Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw, v recenzi Lords of Cinder překládáte jako Páni. Neuměli jste přeložit slovo Cinder? :-) Cinder znamená žhavý uhlík. Lord of Cinder by se teda přeložit jako Páni Žehu nebo Zažehnutí (nebo doslovně jako Páni řeřavých uhlíků). Když vy sami jste nerozdmýchaní, nezažehnutí (unkindled). Vidím, že příběh hry pokračuje v tradici lynchovských fantasmagorií, které vyvolávají dojem, že mají nějaký hluboký smysl, přičem ve skutečnosti se jedná o banality.
  • iSpirit
    vzhledem že to dostalo 8/10, tak jsi k pravdě na hony daleko ty 10/10 .)
  • no tak zas nepřehánět ... proč porazit toho a toho bsoe apod. tam je vždycky vystvětlení jak v 1 tak v 3 , to že lidi přeskakujou dialogy je věc druha :-(
  • jj pravda bolí, že fanboys?
  • Co to plácáš? Jediný kdo krade nicky jsi tu ty.....
  • Píšu z tabletu.
  • Určitě. Možná jeden bod. I když pro mě osobně mě kvalitní fantasy není jen u kvalitě kulis...
  • iSpirit
    o hlouposti bych moc nemluvil, jelikož ty jsi dost hloupý na to, abys reagoval na trolla a ukradený nick.
  • Tím chceš říct, že hraješ jen v případě, že nemáš nic jiného na práci? Takže jen další casual player, kterých jsou po světě miliony? To jsi mě zklamal, Drizzte.
  • nedávno jsem nainstaloval GOG verzi hry Arx Fatalis a byl jsem překvapen, že tato hra z roku 2001 je na tom graficky uplně stejně jako Dark Souls 1. Pokud máš chuť na nějaké temné prostředí, navíc příběh, který není hloupý, tak doporučuju
  • iSpirit
    spíše si to připočte každý fanoušek fantasy...
  • iSpirit
    Sáhni po dvojce. Ta tu má 10/10, takže bude asi lepší...
  • Já v jednicce strávila nekolik desitek hodin ale tady podle obrazku nevidím duvod proč se tam vracet. Prostredí mi nepripada zajimave ani dost temne a depresivni. Kor když je cela hratelnost zalozena na opakovani tech samych souboju.
    Mozna budu za kacire, ale treba boj a dungeony v Skyrimu mne bavili mnohem vic.
  • Souhlasím s autorem, že tento styl vyprávění má svoje pro a proti. Každopádně celkově sem překvapen snahou o objektivitu.
  • když jsem hrál jen jedničku, nehrál jsem dvojku. Stojí za to hrát dvojku, nebo šáhnout rovnou po trojce? Navíc kdoví kdy se k tomu dostanu. Hry je nejlpší nechat na dlouhé zimní večery, když je venku tma a nedá se nic jiného dělat.
  • ...si připočte fanoušek série.
  • 16:10 bez pruhů - unsupported v3
    popisy ovládání na pc styl press A and left button - repete v3
    10/10
  • A +6 bodů za art styl a architekturu.
  • Lukass
    2 body dolu jenom za grafiku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit