-
Určitě. Možná jeden bod. I když pro mě osobně mě kvalitní fantasy není jen u kvalitě kulis...
-
o hlouposti bych moc nemluvil, jelikož ty jsi dost hloupý na to, abys reagoval na trolla a ukradený nick.
-
Tím chceš říct, že hraješ jen v případě, že nemáš nic jiného na práci? Takže jen další casual player, kterých jsou po světě miliony? To jsi mě zklamal, Drizzte.
-
nedávno jsem nainstaloval GOG verzi hry Arx Fatalis a byl jsem překvapen, že tato hra z roku 2001 je na tom graficky uplně stejně jako Dark Souls 1. Pokud máš chuť na nějaké temné prostředí, navíc příběh, který není hloupý, tak doporučuju
-
spíše si to připočte každý fanoušek fantasy...
-
Sáhni po dvojce. Ta tu má 10/10, takže bude asi lepší...
-
Já v jednicce strávila nekolik desitek hodin ale tady podle obrazku nevidím duvod proč se tam vracet. Prostredí mi nepripada zajimave ani dost temne a depresivni. Kor když je cela hratelnost zalozena na opakovani tech samych souboju.
Mozna budu za kacire, ale treba boj a dungeony v Skyrimu mne bavili mnohem vic. -
Souhlasím s autorem, že tento styl vyprávění má svoje pro a proti. Každopádně celkově sem překvapen snahou o objektivitu.
-
když jsem hrál jen jedničku, nehrál jsem dvojku. Stojí za to hrát dvojku, nebo šáhnout rovnou po trojce? Navíc kdoví kdy se k tomu dostanu. Hry je nejlpší nechat na dlouhé zimní večery, když je venku tma a nedá se nic jiného dělat.
-
...si připočte fanoušek série.
-
16:10 bez pruhů - unsupported v3
popisy ovládání na pc styl press A and left button - repete v3
10/10 -
A +6 bodů za art styl a architekturu.
-
2 body dolu jenom za grafiku
-
"O zápletce se toho nicméně o moc víc prozradit ani nedá, protože, přesně podle zvyklostí série, nabízí velice široké možnosti vlastní interpretace. Tento způsob podání příběhu má samozřejmě svá pro i proti. Hráč, který upřednostňuje epické vyprávění s jasnou gradací a přesně definovanou katarzí, se v Dark Souls III pravděpodobně opět nenajde."
- Přesně tohle je důvod proč jsem nedohrál ani jeden DS. Ten svět byl na mne moc abstraktní. Ano nádherně temný, ale taky s naprosto minimálním přesahem do reality. Ne že bych neměl rád abstrakci a nepřímou naraci. Nakonec takový Half life si člověk taky musel sám interpretovat co se vlastně děje, ale u DS jsem si říkal - Hele co se to vlastně děje? Proč mám porazit tohohle bosse? I když samotný průchod představoval výzvu nějak to prostě netáhlo. A ne nesouhlasím, že epické vyprávění je protikladem abstraktní narace... Taková minimalistické příběhy zaměřené na lokálnost jsou taky fajn...
Nakonec ale jestli tam bude možnost znovu běhat s kopím (s kterým jsem to hrál asi jenom já *12* ), tak si to někdy vyzkouším rád. *4* -
Já vidím jako největší mínus celé hry to jak pojaly Firelink Shrine, je supr že jsou tam připravené trůny na poražené lordy, ale vypadá to tam strašně a není to propojené s ostatními lokacemi. Jinak tu hru vidím zcela pozitivně, vrátilo se mnoho prvků z Demons Souls včetně atmosféry, od předchozích dílů jsou souboje s bosy propracovanější , a celkově to vypadá skvěle 9.3/10 ode mne.
-
8/10 ty vole vzhledem k tomu co vychazi posledni dobou za hry bych tomu dal 11/10 minimalne