-
dark souls je jedna z nejlepších her kterou jsem kdy hral.Maximalni hodnoceni si rozhodne zaslouzi!!!!
-
Ach jo,to je zas diskuze. Fanoušci RPG jsou snad ze všech nejvíc nejotravnější při obhajování svých oblíbených her, úzkoprsí s největšími internetovými svaly.
-
-
Nevím jestli je vůbec nutný tohle před někým obhajovat. Pokud se mi hra líbí tak je to supr. Jestli se líbí nebo nelíbí někomu koho vůbec neznám mi je úplně ukradený :)
Moc nechápu co se tady někdy děje...
-
-
Ještě k boss fightům. Hodně mě překvapila jednoduchost počátečních bossů, které jsem drtil na první pokus, nicméně to o celkové obtížnosti nic neříká. Dohromady jsem dal zatím kolem 15 bossů a dobrá polovina z nich byla opravdu záležitost na první pokus. Pak tam bylo pár obtížnějších, ale i ti šli po pár pokusech dolů. A pak byli 4, na kterých se tvůrci opravdu vyřádili a musím říct, že porazit je je skutečné peklo. Je to jako nechvalně známý Ornstein a Smough boss z prvního dílu. Ale tady je to 4x (upřímně doufám, že už nic takového dál nepotkám).
Narozdíl od původního OS však všechny mají hrozně nefér pravidla. Bossů je buď víc, mají kamarády, kteří by sami o sobě stačili na bossfight, mají ohromný dosah, dávají pecky přes 50% hp a nebo jsou v tak nefér aréně, že to ani není možné.
A nejlepší je, že všechno to byly vedlejší boje. Hru zatím hodnotím určitě pozitivně, ale todle je jedna z mála věcí, které jsou špatně... -
-
Mne třebas Pursuer přišel docela tuhý .... ale asi se na něj nemá chodit hned po zabití Last Gianta :D .... možná to bylo tím. Nakonec jsem sólo pokusy vzdal, protože mne to už přestávalo bavit (pokoušet se ho odsólovat se začátečním mágem, šlo by to, ale bylo to moc na nervy :D, každej chybnej úskok, nebo o púl vteřiny pozdě seslané kouzlo se trestalo smrtí) tak jsem ho dal v co-opu, to je pak jednoduchý. S další postavou si ho chci ale nejprve odsólovat :).
-
Na druhou stranu po určitém množství zabití mizí z levlu příšery, což trošku usnadňuje cestu k bossům. Tak aspoň za tohle mají plusové bodíky.
-
-
Tak dneska ráno jsem si byl pro hru a ted jsem skončil. Zatím je to neuveřitelný, skvělý level design jako v minulých dílech. Akorát mě trošku zaraží obtížnost bossů(nikoliv obyčejných monster). Zatím jich mám za sebou šest, u tří z nich jsem ani jednou neumřel, u dvou jsem dokonce prošel bez obdržení poškození. Nevím jestli je to tím, že mám v prvním díle nahráno xxx hodin, tudíž zbytečne neutočím pokud vím že můžu dostanu dmg a celkově jsem víc opatrnější nebo zlehčenou obtížnost hry. Každopádně zatím skvělá jízda, dlouho mě hra nechytla tolik jako tohle :)
-
-
Stejný "problém"... Uvažuju o tom covenantu co ztíží hru ale bojim se že to je lehký jen protože to je začátek a pak budu litovat *1*
-
-
To já s timhle radši počkam na novou postavu nebo NG+, třeba se zase někde vynoří boss jako Ornstein a Smough z DS1 a budu hodně brečet :D
-
-
Zrovna včera jsem si je dal k večeři. Je to i pro mě nejtěžší boss fight. (Můj level byl asi 20 :-).
-
-
-
-
Odstavec Vsechno zle neni pro neco dobre se mi zda docela zasadni a jeho slova me zrovna netesi. Kazdopadne na CO NA TO JA je jeste hoooodne brzy a je docela mozny, ze me mezitim puvodni Dark Souls stihne odmenit achievmentem "Dark Souls" ☺
-
Občas mě fakt štve, že nemam konzoli, ale do konce dubna to snad nějak doklepu. Jinak je v pohodě naskočit do Dark Souls až teď? Kvůli absenci konzole a gamepadu mě předchozí hry minuly, ale nevim, jak moc je to na škodu.
-
-
Vydržel jsem hrát jen k drakovy, pak jsem s tou zblitou konzolovou gameplay nemohl hrát.
-
-
určitě myslíš toho draka dole v Ash Lake...
-
-
Když nepočítám DLC, tak tam ani jinej drak než v Ash Lake nebyl. To v Undead Burgu drak rozhodně není .)
-
-
Tak tím pádem to je Wyverna (had s křídli).
Já sérii souls ještě nehrál, ale už se těším až budu mít peníze ke koupě tohodle dílu. -
-
xD Wyverna*
-
j je to wywerna *3*
-
-
-
-
-
bez problemu
-
-
Neví někdo jestli bude dark souls na PC v češtině ?
-
-
Na co prosím tě? Příběh tam žádný není a na těch pár slovíček si vystačíš se slovníkem... aspoň se naučíš anglicky. V dobách kdy se ještě učila na školách ruština jsme se slovníkama louskali adventury naprosto běžně, a jak jsme pak mezi vrstevníkama zářili *1*
-
-
Prej příběh není, ty vole... *7*
-
-
Má častečně pravddu, příběh je tam jenom částečně nastíňen, a moc se člověk o tom ve hře nedozví.
-
Elpina je lepší si nevšímat. Podle něho je tahle hra totální shit, v kobkách je pro něho až moc velká tma a boje jsou tu prý odfláknuté *1*
-
-
"Jak to špinavý?!" O bojích jsem nic neřikal. Hru jsem nehrál, takže nemůžu soudit *3* Ale to o příběhu jsem četl z vícero míst že je tam jen na oko...
-
-
-
-
-
EASYYYYYYYYYYYYYYYYYYY no problem nebrečte je to easy jednička byla obtížnější *1*
-
Ľudia čo by ste mi odporúčili viac aby som si kúpil ? Dark souls 1 alebo 2 ? Osobne by som chcel radšej jednotku, pretože s obrázkov vyzerá omnoho temnejšie a atmosférickejšie ako dvojka : http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&id=15305. A takisto som pozeral aj gameplaye a bossovia v jednotke vyzerajú velkolepejšie a celkovo tak lákavejšie to vyzerá. Čo by ste mi odporúčili vy ?
-
-
S prvnimi DarkS nemuzes slapnout vedle (ale pocitej, ze to bude bolet a bude to bolet desitky hodin) a navic za ne tolik neutratis. Jinak urcite PC + GAMEPAD + DSFIX, pripadne PS3 verzi (vzhledem k nejvetsi komunite).
Na druhou stranu druhy Dark Souls se zatim profiluje spis jako Demons Souls 2 se spatnym pojmenovanim, takze puvodni DemonS taky neni docela nevhodnou volbou (jen je pouze na PS3, nevim jestli i na XboX). Druhy DarkS jsem zatim hrat nemohl, ale nemam z toho moc dobrej pocit (az moc vstricnosti, vizual na konzolich horsi nez prvni hra, snadni bossove – alespon podle reakci, atd.), ale jak rikam, teprve me to ceka.
EDIT – Na Greenman Gaming je zrovna Dark Souls Prepare to Die za 9.99 €! -
Hral jsi Demon Souls? Jestli jo tak dvojku. Jinak jednicku.'
Nebo vis co? Kup si obe! -
Pokud jsi žádnou Souls nehrál a nejsi hráč co se vyžívá v nějaký krutý obtížnosti tak začni s dvojkou, ta je mnohem přístupnější nováčkum... Problem jedničky byl, že hrozně moc lidí odpadlo ještě před nějakym bossem nebo u Gargoylů a tak se do toho nikdy nedostali, tady tenhle problém neni...
Nemužu ty hry srovnávat protože ve dvojce mam zatim 8 hodin a v jedničce radši ani nesčítám nahranej čas postav (250 tipuju) ale zatim mě dvojka hodně mile překvapila, je zatim lehčí ale to se udajně změní (doufám) a maličkosti co mě štvali v jedničce to vypada že tu nejsou (hlavně pvp lagy) -
mimo jine zalezi na cem to chces hrat
-
-
Mám nahráno asi 16h, sem na 82. levelu. Hra jako taková funguje výborně ale i tak u mě zatim převládá zklamání.
Především kvůli mnohem slabšímu výtvarnýmu zpracování a designu. V předchozích dílech bylo objevení nový lokace nebo bosse něco neskutečnýho.
U DSII je vidět že maj plno nápadů na zajímavý nástrahy a potyčky ale nějaký áchání se zatim nekoná. Nicméně jsou tu lokace ale mnohem větší, takže asi nějakej kompromis udělat museli. Ještě sem to nedohrál. Tak doufám že mě ještě překvapí. -
-
Po 16 hodinach nebudeš ani v půlce tak bych s tim ještě počkal... Já mam nahráno 21 hodin a zatim jsem nadšenej, prozatim mě to přijde lepší jak jednička (hlavně jsem nadšenej z konečně pvp bez lagů, snadnější a jasnější přístup k online funkcím) a hlavně jsem byl rád že těch 12 obdelníků ve výběru Travel lokací nejsou finální a přídává to dolu další řádky, bál jsem se že toho bude tak málo
-
-
Za prvy jsem nikdy nemel technickej problem s online casti hry (a to hraju GfWL PC verzi hry!, cili tu nejhorsi moznou platformu, co se technicky podpory tyce), ktera je mi v Dark Souls spis elegantnim a zabavnym zpestrenim, nez prvkem, bez kteryho by Dark Souls prestalo byt Dark Souls. A rozsahly warpovani odemceny od pocatku uz vubec nevnimam pozitivne.
Mam takovej pocit, ze az druhy Dark Souls dohraju, tak budu mit potrebu se z toho vypsat a to nejspis ve forme ctenarsky recenze. -
-
"lagy" v pvp jsou na všech platformách at uz si to priznas nebo ne... Desitky videi ktery vysvetlujou jak se vyhnout opozdenymu backstabu jsou jen tresnickou na dortu... Tady nic takovyho neni, nikdo se "neteleportne" za tebe a nebackstabne, bojujete spolu klasicky ne jen obehnout a zabit
-
-
Pravda, jsou hraci kteri v Dark Souls travi hodne casu v PVP (ty tenhle pokrok oceni). Pro me je ta hra o necem jinem a online je mi spis obcasnym zpestrenim (a jako takovy je uzasny), nez necim, co bych koncepcne vyhledaval. Takze zlepseni v tomhle smeru me zas tak moc nezajima ☺
-
-
Já v Dark Souls 1 taky vubec nebojoval s lidma (pokud me nekdo neinvadnul) a pomoc na bossaky jsem potreboval jen nekdy, ale tady to je konecne rychly,funkcni a jasný pro všechny takze to kazdej vyuziva... Třeba arena je tam hned po pár hodinách přístupna a souboje v 3 ruznych arenach jsou neskutecne zabavny diky (temer) nulovym lagum... Tam si muzes odskocit a zabojovat si tam bez strachu o duše/effigy a jedine mužes ziskat orb
-
-
-
-
-