Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toto vidim na rekordnu predajnost. na americkom trhu taketo pateticke patrioticke masirovanie velmi funguje. ´MERICAH ! FUCK YEAH !
  • hrane trailery + megahype - se vzdy rovna = sr**e v konecnem vysledku
  • Kori
    Když už se z tohodle stala filosofická debata, snažte se neargumentovat tak hloupě. Nejvíc se tu objevuje ad hominem (snaha shodit něčí názor tím, že ho přirovnám k něčemu špatnému, nejznámější - hitlerova karta - a jak taky ne, dole ji někdo použil) ... pro rychlou ilustraci můžete vycházet z této infografiky http://1.bp.blogspot.com/-QDJLIcQIWbA/T5mXh-9xyMI/AAAAAAAACjw/RDIslht15jk/s1600/fallacies.jpg
    • http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=TcAXxUnlMN0 od 2:01 - tomu řikám debata... *1*
      • sakra, tohle http://www.youtube.com/watch?v=TcAXxUnlMN0&feature=related
    • Nejlepsi vstup, jak nekoho zacist privest reagovat inteligentne (pokud si myslis, reaguji hloupe), je sam se zapojit do debaty zasvecene a inteligentne prihodit svuj nazor. Ale prijit do debaty a rict bavite se hloupe, ja vam to rikam a to je cely, to je podle me jedna z nejvetsich hlouposti, jak se ucastnit debaty :)
      • Kori
        Souhlasím, to ode mne nebylo zrovna chytré ;) ... nicméně si stojím za tím co říkám. Naprostá většina lidí (samozřejmě i já) se doupouští v argumentaci chyb, tzn. argumentují špatně, hloupě, jedno jak to nazveš. A to i chytrých a vzdělaných, takže jsem tím nechtěl nikoho urazit. Nu a jak jsem podotkl, v této diskusi je špatné argumentace docela dost - dodal bych, že nezávisí na tom, zda-li má ten či onen pravdu nebo ne.
        • Samozrejme, dyt jsme jenom lidi ;)
  • Amylee.Anderson
    KONEČNĚ! Konečně je tu hezký trailer k AC3. Zatim jsem si nazapamatovala žádný - už ani ten co vyšel nedávno mi nic neříká. Furt to není ono a neni to typickej AC trailer, ale konečně nějakej, co je dobrej.
  • dobrý forum :-) ... člověk se v práci nenudí. Jeden chytřejší teoretik než druhý (žádné tvrzení není podloženo důkazem), jen HairyAss před klávesnicí listuje dějepisnou encyklopedií, nebo googlem :-)
    • Hairy_Ass
      Jsem se kouknul je na ty jména autorů, protože ty si fakt nepamatuju a datum prvního obléhání Vídně. Ale dokázat to samozřejmě nemůžu. *15*
      • to mě taky jediný uklidnuje, protože já si nepamatuju, z čeho jsem dělal předchozí zkoušku, natož co jsem četl někdy před pěti rokama....

no offense
        • už jste si to vyříkali holky? *3* *15*
  • Tak tento trailer na mě silně dejchnul dal bych si klíďo popcorn, colu, 3D brýle a celovečérák v kině! *15*
  • exoslav
    Nechutně americký *11*
    • Vyčítejte americké firmě ( Activision ) patriotismus. To je k s míchu nemyslíte? *5*
      • exoslav
        K smíchu je tohle video... jednostranně zaujaté
      • On ale i patriotismus je docela k smichu :)
        • Hairy_Ass
          Pokud se zvrhne v nacionalismus nebo se praktikuje jen, že se dostaneme do semifinále v hokeji, tak souhlasím, ale na tom mít rád svoji zem snad není nic špatného, natožpak k smíchu. Když to dotyčný nijak nepřehání, samozřejmě. *4*
          • Kolem a kolem, co je to patriotismus a k čemu má být... Robotron má pravdu, ať už jde o hokej nebo o válku, je to jenom iracionální pocit hrdosti, kterej si v sobě člověk vyvolá, aby si mohl připadat sounáležitě. Je to pitomost. Jsme hrdý na svoje hokejový týmy, jakožto na lidi, který s náma kolem a kolem nemají nic společnýho a který jsme v životě nikdy neviděli, jenom proto, že jsou to češi - coź v případě naší země často znamená babička z německa a strejda polák - a zároveň přejeme všechno nejhorší ostatním týmům... Ve válce (extrémní případ, ale přesto) je to ještě větší absurdita.
            • to šullík : pěkná narážka na naší politickou scénu *1* Já bych ale spíše řekl, že jim chybí morální hodnoty ( a to všechny *1* ).
            • vlastenec dokáže povýšit zájem ostatních, nad zájmy své vlastní. Má více hodnot, než jen peníze a moc (které ho také dovedou k pocitu uspokojení = štěstí a blaha). V takovém případě by žádný vlastenec nekupoval Casy, Pandury ... jen aby si namastil kapsu, ale dával by peníze na charitu. Nešetřil by na sociálním a zdravotním sektorem státu, ale snížil by si dobrovolně plat...
            • Hairy_Ass
              Tady jsem se asi nepochopili, já kritizoval patriotismus u hokeje, protože to vyvstane jen v okamžiku, kdy jsme se někam probojovali, tedy že to je docela pokrytecké.
          • A proc mit rad jen svoji zem? Proc byt hrdy na to kde jsem se narodil? Nikdo z nas si to nevybral, proste jsme se na tom svete, miste ocitli. Vlastenectvi je pak jakasi nutnost? K cemu? Samozrejme ze muzu byt hrdy na to co se dokazalo tam kde jsem se narodil, ale pak mluvim o konkretnich vecech, na co jsem hrdy, ne o vlasti.
            • Hairy_Ass
              Já bych to bral taky, jenže to nefunguje, lidská civilizace ze Star Treku bude ještě dlouho, ne-li navždy, hudbou budoucnosti. *3*
            • Hairy_ass: no me je to k smichu :) Me moc nebavi u kazdy ho nazoru psat to "me". Nemam rad patriotismus, vlastenectvi, netolerantni viry a vsechny tyhle veci ktere lidi rozdeluji.
            • Hairy_Ass
              Já taky nikde nepíšu, že to je nutnost, to píšeš ty. Já se jen ohrazuju proti tvému tvrzení, že to je k smíchu.
            • Vyborne. A jak toho dosahneme? V prvni rade, ze tak zacneme uvazovat :)
            • Vážený pane, ještě stále na naší planetě existují různé státy a ten ptariotismus tu proto zatím bude. Ano, přeji si dožít se doby, kde se bude brát lidstvo jako celek a nebude se dělit na státy, rasy, náboženství, nebudou války, lidé si budou pomáhat atd.Ale zatím je to jen zbožné přání.....
        • Pokud jste vlastenectví ( ať už ve fotbale nebo hokeji nebo u jiné události ) nikdy nepocítil tak se vašemu příspěvku nedivím. *5* Ale je to docela smutné. *13*
          • "vlastenectví" při fotbale a hokeji považuju za nejhorší a nejúsměvnější formu "čecháčství" a "přizdisráčctví" jakou je náš nárůdek charakteristický
          • Proc? Co je to vlastenectvi? Vlastenectvi v lidech potrebuje vzbuzovat vlast, aby lide s vlasti sounalezeli, aby kdyz je valka, sli za vlast bojovat a meli z toho dobry pocit a ne naprosty zmar, ze jdou zabijet lidi, a nemaji tuseni proc vlastne. Z vlastenectvi nepochazi nic dobreho (v dnesni dobe).
  • Toto je herní server, nebo filozofický. Diskuze na Games jde brutálně do ... (domyslete si)
    • Safra, toto není diskuzní fórum filosofické fakulty MU? Tak to jsem zde špatně.
    • Ty tu vidis nejakou filozofii?
  • Panove nehadejte se historii vzdy pisou vitezove, tak to bylo je a bude.
  • Povedenej trailer, ale od 1:12 to jde těžce doprd..e...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit