Přejít na výpis diskuzí
Dan Vávra předvádí alchymii v Kingdom Come na úkolu s průjmem
19.1.2015 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Pane Vávro, nenechte se odradit zdejšími hráči Skyrimu. Je to lůza, která je nejvíc slyšet, ale věřím že většina rozumných lidí Vás podporuje a přeje Vám úspěch :)
-
okej, ale natom videu ma 30fps lock....
-
Kdyz to tak vemu ...
Vylezlo "technologicky" demo, kterymu nefungovaly ty technologie. Je to cca 1/2 roku co mi skleroza slouzi.
Za ten pulrok, tu mame demo alchymie. Zatim se muzem pos…rat.
Pocitejte se mnou. Co dalsiho jeste potrebujem simulovat. Lov zvere, zber korinku a roslinstva, zemedelstvi, vyrobu nastroju, kovarstvi. To mame 3 roky jen to fikne. A kde je nejakej pribeh, boj, AI, ... takze za 10let to prijde jak na koni. -
prosimtě Dane suchý pečivo, čaj a piškoty.. a taky se nemusíš se všim chlubit, ještě že si nedal na twitter fotku tý hnědý kaše
-
100 duvodu by se klidne dalo rozsirit na 1000 a porad by bylo o cem psat. Zcela pravdivy popis. To nijak nesouvisi s tim co dela, jen ze se na tom ukaze, jak sam vyresi to, co kritizuje jinde.
Osobne bych klido moh sepsat 100 duvodu proc zadna mmo neporazi(la) wow a to presto, ze wowko je v mnoha ohledech mnohem horsi nez rada znich. -
jsem fakt zvědavej jestli tahle hra bude tak dokonalá a bez bugů, od té doby jak negativně kritizoval Skyrim jsem zvědavej jak on sám tu hru udělá
-
Spíš jsi prostě tak trochu víc nemozkovýho kusu debila. To nebude věkem.
-
Dane, prosim, priprav si co reknes do videa predem, napis si to, a precti to, anglicky mluvit umis, ale nejde ti vymyslet obsah za chodu. Pusobi to strasne blbe kdyz mluvis jak robot.
-
30FPS by mělo být k vůli videu, je to lepší, ikdyž mohli dát 60 no, jelikož to už uTube podporuje. Jenže sem tam ty FPS někde dost spadnou takže 30 optimalni pro ukazkovy video *2*
-
Je to technical alpha. V podstate len pre backerov. To ste hádam všetci nečakali, že budú teraz implementovať do hry questy priamo súvisiace s príbehom (alebo v podstate iné reálne questy, ktoré už majú napísané alebo budú písať). Veď nemajú ešte všetky mechanizmy a systémy v hre implementované, preto sú questy v alphe takéto jednoduché.
-
Protoze je to pravda a navic si to podal docela vtipne, zatimco vetsinu tvych ostatnich prispevku predstavuje nesmyslny slovni prujem, az ten rozdil pochopis tak ti to hodne usnadni zivot =)
*1* -
Vím, že je to alpha verze, fandím Warhorse, ale věnovat 30 minut imaginárnímu travícímu problému vesničana ve středověkkých reáliích, to chce hodně sebezapření, Vávru mám rád, ale po třech minutách jsem to přetočil na polovinu a z poloviny na poslední minutu, nic se neděje, FPS locknuté na 30 FPS, vidět to celé, unudil jsem se k smrti. Asi už stárnu.
-
zvlastni, tohle byl trolling a zustalo to, jine prispevky napsane slušne a bez sprostych slov mi smazali :(
-
Třeba vyjde mod ...
-
Ty nikdy nebudeš chytrej.
-
Třeba je to průjem
-
Třeba je to čaj
-
Ne, určitě vás bude víc.
-
Jednoduše. Buď to vyřeší zapínatelnou položkou v nastavení hry, nebo se množství pomocných informací bude odvíjet naopak od obtížnosti.
-
Jsem jediný kdo je pohoršený tou whiskey co má vávra na stole ?