Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II představuje nadupaný prokletý trailer
15.1.2014 | Aleš Smutný
242 příspěvků
-
A já se lekl, že si tu dobře počtu. Děcka jděte spat. Hry. By měly by legální až od. 18 nebo 21, protože to, co vždycky sem přijdete vyblit, se nedá číst a už je to unavujici. Zamyslete se nad sebou vážně.
-
-
Bohužel jsem ještě nehrál ani jedničku, myslím, že je to přesně můj šálek kávy, ale GfWL mi už nesmí do compu, takže čekám do léta:(
-
-
Tyhle Vánoce jsem si po koupi gamepadu (na klávesnici a myši to opravdu nejde hrát) konečně našel cestu k Dark Souls. Ta atmosféra a hratelnost je opravdu jedinečná. Jediné co mi vadí je ta opravdu šílená konverze na PC a nemožnost vývojářů přizpůsobit grafiku moderním počítačům. Naštěstí tu máme modery a DSFix viz. http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/? který dělá s grafikou Dark Souls kouzla...
-
-
Kupříkladu já jsem to na klávesnici s myši dohrál. Po aplikaci mousefixu to chtělo trochu zvyku, ale šlo to. Gamepad mám, stejně jsem ale klávesnici se myší upřednostnil.:)
-
-
ok tak to respect, já to nedokázal a to sem dohrál hodně krkolomý hry...
-
-
PC verze byla fajn, já jsem zapojil gamepad a jelo to. Grafika vypadá dobře, stačí ten dsfix+sweetfx a paráda. Jinak to nemělo žádné bugy, stabilní FPS. Znám horší konverze. Kdyby vývojáři před vydáním napsali Durantemu, vůbec by jsme se nebavili, že je to špatný port, ale naopak velice dobrý :D
-
-
Já jsem hrál na klávesnici a myši, za pár hodin jsem si zvykl a hrálo se mi to výborně.
-
no podle mě konverze na PC, keterá nejde hrát bez gamepadu, prostě stojí zaprd :( A tahle hra bez gamepadu hrát prostě nejde, to sem zkoušel 2x a už nikdy. Věřím že to bude ok hra, ale gamepad jen kvůli tý hře si nekoupim. Stejně jde jen o neschopnost programátorů, nebudu platit 500,- nebo kolik za to, abych jejich neschopnost eliminoval.
-
-
Tak to nehraj, nikdo ti nedrží zbraň u hlavy. Předpokládám jsi, že jsi hru stáhl z warezu, umřel někde na začátku a hru nasraně vymazal s nenávistí na vývojáře, kteří tu hru nikdy na pc nechtěli vydat. Vývojáři byli jen tak slušní a hru zportovali na nářky pc-scény.
-
-
zajímavý, co si představuješ pod pojmem "slušnost"
-
lol a voni někde psali, že bez gamepadu si to nemáš kupovat?? je to normální podvod co tu ty obhajuješ, nechápu tě. PC = klávesnice + myš... pokud to natom nejde hrát, měli by to dát vědět předem, nemyslíš? ty budeš asi těžkej fanboy
-
-
Jo, to je pravda, že většinu těchto her šlo hrát i s klávesnicí. Některý simulátory ale bylo lepší hrát právě s joystickem, protože ovládání na klávesnici bylo dost krkolomný.
-
Mno driv byl mozna joystick normalni ale byla i alternativa hrat to na klavesnici, u vetsiny her jsi mel na vyber a oboji se dalo hrat dobre.
Jinak v tomto clanku sami priznavaji, ze udelali chybu a to je to, co jsem tim chtel rict. Ja jsem je neobvinoval, ze by udelali neco co slibili nebo neslibili, ja pouze tvrdil, ze se jedna o spatny port a hned me tu lidi pouzivajici gamepad ukamenuji :D
http://www.edge-online.com/features/dark-souls-producer-says-pc-version-was-rushed-problems-were-expected/ -
Nechci nic říkat, ale dřív byl gamepad, nebo joystick u většiny pc hráčů normální *3*
-
To víme, že Steam nepoužíváš, jelikož všechno kradeš a pak brečíš na diskuzi, že na tebe vývojáři udělali podvod, že na google při vyhledávaní není napsán gamepad doporučen.
-
hahaha: a v infu té warez verze to nepsali, co...
-
Ucho - steam nepoužívám
-
to v oranžovým rámečku na steamu ti nestačí? :D
"Poznámka: Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (or equivalent) is strongly recommended." -
PS. Všude jak na steamu, tak na krabici je napsán 360 gamepad silně doporučen.
-
Poslední dobou mám pocit, že PC= Demence
-
-
-
-
Dobry port? Port na PC neni jen o tom, aby jsi neco zpristupnil na PC (pripadne lepsi graficke rozliseni) ale i uprava UI a ovladani, coz fakt nezvladli..
Vzdycky na tohle davam priklad z Diabla III, kde je dobre videt, jak se resi rozdilne port konzole vs PC a je jedno, zda je to z konzole na PC nebo na opak. -
-
Takovy port uz neni ani tak port jako predelavka hry pro jinou platformu a stoji to hodne penez. Takze se to na PC nevyplati, tj, vydavatel na to neda vyvojarum tolik penez.
-
-
Jaký je podle tebe rozdíl mezi "port" a "předělávka hry pro jinou platformu"?
-
-
tohle tu vubec radsi nezminuj, pro ty lidi tady je dobrej port to, že to je 1:1 s konzolovou verzí a na hraní potřebuješ gamepad :)
-
jak nezvládli, oni od začátku řekli, že to bude port 1:1 a tyhle věci dělat nebudou :)
-
Co tak si pořídit gamepad a přestat plakat, je to poněkud už trapné.
-
-
Co si poridit misto konzole neco kloudnejsiho a hrat na tom lepsi hry, nez ty graficky braky?
Stejna reakce, i kdyz vim ze dostanu tolik zaporu, ze me to vynese do nebes. Nechapu proc bych se mel prizpusobovat ovladaci. Proc konzole nemaji klavesnici a mys? Proc u D3 to takto taky neudelali, port 1:1? Dyt Dark souls prineslo dalsi prachy diky prave portu, a tomu rikate venovat se fanouskum a klientum? Kdyz jdete do kramu si neco koupit, staci vam vzdy jen nahrazka nebo chcete kvalitni finalni produkt?
Takto bychom se mohli hadat do nekonecna,.. muj post byl pouze o tom, ze tomuhle nerikam dobry port, rychly mozna, ale ne dobry a to je to, co jsem tim chtel rict, nic vic nic min. Pokud se chcete hadat a psat neco jineho, tak vesele do toho.. -
-
Ja taky nerikam ze to je dobrej port ale zase zadna kakastofa.
-
PC hráči jsou vůbec podivíni. Zrovna nedávno jsem si na steamu koupil MGR Revengeance a jen tak z nudy jsem při stahování zabrousil na fórum hry (mimochodem MGR je na PC absolutně perfektní, takhle mají předělávky vypadat) a nestačil se divit. B*bečci tam brečí strašně překvapení a šokovaní že hra není stealth a jak to je hrozný a ze sérií to nemá nic společnýho atd. atd. No prostě hra je na konzole venku už nevím jak dlouho, všude se jasně píše že se jedná o hack and slash a že to nemá být v duchu hlavní série, na konzolích to každý pochopil, ale PCčkáři zase hrozně překvapení. Asi je pro ně moc těžký si pustit gameplay na YT.
To stejný DS, jasně říkali že to bude 1:1 konzolová PC verze, ale stejně se zas najdou lidi co to koupí a pak jsou hrozně překvapení, srážej tomu na metacritic hodnocení a přitom jsou akorát za hlupáky. *5* -
Protože DS si pc-čkaři vybrečeli a už na začátku vývojáři řekli že to 1:1 bude. Když ti ovládání nevyhovuje a gamepad je pro tebe sprostý slovo, tak to nehraj *7*
-
Jen mala reakce k ovladaci vs keyboard and mouse. Toto vidim jako pozitivum k PS4 a Xbox One i kdyz nejsem pro konzole, ale mam rad PC. Osobne tento krok schvaluji, necht si zakaznik vybere s cim chce hrat, co je pro nej lepsi.
http://www.ign.com/articles/2013/12/10/xbox-one-gets-keyboard-ps4-controller-support-with-usb-device
-
-
Jo, sleeping dogs mě dnoutili nad tím přemýšlet a z aukra bez poštovnýho za stovku... tak proč ne.
-
-
Tak zrovna SD mi prisel vpohode i na klav/mysi. Nebylo to uplne ono, ale zadna hruza ani utrpeni to taky nebylo.
-
-
-
Uprava UI a ovladani? Kterej port hry z konzoli neco takoveho opravdu mel?
Diablo 3 je priklad ktery je malicko mimo uz jen proto kolik casu a prostredku na nej v Blizzardu meli.
Dark Souls port si PC hraci vyprosili a vyvojari vsechny dopredu upozornovali ze to bude port 1:1 a i presto byl DS na PC docela hit a bylo to prave i diky tomu ze port zvladli udelat vcelku rychle.
-
-
-
-
Vypadá to dobře, jen ta grafika je poněkud za očekáváním ,jelikož to co prezentovali před rokem vypadlo úplně jinak. Itak to bude hra roku, o tom žádná. Dark Souls je v hratelnosti tisíc mil před konkurencí.
-
-
Hra roku ? Witcher 3 says hi *14*
-
Podle tvého popisu to je zásadní dílo lidské civilizace. To by měli poslat do vesmíru aby to případně nějaká jiná civilizace mohla zachytit a radovat se.
-
-
Hele nevkládej mi slova do úst. Pro mě je to tak, pro tebe je to jinak. Ale takové infantilní a stupidní kecy tu nechce poslouchat nikdo. Sbohem a šáteček.
-
-
Počítam že hrou roku by mohl být "Dragon Age: Inquisition" pokud se jim to povede(očekávam od toho hodně), ale nepředbíhejme když si to ještě nehrál takže až uplyne celý rok 2014 a hry co maj vyjít teprve pak můžeš řikat něco o hře roku.
-
-
Ježiš Dragon Age :DD tak nechám tě u toho *15*
-
-
-
Collector´s Edition už v předobjednávkách....pěkná nabídka musím říct..
-
-
Ta soška je k smíchu ale... *13*
-
-
To je věc názoru...čím déle jí sleduju tím víc my do DS konceptu zapadá...z obrázku těžko soudit..snad bude dobře zpracovaná ...
-
-
Co je na DA tak špatnýho ? Kdyby na 2 od začátku nezačal někdo plivat a nepřidal se k tomu celej internet protože je to přece in jít s davem, tak ani nevíte že to je "špatná" hra. Jediný co tam bylo špatné tak opakující se prostředí, ale to z toho hned nedělá propadák století jak to každej prezentuje. 3 pokud ty chyby napraví a přinese něco nového může klidně DS2 strčit do kapsy i když to bude hratelně odlišné, takže bude na každém co ho baví....
-
-
A co je tak dobrého na DA. Jen další zapadaní tuctové RPG nevyčnívají z řady. Nepřekvapí,neurazí, prostě průměr.
-
sorry mělo to být o vlákno nahoru
-
-
-
-
-
Zacatek hezky, ale potom prisly graficky velmi spatne ukazky ze hry.
-
-
Si děláš srandu nebo co? Velmi špatné ukázky si představuji úplně, ale úplně jinak. Ano ty textury jsou špatné, ale ten výtvarný styl je pořád absolutně úžasný.
-
Jo, protože Dark Souls je vyloženě hra o grafice :D
-
-
Ja mam Dark Souls rad a graficky se mi libi, ale ted se bavime o traileru a ten je spatny.
-
Dark Souls i Demons Souls jsou jedny z visuálně nejpůsobivějších her, díky jejich výtvarnýmu zpracování a slabej technickej základ by to mohl shodit.
Na ten trailer sem se radši nekoukal, ale upřímě mě překvapilo jak špatně vypadala Beta na PS3. Podle mě dokonce hůř než první Dark Souls (když pominu vylepšenou fyziku šatů). Doufám že to ještě vyladěj, ale stejně asi radši půjdu do PC verze. -
-
Hm, pokud PC verze bude takova jako u Dark Souls I, tak bych rekl... radeji ne.
-
-
Ne nebude to jako u DS 1 a i kdyby to tak bylo tak s radosti reknu ano.
-
-
-
-
Stylizace je opet na jednicku ale textury a modely se zdaji byt ponekud rozplizlejsi. Skoda ze to nedelaj na next gen konzole...
-
-
Bude to i na nové konzole.
-
-
Ja to samozrejme myslel tak ze je skoda ze neni jenom na nove konzole (a PC). To zpracovani by pak mohlo byt uplne jinde.
-
A tohle víš jak? Tuhle možnost vyvrátili už několikrát
-
-
Pardon, PS4 verze fakt zmizela z nabídek *9* Sakryš *9*
-
-
engine je puvodni proto zadne zmena v grafice..
-
-
-
-
at to ma funkcni coop at to ma funkcni coop at to ma fun....
-
-
"Coop" ma uz Demon Souls, fun to má ale hadam ze v jinym smyslu nez ty bys chtěl
-
-
tak fun to ma to jiste.. ale nechtel jsem psat porad dokola, ze funkcni coop :) takze jsem to zkratil.. ze to je fun je nahoda ;) nicmene k tematu.. tobe se dari v prvnim dile spojit se s urcitym konkretnim kamosem ke hrani coop?? me to totiz nejde (a co vim tak ani jinym lidem) jedine co funguje je ten invazivni multiplayer coz je, ale naprosto nahodne, takze kdyz se s nekym dohodnes ze by jste sly spolu tak mas proste smulu.. a pritom by to melo jit.. jenze gamesforwindows :( tak by me vazne zajimalo jestli to nekomu funguje.. btw: na minuska jsem zvyklej, ale ted bych raci argumenty :)
-
-
No, jde to... Já už mam třeba lokaci hotovou, on ne (v Demon Souls je to takle potreba mam za to). Domluvíme se hned někde na startu uplně bokem a já tam udělám znak a on si mě přivolá na pomoc... Jo a hraju na PSku, nevim jesti to je jinaci oproti PC
-
-
odkdy je Demon's souls na PC?
-
-
skoda ze to neslo na pc bych to rad zkusil.. jinak podle minusek to vypada jako kdyby lide meli jiny nazor na funkcnost coopu u DarkSouls1 skoda ze krome minuskovani nenapisi vic :)
-
s tím přesně souhlasim, dark souls sice dotahuje některý technický nedostatky demon souls, ale z demon souls jsem měl lepší pocit celkově
-
No, podle me je Demon Souls lepsi nez Dark Souls :)
-
vzdyt je to jedno.. :) je to skoro stejny lol
-
ahaaa, já už naivně doufal, že by mohlo bejt demon's souls na pc :D
-
Neni, ja psal v prvnim prispevku o Demon Souls, on porad pokracoval o Dark Souls, tak jsem zakompnoval Dark Souls do mojeho druhyho prispevku *1*
-
-
tak to bude ten problem.. na konzolich to funguje, ale pc verze je prusvih.. ostatne DS2 ma uz na multak u PC pouzivat steam api tak snad to bude lepsi nez s tim m$ shitem.. a o tom byl muj prvni prispevek modlidba PC uzivatele za to aby ten coop konecne alespon u 2ky fungoval jak ma ;)
-
-
-
-