Přejít na výpis diskuzí
Další video o Kingdom Come popisuje život virtuálního světa
13.2.2014 | Ladislav Loukota
291 příspěvků
-
Pekny to je moc, ale jestli to bude zabava se ještě uvidi, denní a nocni cykly NPC nic světoborného není, i když to samozrejme hre doda dost. A po par hodinách hrani se tim stejne clovek uz vůbec nezabyva.
Hra pusobi profesionalne, nebejt tam ten vousatej Danuv ksicht tak bych pomalu neveril ze to je od nas:) -
Sorry za offtopic ale pánové nevíte kam se poděl včerejší FC ? ani nebyl hned nahozen na youtube jak tomu bývalo posledně zvykem .. To tam Drda tak nadával že je toani nevydatelný ? :D
-
-
Je to na kanálu LevelczTV.
-
Audio záznam bude nahozen. Streamové video tady včera během vysílaní bylo. Na Youtube jsem se nediíval, ale asi tam taky brzo bude.
Lukáš to musí trochu upravit :) -
http://www.youtube.com/watch?v=SNxGf8OZkJ8
Karel celkem v pohodě, držel se. -
-
Aha děkuju... začínám v tom mít zmatek proč to uploudli tam ? no to je ejdno... ještě díky :) Nicméně abych se vyjádřl KCD tak ten týpek na konci mě fakt rozesmal :D
-
-
-
Hlavne nech premakaju chovanie NPC v situaciach kde je to potrebne.
Vy uchylaci ktory budu slintat nad tym ako prirodzene a realne ten sedliak v krikoch kadil sa chodte liecit. -
-
Ano.. kde je kvalitní chování NPC klíčové, tam by samozřejmě mělo fungovat bezchybně, ale nezlob se, léčit se nepůjdu, i když přiznám, že bych s nadšením kvitoval to, že sedlák bude chodit vykonávat velkou potřebu, na mez, či kadibudku, s křikem, nebo bez.. Možná bych u toho i slintal, protože by to byl posun vpřed.. detaily dělají atmosféru, to, proč si hru pamatujeme. Všichni si přece přejeme posun k realitě, při současném zachování, či zlepšení hratelnosti. Člověk je přece vizuální tvor, uspokojuje ho, když něco dobře vypadá a když to zlepší celkový dojem ze hry, tím lépe, ne? Vím, že to v Kingdom Come asi nebude (s tím kálením), ale pořád bych tomu věřil víc tady, než v TES sérii či jiných RPG. Věřím (protože jsem optimista), že jednoho dne budou hry takto piplané do detailu... :)
-
-
Tak teba vykonavanie potreby vizualne uspokojuje :) nezalezi kolko si tu das likeov a mne diss, liecenie aj ked sam hovoris ze nepotrebujes by ti odbornici jedine doporucili, LOL.
Apropo realite nebud smiesny, este par peknych rokov nebude, vid predaje CoD, GTA, a pod. -
-
Zajímavý způsob. Děláš to tak často? Každopádně díky za inspiraci, zkusím pár anonymizerů a pro jistotu si založím dostatek tiscali účtů, abych měl poměr like/dislike u svých příspěvků vždy pod kontrolou ;)
K té realitě: já napsal, že věřím, že jednoho dne.. to je podle tebe dříve, než za "par peknych rokov"? Nebuď "smiesny, odborniku.. LOL" ;)
-
-
-
-
Ved on prave zistuje ze urobit poriadne rpg nie je len tak.
-
-
nakonec to s tím Skyrim killerem budou klasické fáze "předehnat, udržet se, neztratit z dohledu..." *4*
-
-
i jenom z těch "hloupých" videí je to minimálně stejný jako skyrim a jestli to splní jen 1/3 z toho co to slibuje, tak je to ultimátní skyrim killer...protože skyrim je sterilní rpg bez toho aby svět nějak reagoval na činy, s klišoidním příběhem a naprosto ničim překvapujícím..ale krajina byla pěkná...to musim uznat (ale to první větší město (White pass nebo tak nějak)jako by z oka vypadlo Edorasu...aneb není nad originalitu) (a to město vytesaný na skále mi taky něco strašně připomíná)
-
-
tak určitě, příbeh bude mít Kingdom Came lepší, už jen proto že je založený na reálných událostech a historie píše ty nejlepší příběhy.. v čem podle mě Skyrimu nikdy nebudou konkurovat je množství obsahu, různorodost nepřátel a zbraní, nepřeberné množství questů na několika úrovních
-
-
Radši si zahraju hru která má obsah originální i když menší než hru, která má obsah sice obrovský ale k čemu to, když jdu 10x do toho stejnýho dungeonu, 10x tam proti mě stojí stejní nepřátelé a bossák po mě pálí uplně stejným kouzlem, i když má jinou barvu (ten devátej po mě pálil plameny, 10. mě zmrazuje) a je úplně jedno, jakou kouzelnou hůlku/šutr/papír/talisman/podprsenku po mě kdo chce pro záchranu světa)), takže já si opravdu radši zahraju hru, kde mne většina questů bude bavit...a nebudu je dělat z donucení
-
Množství obsahu - copy&paste. Různorodost nepřátel a zbraní je k ničemu když všechno vypadá hnusně. Nepřeberné množství nudných questů, které jsou z půlky copy&paste taky není žádná výhra.
-
-
Johny: tak pro Skyrim fanboye je zábava cokoliv.
-
to jsi tu hru asi moc nehrál, questy jsou ve Skyrimu naopak často velice zábavné a různorodé
-
-
To ani nemůžou, když si tvůrci Skyrimu můžou dovolit napatlat tam, co se jim zlíbí, zatímco tvůrci KC mají, jak už si řekl, ruce svázané realitou.
-
-
-
-
-
http://youtu.be/tVKzigyz-bI?t=2m26s Jo lukostřelba bude pěkná dřina!
-
Nevím jestli si toho všímáte taky, ale celkem nás drtí marketing týhle hry až dřeme držkou o zem....
-
-
Souhlas, celkem šílenství kolem téhle hry. Také si přeju aby hra dopadlo dobře, ale tenhle hype je jak z jiného světa.
-
Nevím jestli si toho všímáte taky, ale celkem nás drtí trolové téhle země až nám rozčilením praskají žilky na hlavě....
-
musíš svoji myšlenku více rozvést
-
-
Nevidím nic jinýho než tuhle hru. Je úplně všude. A věř mi, že skončí kick kampaň zase to utichne a nějakou dobu:)
-
-
treba na prave probihajici olympiade se v CT a vetsine ostatnich sportovnich medii prekvapive venuji prevazne sportum s ceskou ucasti :D
-
Tak to je zase věc, která mi upřímně dělá radost. Jde o to, že tohle není marketing, jak jsme na něj zvyklí. Kingdom Come se do povědomí lidí dostává jen tím, že si o něm povídají lidi, protože se jim líbí (když teda nepočítám to, že čeští herní novináři se s Danem Vávrou pravděpodobně dobře znají). Osobně bych byl rád, kdyby to takhle vypadalo i na zahraničních webech, ať se počet příznivců ještě zvýší.
-
-
Doufám, že tohle si myslíš o všech projektech. Né jen o těch českých, které mají určitý potenciál.
-
-
Potenciál má skoro každá hra. Myslím si to zejména o těch, které nemají zaplacenou žádnou masivní marketingovou kampaň ve stylu Battlefield 4. V paměti mi utkvěla trojice Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera a Star Citizen.
-
-
-
-
-
-
Az po: Error loading media co je standard na games.cz to vyzera pekne, uz sa tesim na, Skyrim mod :)
-
-
Kdyby jsi alespoň napsal Game of Thrones ale Skyrim? ..vážně??
