Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když řekl u vlasů "hairs" tak jsem skoro spadl ze židle. AJ není špatná, ale trochu kulhá na nohu. Navíc z některých výrazů typické Čengliš se určitě v zahraničí musí válet po zemi. Jinak nic proti němu, ale když jsem ho poslouchal, tak mě to okamžitě praštilo přes uši.
  • VaZqeZ_EU
    Tedy uvidíme *3* Každopádně Life is Feudal vypadá taky "prďácky".
    Více takových projektů.. jen více! http://home.hio.no/sevu/Pi3web/bilder/ET%20computer%20kid%20happy%20surprised2.jpg
  • Vzhledem k tomu že se Dan na facebooku již několikrát ohledně zdejších komentářů vyjadřoval a někdy i citoval, tak bych řekl že si to tu občas přečte.
  • Tak to je pecka! Díky za tip!
  • Pokud totiž se nebude upravovat terén, napřiklad po těžké bitvě, nebo jen tak. Nebo bořit historickým způsobem boje budovy, popřípadě je znovu opravit podle potřeb. Pokud si nemusím hlídat kvalitu nasbíraného materiálu třeba na výrobu zbraní, aby se to pak promítlo i na kvalitu té zbraně. Tak tím se mi toto RPG zdá už poněkud tuctové. Je to jen můj názor. U Kingdome Come se těším pouze na příběh.
  • vi se jak tam bude rešeno levelovani? jestli to bude klasicky, že za quest dostanete expy ktere pak mužete libovolne rozdelit? (to by se mi totiž nelibilo, aby za quest ktery splnim pomocí alchymie bych si mohl vylepšit napr. sílu)
  • VaZqeZ_EU
    Takových názorů bych se na tvém místě zdržel, dokud nebudou obě hry doopravdy dokončeny.
    Nebo napsat, "Life is Feudal se mně zdá propracovanější" a hned ti někdo odpoví *3*
  • ... a ty jsi už nějakou podobnou udělal ?
  • Life is Feudal je v některých věcech propracovanější.
  • "Jen si nejsem jistý, že bude hráče bavit vařit veškeré „spotřební,“ tedy neúkolové lektvary tímto způsobem." divím se, že si tohle autor článku nezjistil, pokud se nepletu, tak je tam možnost nechat lektvar vyrobit jedním kliknutím (přijdete tím o tu srandu, ale asi tak vyrobíte jen lektvary, na které máte recept v ruce). *3*
  • walltar
    Napsal co si myslí o Skyrimu... *1*
  • *zlí

abych nepohoršoval
  • Taky netuším. Jakoby nějaký titul o životě a chování draků mělo být něco úžasnýho samo o sobě. A kvůli takové chujovosti pro zmrzlý makrely dokáží na sebe lidi být tak zlý až to pěkný není.
  • Označovat někoho za lůzu... no dobře. Pochybuji že Vávra čte zdejši diskusi, ale i kdyby ano, tak se tím určitě nenechá odradit.
    Ono je třeba to tu brát s nadhledem. Nemyslím si, že někdo přeje Vávrovi něco špatného *4*
  • Hejtovat jednoho z největších hejtrů všech dob nelze.
  • Při každém článku, kde figuruje jméno Vávra, přemýšlím co vlastně udělal tak špatného, že ho tak velké množství lidí "hejtuje" v diskuzi.
  • jakubc
    Sice vím, že to nemá smysl lidem jako ty vysvětlovat, ale alfa se nemá stát plnohodnotnou verzí, nemá tam přibývat obsah, který mají hotový, je to jen ukázka toho, co zrovna ukázat chtějí, odměna pro backery a taky šance na nějaký ten širší test technických problémů. Jestli si myslíš, že alfa prezentuje současný stav hry, tak jsi vedle - jestli jen trollíš, tak jsem tě nakrmil a běž spát.
  • Myslíš ústupky jako řeka tekoucí do vrchu nebo nahý bandita v mrazu? To není o penězích ale o IQ/lenosti/nezájmu (vyberte si) vývojářů.
  • Nepotřebuji honit u PC hry *3*
  • Nakoniec aj Vavra bude musiet spravit ustupky, je to skoda ale peniazky nepustia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit