Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IWKYN
    Na tom prvnim vypadá, jak Arthas...
  • Trol.internetovy
    Určitě si nějaký ten čajiček do moře vyklopime, daji to jako minihru *3*
  • Cosi
    Abych pravdu řekl, tohle období mi z nabízených možností zaujímá nejméně. Docela jsem se těšil na Egypt nebo Asii. Americká revoluce jistě zajímavá je, ale... inu ale pokud to bude do westernové nálady, jsem všemi deseti. Pořádná hra na PC z divokého západu tu nebyla hoooodně dlouho.
  • posila
    Pripomina mi to Red Dead Redemption ... takze se na to docela tesim.
  • Tak přechod Assassina ze středověkých metropolí do nedotčený přírody a primitivních dřevěných amerických městeček, je až moc velkej skok a mě to tam vůbec nesedí... a vůbec to téma americký války za nezávislost se mi zdá celkově špatný a málo zajímavý, tím spíš pro lidi z Evropy...

A taky už by něco mohli udělat se vzhledem assassina, protože kromě toho, že mu přišili pár knoflíčků vypádá furt stejně jako Altair ve 12. století.. a to působí trochu jako pěst na oko, když se tam prohání v tomhle "středověkym" hábitu vedle Britů v novodobých uniformách... nevim proč by nějakej zabiják tohle v 18. století nosil :-/.. působí opravdu velice nenápadně *1*
  • Su mile překvapen tak špatně to nevypadá :) . Prej není nenápadnej :). Ezio taky nebyl zrovna dvakrát Mr. Inkognito :-D
  • Bál jsem se, že to bude špatný, ale po prvních obrázcích musím říct, že by to tak špatný být nemuselo. Mimochodem neříkalo před nedávnem osazenstvo podcastu, že 18. st. v Americe je podle nich nejmíň pravděpodobný? A ejhle :)
  • No doufám, že tam bude pan Tavington s klasicky přísným pohledem a svojí perkusní pistolí, co tomu legračnímu "hašašínovi" jednou provždy vysvětlí, co to znamená postavit se zájmům Anglie a Jejímu veličenstvu!!
  • posila
    Imho to nebude o tom, ze cela valka je dobro proti zlu, ale ze nejaky general vyuzil te valky, aby hledal Piece of Eden a assassini se mu v tom budou snazit zabranit.
  • neznali je s měkkým I
  • To bude tím, že indiáni kuše neznaly a Evropani už je nepoužívali
  • a zasa ten istý engine....
  • Malleth
    Tenchu jedničku bez hávu AC
  • udělat to v Niponu á la Tenchu v hávu Ac to by bylo něco
  • Tenchu jedničku do hávu AC
  • Už jsi viděl indiána s kuší? *1*
  • zajmaví je že Assassin měl dřív kuš a až td ve trojce bude mít luk a šíp :D
    ale hrozně moc se těšim na 30.října
  • to snad né??
  • Tohle nesnáším, kolik amíků si nad tím vyhoní? Válka za nezávislost neni dobro proti zlu, jenže tohle ubisoft miluje, vzít jednu skupinu a zdémonizovat ji. Schválně jestli tam budou ty části s lynchem, nebo když britové propustili otroky. Tahle válka byla z velké části i o tom, že britům se přestávalo líbit otroctví, protože ho nepotřebovali ale velká část ameriky na tom solidně jela.
  • Mě se to líbí, sice bych si tam představil i jiné historické téma ale i tak válka za nezávislost proč ne, moc se her s tímto tématem neni. Jsem zvědav jak se toho autoři zhostí ale podle screenů se mi to líbí. Hlavně aby už udělali nový engine a fajnovější grafiku *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit