Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelocz
    Odstavec Vsechno zle neni pro neco dobre se mi zda docela zasadni a jeho slova me zrovna netesi. Kazdopadne na CO NA TO JA je jeste hoooodne brzy a je docela mozny, ze me mezitim puvodni Dark Souls stihne odmenit achievmentem "Dark Souls" ☺
  • Kvůli GFWL jsem dodneška svojeho Battlemage pořádně neprohnal v PVP. Celkem zamrzí. Ve dvojce mi teda GFWL fakt chybět nebude :D
  • Rinkimen
    To já s timhle radši počkam na novou postavu nebo NG+, třeba se zase někde vynoří boss jako Ornstein a Smough z DS1 a budu hodně brečet :D
  • Hodnoceni nema hodnotit ani danou dobu, ani srovnavat hry napric, ale maji byt dany parametry a pokud je dana hra splni, pak ji odpovida dane hodnoceni, a to tu v games.cz existuje. Ovsem hodnoceni byvaji ovlivneny subjektivnim pohledem, ktery ma kazdy i ten, co se snazi byt objektivni. At uz tim, ze dokaze videt chyby, ktery nekdo nevidi a nebo naopak prehlizi neco, co se nemusi zdat ostatnim.

Kazdopadne hodnoceni 10 muze byt pouzito stejne jako muze byt pouzita hodnota 1 pro nesplneni vsech podminek. *2*
  • Miserius
    Stejný "problém"... Uvažuju o tom covenantu co ztíží hru ale bojim se že to je lehký jen protože to je začátek a pak budu litovat *1*
  • Rinkimen
    Tak dneska ráno jsem si byl pro hru a ted jsem skončil. Zatím je to neuveřitelný, skvělý level design jako v minulých dílech. Akorát mě trošku zaraží obtížnost bossů(nikoliv obyčejných monster). Zatím jich mám za sebou šest, u tří z nich jsem ani jednou neumřel, u dvou jsem dokonce prošel bez obdržení poškození. Nevím jestli je to tím, že mám v prvním díle nahráno xxx hodin, tudíž zbytečne neutočím pokud vím že můžu dostanu dmg a celkově jsem víc opatrnější nebo zlehčenou obtížnost hry. Každopádně zatím skvělá jízda, dlouho mě hra nechytla tolik jako tohle :)
  • Keyz
    To je velké +.
  • Miserius
    No nahráno mam hodně ale i tak jsem doufal že to bude těžší... Já myslim že jsem vpodstatě na začátku (6 hodin) a že to povyleze...
  • Keyz
    Tedy to, že budeš mít vice jako 50% je vlastně bonus, když se dá počítat, že budeš často umírat a prostě budeš mít tento negativní efekt.

To je dobrý. Velký rozdíl, oproti většině RPG kde jedeš často ideální stopu celou dobu.
  • GFWL to nema, tak to je uz ma z polky vyhrane.
  • Miserius
    No jednoduchá je... Bosse jsem zatim kromě jednoho mojeho failu dal vždy napoprvé aniž bych věděl co dělaj nebo jak vypadaj... Je to divný... doufám že se to zvedne a nebo využiju ty covenanty/itemy na tezsi nepratele
    Ikdyž je teda pravda že mam nahráno bazilion hodin v Dark i Demon souls
  • ak si hral DS 1cku tak sa necudujem ze to je pre teba "lahke".
  • Rinkimen
    Tak v originálním Demon souls hráč po jedné smrti padnul na 50%HP a stejně někteří fandové trvrdí, že to byla težší hra než Dark Souls. Tak blede bych to zase neviděl :)
  • V povodnom Demon Souls to fungovalo tak isto. Tiez ta hra pocitala s tym, ze hrac stravi vacsinu casu s 50% hp. Akurat pokial si dobre pamatam, tak po smrti tie HP neubudali postupne, ale islo to priamo na 50%.

A tiez si presne pamatam, ze sa tam dal pomerne skoro ziskat prsten ktory takisto znizoval to ubudanie HP z 50% na 25%. Dokonca tam tusim boli aj dva. Pravda, ten druhy bol dost daleko v hre.
  • Keyz
    Tohle bych u konzole neřešil. Vzhledem k tomu HW to je asi dobrý.

U PC verze to je něco jiného.
  • Super, rano som si preobjednavku vyzdvihol, prave som prisiel domov z prace a idem na to! Akurat skoda ze zrovna tento vikend musim do prace -.-

Inak, ta poznamka o objednavani Demon Souls ked sa este nepocitalo s celosvetovym vydanim... Bohvie kolko dalsich podobnych potencionalnych peciek takto niekde v Japonsku caka na svoje celosvetove vydanie a nikto sa do toho nema, pretoze si myslia 'to ti zapadniari urcite hrat nebudu!' Ja viem, ze presne to si mysleli ludia z Atlusu ked sem konecne dostali Demon Souls. 5 rokov dopredu a voila!
  • Keyz
    OK.

Stejně zajímavý. Hra musí být více jednoduchá oproti prvnímu dílu, když počítá s tím, že hráč bude bojovat s 50% HP. Stát se to teoreticky může.
  • Snad by se dala vytknout prece jen krabet slabsi technicka uroven grafiky, ale to uz bych asi moc stoural. Jen doufam, ze ovladani bude lepsi nez u prvniho dilu.
  • Miserius
    Ne, použijes Human Effiny (humanity) a máš zase 100% (než umřeš) A nebo mě teď třeba padl prsten kterej "snižuje HP redukci když jsi Hollow"
  • Keyz
    Jak tedy přesně funguje ta redukce zdraví? Je to na trvalo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit