadalo docela dobře, tady asik těžko.
Ale prostředí originální (i když je spousta míst, kam by se AC hodilo více, jak už jsem tady na games.cz psal v jiné diskuzi) a jsem zvědav, co z toho vyleze. -
Perfektní, nehorázně se těším *14*
-
Ale no tak. Když už nic jiného, tak si možná užijeme šplhu po stromech, poprvé pořádně od dob osmibitového The Legend of Kage ^_^.
-
toto bude velky fail. neviem z akeho prieskumu vychadzali v ubi ked sa pre toto rozhodli.
-
Buď to bude opravdu velký hit a nebo velký průser..mně se toto neohrané prostředí zamlouvá a začínám se zlehka těšit..
-
prečo si myslíš, že v AC francúzska revolúcia nebude?
-
Chceš povedať, že pred klasickým divokým západom, neboli indiáni dostatočne divokí...?
-
díky..Podívám se
-
jakej v*l by to psal s tvrdým?? :) (reakce na mínusko)
a další dotaz, proč je tady zakázaný pojmenování vykleštěnýho býka?? -
jojo, ale tady to nevysvětlíš :-)
-
Ohledně střelby to bude pravděpodobně jako u Janičářů - A.I. charakter namíří, pak zůstane s namířenou zbraní cirka deset sekund v nečinném postávání/pobíhání. Nakonec vystřelí.
Na blízko pravěpodobně AC klasika, tedy A.I. která většinu času postává nečinně okolo zatímco hráč efektně doráží jejich spolubojovníka. -
No vyzerá to luxusně. Myslím že by se to mohlo vrátit do starých kolejí AC II po neúplně dobrého BH a R. *4*
-
Ne, je to obecně známá věc, byť jen mezi odborníky, ve školách se učí jen to, že američtí bojovníci za svobodu zahájili boj proti nenáviděným imperiálním celníkům. Klidně se mrkni třeba do knihy Podivná revoluce od Rakové. *3*
-
Nevim co z toho vyleze... může se stát že to nakonec budu vychvalovat ale proste podle toho co jsem zatim viděl se mi to zrovna moc nelíbí... v Evropě jsou tuny lepších témat a míst, a prostě se mi líbilo procházet se třeba krásně udělanýma Benátkama v 15. st. i se všema památkama atd.. tady se budu procházet po zaprášenejch dírách s dřevěnýma barákama.. když to řeknu trochu přehnaně *1*
a zatim jsem hrál jen jedničku a dvojku... Bratrstvo plánuju už dlouho ale zatim na to neni nějak čas *9* ...takže o Americe jsem neměl potuchy.. -
nemusí mít vojenskej mundůr ale prostě něco víc dobovýho a ne furt ten samej hadr s kápí + pár novejch detailů.. do středověku nebo i do ty renesance to sedlo ale tady už je to blbý.. a btw indiáni takový hadry už tuplem neměli.... No prostě bych chtěl aby už vypadal trochu jinak ;)
-
tak po Empire je to teprve druhá AAA videohra z tohoto období. Já osobně vlhnu už jen při pohledu na červenokabátníky. Otázkou je na čem to poběží. Z těch obrázků soudě dle objektů v popředí engine vypadá jako ten starej. Jestliže to dělaj na starý konzole tak ho asi použijí a to bude průkurvaser. Hlavně ta AI mi už v posledním díle přišla jak pěst na oko a byl to hlavní důvod proč hra šla brzo z disku.
-
No válka za nezávislost a divokej západ jsou přece jen časově trochu oddělený.