-
-
to je pravda Game of thrones by si zasluzil SLUSNE herne prevedenie
-
-
Určitě zasloužilo, ale ono já si zas tolik nedokážu představit nějaké převedení do "klasické" žánrové podoby a naopak mi tam sedne asi nejvíc právě styl Telltale a jejich her (Walking Dead, Wolf Amon Us).
-
-
..tak módů bude určitě nepočítaně *5*
-
-
JJ, právě jsem zvědavý, co komunita vymyslí...třeba by mohli udělat nějakou menší modovací soutěž, tak, jak to má teď Bohemka...
-
-
-
..mimochodem Game of Thrones mají k další sezóně 15min. video na YouTube a vypadá to fakt luxusně! *14*
-
-
-
K čemu? Skyrim dostal všude 10 a kdyby to šlo dostal by i 20. To byla tak super věc, že nemá přece smysl dělat Skyrim mod.
To by byla další dokonalá věc a zhroutil by se vesmír. -
blb co si nevie otvorit video na YT by sa nemal verejne vyjadrovat na nete.
-
-
Jasne ze som si to tam otvoril somarik :)
-
-
Proč by jsi chtěl něco takového prasit blbym Skyrimem?
-
-
Možná by to pak Bethesda zabalila :-D
-
Fireball?
-
-
Pokud myslíš tu whiskey, tak dostáváš plus, pokud myslíš jako kouzla v KC:D tak si pro jistotu dej facku a di hrát TES
-
-
AKo dufam ze to pravda nebude len mi to cim dalej prijde ako simulacia stredovekeho zivota, a ruku na srdce - to uz len bude zabava sledovat buranov ako cez den makaju a po nociach chodia slopat, prechadzat sa zaspavat skorej. - preto ten fireball.
-
-
TES som dohral, aj tak tam raz firebally budu ako mod, obesis sa potom??
-
Tak až tě to přestane bavit, tak vypi flašu té whiskey a hned to bude zábava *3* Ale každopádně jestli chceš firebally tak je netahej do KC a di hrát TES
-
-
-
-
-
-
Pánové...trochu OT ale nemáte někdo URL odkaz na to srovnání Ratají (jak vypadají v reálu X ve hře), jak někdo házel do nějaké předešlé diskuse? Kdyby jo, nahoďte to sem...dík
-
-
http://kingdomcome.cz/wp-content/uploads/2014/01/rataje.jpg
-
-
Kdybych chtěl bejt jako Vávra zkritizoval bych to za ten ahistorickej jehličnatej les :-D
-
-
Čert vem smrky, ale divné je, že by nechali les tak blízko hradu - aby se mohl nepřítel nenápadně dostat až k jeho hradbám? *15* Je to divné, když si člověk vezme, jak krásně udělali druhou stranu kopce.
-
-
Teoreticky ne, ale vždy bylo lepší mít přehled o dění v širokém okolí hradu. Ale ještě jsme neviděli všechny detaily, takže třeba to bude nějak ošetřeno.
-
Ze všech stran je dost prostoru a kde ne, tam je skála, ne? Pokud mluvíme úplně napravo ten les těsně pod skálou..
-
To je optický klam. Taky jsem si to myslel, ale pak na nějakém záběru bylo vidět, že ten les je ve skutečnosti na protější straně kopce, pěkně daleko od hradu. Nebo je to starší obrázek *3*
-
-
Magister_Peditum: O tomhle přesně mluvím :) Je to na skále, tak no problém, teoreticky..
-
A co ty smrky hned za tím hradem? To už těžko bude protější kopec. Ale zase je ten hrad na skále, takže by to útočníkům asi stejně nepomohlo, kdyby se dostali nepozorovaně pod ni. *4*
-
-
-
..tak to máme obrovské štěstí, že nejsi jako on :)
-
-
Díky *3*
-
-
-
23,300 backers, 24 462.42 CZK *2*
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=mUYsTPqpgdM