Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PravyMonty
    Shrnutí toho co si prozatím o DSII myslím:
    1. Doufám, že příběh bude stejně skvělý(nebo lepší) a stejně božsky podaný jako v jedničce.
    2. Zdá se mi, nebo jsou ty barvy, oproti DS nějak jasné/kontrastní(Podívejte se například na modré oblečení hrdiny z trailerů/gameplayů DSII).
    3. Obávám se, že tam budou brnění stylizovaná asijsky, viz. střední brnění z gameplayů/trailerů

Teď trochu spekulací, obsahující možné spoilery.

4. Možná se bude hrát za zatraceného prvorozeného pána slunce(V jednom z trailerů zněl hlas, který zněl jako když někdo nad někým vynáší rozsudek.), pokud to tak bude, tak pravděpodobně nepůjde hrát za postavu ženského pohlaví a možná si půjde kovat své vlastní zbraně(Prvorozený miloval zbraně a původně to měl být Andre z Astory)
    5. Jedno z hlavních témat hry možná bude "cestování v čase", což by i šlo, když si vezmete, že prokletí umírají stále dokola, a pokud neztratí "smysl života" a nestanou se z nich hollow(Pohřbení?), tak "žijou" věčně.
  • Prijdu o neco, kdyz si zahraju jen Dark souls? Demon jsem totiz na xko nenasel. Jsou ty dve hry nejak provazane?
    • Demon a Dark je jiná série. Navíc se spekuluje, že na PS4 bude exluzivita Demon Souls II
      • nie sú...sú prepojené i príbehovo a postavami!! Dark Souls je v podstate prepracované neoficiálne pokračovanie Demon Souls alebo spinoff, keďže ževraj na Demon Souls 2 oficiálne robí pôvodný hlavný direktor Dark Souls a Demon Souls a má vyjsť exkluzívne na PS4.
    • PravyMonty
      Ne.

EDIT: Tím nechci říct, že když si nezahraješ Demon souls, že o nic nepřijdeš, přijdeš totiž o jeden z vynikajících herních kousků, ale chci tím říct to, že když si nezahraješ Demon souls, tak v Dark souls o nic nepřijdeš.
    • úplně jiná hra.
  • To vypadá docela dobře. To by mohlo být taková super "předhra" pro Witchera 3. *4*
  • Když už se tu nakously konverze, rád bych od iD slyšel vysvětlení, proč u Rage (které se hraje na myši a klávesnici báječně) po mě hra furt chce, abych mačkal A a X? :-)
  • Rahpsody, mas jediný štestí že to vlákno někdo smazal, tak to rekapituluju bez tvejch urážek, aby to tu zustalo:

Rhapsody tvrdí, že na krabici je uvedený, že DS1 potřebuje/doporučuje k hraní gamepad. Poslal sem tenhle screen krabice, kde o ovladaci neni ani zmínka:

http://vgboxart.com/view/48189/dark-souls-prepared-to-die-edition-cover/

Tak mi začal tvrdit že to je neoficialni obal a buh vi co, když sem ho vyzval, at teda postne oficiální obal, kde bude videt ten poožadavek ovladače, začal prudit do mojeho nicku. Nakonci uznal, že mele nesmysly :D A žádnej screen nikdy nepostne... HAHAHAHA
    • Lawliet
      EGO uspokojeno. Kilometrovej HATE vyvolán. Gratuluji dítě.
      • za reakci já nemůžu, ale docela sem se pobavil o tom nic.
    • Na Steamu je doporučení hrát hru s gamepadem (alespon před měsícem tomu tak bylo).
      Třeba ke mnou zmíněnému Sleeping Dogs by to měli připíchnout také, jinak hrozí že si člověk myš oddělá.
    • Tu je PC obal s hláškou:

Supports Xbox 360 controler for windows.

Podporuje neznamená vyžaduje

http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/pc/16711d1358292836-dark-souls-prepare-die-edition-en-pl-obal-dvd-en-pl.jpg
      • co je na steamu a co se programátoři vyprávěj na netu je jedna věc, co je na krabici druhá. Krabice je to co si kupuju, steam ani net nečekuju. Díky za potvrzení toho, co tu celou dobu říkám, fakt už sem se bál, že sou tu fanatici všichni
        • kennyB
          Já tady vidím jen jednoho fanatika a to tebe *1* Prostě rovnou řekni, že DS byl nad tvoje síly a nekecejtu o špatným portu *1*
          • ten port stojí totálně za nic, když nejde hrát na klávesnici a myši na PC, bráško :)
            • Ja jsem to dohral na klavesnici a mysi, musis si stahnout ruzne fixy od uzivatelu, kteri to trochu prizpusobi. Jinak o tom, ze port je srack* zadna. Aspon je videt jak jsou na tom konzole dobre.
            • Ja si myslim, ze hrat to na K+M je proste blbost, protoze tahle hra je designovana a jeji hratelnost perfektne odladena na gamepad a jeho vlastnosti. Hrat to na K+M rovna se vedome si kazit zazitek ze hry. Presto se najede dost lidi, kteri tvrdi, ze to na K+M dohrali.
          • haha tak tomu nevěř, nic co vyšlo v po roce 2000 nemuže bejt nad síly člověka, co dohrál skoro šecko i na ZX spektru
    • A co jako?
    • Tak VGboxart je fan stránka a lidi tam předkládají svoje návrhy apod. Tohle je neoficiální obal
  • to to video projeli nějakým filtrem, aby ingame grafika naschvál vypadala jako 10 let stará hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit