-
jednou vystřelej a už nestihnou nabít, budeš muset být v pohybu aby se netrefili a pak půjdeš na ně.
-
spíše mě zaraží že nikoho nezajíma jak budou vyřešeny souboje na blízko protože angličani budou použivat spíše střelné zbraně.
-
Až to vyjde tak budeš určitě první kdo to bude vychvalovat. No a tak co ze to neni v Evropě...
Každopadně kdo hral předešlé díly tak už dávno věděl že se to bude odehravat v Americe...co jste tak překvapeni?? Vy jste si nezjištovali to GPS...ted nevim jestli tim končila dvojka a nebo bratrstvo -
To by mne zajimalo jak co by měl mit na sobě aby vypadal nenapadně :D myslim ze ma na sobě dost aby ho nikdo nepoznal.
A on bude ditetem jednoho brita a indianky bude tedy mezi kulturama. Ja osobne myslim ze to bude pecka.
3 roky vyvoje je celkem dost. A hlavne na tom pracuji lidé kteří udělali dvojku. -
To je fakt anebo je to nějaká konspirační teorie? Slyším poprvé *4*
-
Vážně Smutný, když někdo neví, co to jsou scany.
-
Musim říct, že s grafikou si pohráli parádně, snad takhle bude vypadat i výsledek. Těšim se. *14*
-
Překvapuje mě, že nikoho tolik nezaujala zmínka o těch stromech :) snad si nevybavuju jedinou hru, kde by bylo šplhání/běhání/cokolo jiného na stromech pořádně zpracováno, a tohle by mohl být úžasný krok vpřed - z free runu v městské zástavbě se přesunout k free runu v divočině. A proč ne? :)
-
nebo si zazpíváme More than a feeling *1*
-
Lidi sou pořád nespokojený :-D ... když nadávali že to je pořád to samé tak udělali novinku :) a když je tak nadávají že je to něco uplně jiného :-D
-
proč by ne? není to vojenskej mundůr, ale spíš takový ty indiánský hadry, viz. třeba Poslední Mohykán
-
no jo ty voe, koukám můžem čekat Mela Gibsona *1* a víte co? já Patriota rád, není nad pořádný sekání angličanů tomahawkama v lese
-
Taak se potvrdily spekulace..a ja nevim,nevypada to vubec zle..Hraci volali po zmene,tak tady ji mate!Neverim ze by Ubisoft pokazil jednu ze svych nejvetsich znacek
-
Myslíš tu akci tlupy pašeráků, kterým se nelíbilo, že je legálně dovážený čaj levnější než ten jejich pašovaný, a kterou dnes v učebnicích prezentují, jako slavné zahájení americké revoluce? *4*
-
no tak si zkus počkat až na Assassins Creed 4 : Modern Warfare :))
-
AC dělá Ubisoft Montreal. :)
-
Ubisoft sú frantíci pokial viem.To je i dovod,prečo v AC nemože byť francúzka revolúcia-doma by ich ubyli zato prekrucovanie historie.
-
Prosím, ať je to nějáký žert. Takhle zkazit jednu z mých nejoblíbenějších serií. Až je mi z toho smutno:( Po excelentním vyobrazení středověku tohle? To se zase amíci zase jednou něco podělali.
-
Dokonce tomahawk ve tvaru A.C. loga hmm
-
Prečo tie mínuská? Vám Ubisoft DRM buzerácia neprekáža???