Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to o skillu...dohrál sem to na lvl 1 komplet i s DLC a že by se to "hrálo těžkopádně" sem dojem neměl..jedna věc je jak to hraje člověk co to xx dohrál a člověk co se s tím pral a dohrál to a pak uložil. Tak jisto jsem to dohrál na spoustu jiných způsobů light/mediu/heavy roll, s parry,bez parry, se stítem atd. atd. prostě to chtělo sklil. A ten šel získat jen neustálým opakováním a učením se..
  • Byl i nedavno ve sleve na steamu.
  • A proto jsi si mohl poridit PC verzi, kde jsi si mohl vzit pouze controller a usetril by jsi za PS3. *1*
  • .
  • Tak se netrap ne *1* Hrej neco prijemnejsiho...
  • Skoro 1000 hodin. Slusnej vykon *5*
    Ja mam v Diablu 3 uz 750 hod. Asi sem to prehnal...
  • ja treba rad dungeony delam ve stealthu a strilim ze zalohy, zbiram ingredience a davam si na sipy ruzne jedy. Tohle mi DS nenabízí. Jasne pokud bych byl mlátička v tezkem brnení tak je DS asi lepší.
  • Dialogy netřeba...podstatná část infa je také na itemech...ale s tím se asi moc lidí nezabývá a spoléhá na NPC...v DS musíš lepit info k sobě a i tak zůstane spoustu prostoru pro spekulace..a tak to bylo zamýšleno..aby sis dotvořil vlastní iluzi toho jak to mohlo či nemohlo být s tím či oním místem,předmětem,NPC atd...nakonec většina dobře zapadne..ale u něčeho zůstane viset otazník či jen hint bez konkrétní nápovědy...Taky když budeš s NPC hovořit tak věz, že ti jedno NPC např. pov X krát něco jiného...nestačí promluvit s ním jednou...a taky je to samozřejmě ovlivněno posunem v příběhu..
  • lol, tomu sám nevěříš :) no a ten combat ve skyrimu, ale co, to nestojí za řeč... nesrovnával bych to, ty hry jsou neporovnatelné - a teď to nemyslím nějak pejorativně vůči skyrimu
  • dark souls byl opačný extrém, hra ktera házela klacky pod nohy, tvurci meli patrne nejakou sadistickou úchylkou a vyzivali se v mučení hrace.
    Imo mnohem lepší je Skyrim protože nabízí skvelej stealth systém, kterej v DS není, alchymii, skvelou strelbu z luku (v DS mizerná), vybornej system skillu a celkove lepsí atmosferu. Jasne, obtížnost není tak vysoka ale nejem masochista a nemusím si nic dokazovat *6*
  • Keyz
    Uměle hnanou obtížnost fakt nemusím. Škoda. I když v minulém díle NPC bojovaly jako hráč a šlo se naučit triky jak některé lehce zabít, tak stejně to bylo těžký a někdy až nudný jak to bylo pořád dokola (město někde v bažinách nebo kde to bylo).

Hlavní bude ovládání. Tedy systém ovládání a ne na čem to kdo bude hrát. Jestli tam zase bude nutnost něco zaměřit aby šlo seknout tak to je opět další obtížnost navíc. V TES netřeba zaměřovat to samé v dalších hrách z pohledně třetí osoby.
  • Jednicku jsem dohral 20x bez pomoci!!! Beta je pro mne strasne lehka.. Kdyz to clovek umi jako ja , tak pak nema skoro uz co hrat:-( Skilled player
  • Dobre, jsou tam spis monology nez dialogy, ale dejovym pozadim a atmosferou je ta hra, dle meho nazoru, propracovana skvele, pokud jeji styl hraci sedi.
  • Jack1947
    To je jen typ "hrace" co zna jen Hardcore a ostatnimi pohrda ... achjo. *7*
  • michelangelocz
    Kdyz preskocime vsechno predtim, tak ten konec je krasnej prave v tom, ze v nem stale tkvi urcita nejednoznacnost veci budoucich. Preveze se na oba konce neda nahlizet z persktivy tak jednoduche jako dobro a zlo. "...Soon the flames will fade and only dark will remain...". Jde jen o to, kdy doba temna nastane (kdyz nechas plamen zit dal skrz sebe, jeste neznamena, ze casem stajne nevyhasne), ale drive ci pozdeji se tak stane, ale co to vlastne znamena, nevime :)
  • "Dát k tomu nějaký dialogy a slušnější příběh, dohraji to hned :-)"
  • Me staci objevovat ten svet, ktery je propracovany do spousty detailu, plus zajimavi mobove, bossici a dobry soubojovy system. Ale cist veskere zminky v tom svete, popisky na predmetech a z toho pomalu skladat naznaky co se tam asi deje neni nic pro me. Kdyby ten pribeh byl nacrtnuty trochu lip tak mozna, takhle je to moc casu ktery radsi vyuziju jinak. Plus jedno lore video od ENB usetri desitky hodin prace ;)
  • Kde jsem proboha psal, že tam není příběh? Najdi mi takovou větu. *1* Tuctový hráč... Haha. Hmm ať si klidně jsem. Pořád lepší než se stavit nad ostatní.
  • Jack1947
    To ale neznamena ze to je hra pro blbecky ? Nebudeme se o tom hadat ne ... nekdo rad holky jiny...
    Nic proti, jenze ja bych si nic takoveho napsat neodvazil, treba chapu ze to jsou odlisne hry.
    Ja mam radsi takove hry a jiny taky.
    Chapu, ze tezko se bavit s nekym kdo nejakou hru odsuzuje... hlavne nepsat " příběh lijí jak pro blbečky."

Omlouvam se ... da se to napsat i jinak treba ze Mass effect je hra pro mene narocne.
    Dekuji za pochopeni.
  • BookerDeWitt
    Bohužel, beta mě dosti zklamala, protože onen "hardcore" systém je zde vyvolán tak nějak uměle a bez pravidel, kdy hra se snaží házet klacky pod nohy jak jen to jde, jen proto, aby hráč nabyl dojmu, že hraje Dark Souls. Skvělý pocit z každého boje vymizel, jelikož nepřátelé nepatrně podvádí a jejich laťka je nastavena, očividně schválně, o něco výš a vždy má nad vámi navrh, takže onen dokonalý soubojový systém z jedničky, byste zde hledali marně. Doufám, že se ještě toho hodně změní a tvůrci vyslyší fanoušky, jinak je zde zaděláno na pěknej pr*ser...

První Dark Souls jsem dohrál již 11x a vždy sám, bez cizí pomoci (skoro 1000 hodin herní doby), takže s řečma o tom, jak jsem tuhle hru nikdy nehrál nebo že nevím jak jí hrát, na mě nechoďte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit