-
Jo, pro mě jo, když už jde o třetí díl.
-
Tohle prostě a jednoduše nemá chybu... *1* *1* *1* --> http://2new1.fjcdn.com/funny_gifs/Dark+souls+3_0d4bab_5888961.gif
-
a to je spatne?
-
Já si tentokrát počkám na kompletní edici s DLC, po Bloodborne už mě DS tolik neláká, navíc tenhle díl vypadá jako jeden velikej fan service.
-
Já jsem teda asi divnej, ale mě se to hraje v pohodě i na K+M
-
Drakenovi rodice koupili (ne)ojebane Amd, a pulka veci se mu seka. Tak si musi zehlit ego na internetu.
-
ojebaná 970 za 10k... ty máš ojebanou 980ti za dvacijáš? Tak to si slušnej nerdík, styděl bych se dát do GFX tyhle prachy :D
-
Drizzte, to že ti cenzor smazal to nedávné fiasko, kde jsi předvedl na celé games, že jsi nepochopil Mulholland Drive, neznamená, že jsme na to zapomněli. Teď tady budeš tahat Mazací hlavu a koledovat si o další trapas? A pak další filmy, celého Lynche a pak třeba i další autory, které nechápeš? Já se ti divím.
A znova už to tady vysvětlovat nebudu, Ulrich nebo Sleepless nebo kdo to stejně zase smaže, takže to nemá cenu. -
už se ti povedlo na K+M provést Kick? LOL, to je rébus sám o sobě a nevim esi to vůbec jde vyřešit
-
zajímavá mentální filtrace mojeho komentu...
-
Ty musis byt idealni korporatni zakaznik. *15*
-
na dark souls sa neda spravit uspokojive ovladanie na klavesnicu+mys neviem preco tomu stale niekto nechape...nie je to lenivost vyvojarov...je to rovnaka situacia ako pri strategiach ktore sa nedaju uspokojivo ovladat na gamepadoch hoci vyvojari sa mozu snazit ako chcu...takze pcckarom odporucam kupit gamepad alebo to nehrat a nemudrovat...aj tak souls seria nikdy nebola planovana na pc a len peticia od pc hracov ich presvedcila aby to skusili portnut na pc hoci s portovanim nemali skusenosti.....takze namiesto dristov by mal kazdy pcckar povinne zaslat FromSoftwaru kvety
-
Hratelnoste nejlepsi Dark Souls. Interface je prehledny a jednoduchy jako v Bloodborne. Perfektni level design. Co se tyce lore je to spise nostalgicky dil ,kteremu chybi vlastni xicht. Bossove jsou na kazdym rohu a ne moc hardocre (uvidime na NG+) ,ale spis jsem chcipal s normalnich mobek nez z bossu. Ale za me 10/10. Dvojka zatim nejhrosi dil serie. Pokud jste nikdy nehrali Dark Souls klidne zacnete s tretim dilem. Praise the Sun nebo spise Praise the Dark Lord ! *5*
-
Draken ma potize s lidma, co nehypujou jeho oblibenou znacku.
-
uz jsi nekdy videl japonskou hru ktera by se dobre ovládala na K+M? Ja teda ne. Proste na hrani japonských her na PC je nutnost gamepad, to jestli to je odflaknuty nebo není je naprosto zbytecny hazeni hrachu na zed, jinak to nebude..smir se s tim a hraj gamepadem:)
-
Bohužel uraženej nejsem a páčkovač vlastním, i když jej zrovna moc nepoužívám. Podívej se na to ale i z druhý stránky. Jestli dělám port na pc, tak je snad jasný, že by v menu a celkově neměli být ikonky tlačítek páčkovače a další věci, které byly zmíněny v příspěvku, ke kterému se vztahuje tahle diskuze. Neříkám tu, že je to špatná hra, ale ten port je na dvě věci.
-
No 'poněkud ošemetnou záležitostí' je jedna moznost, ja by som to nazval nehratelna konzolova ****** - Je to fakt priserne. Kto to prekusol pri minulom diely, zahra si aj toto, no fakt neodporucam.
-
A ja si zas dovolim rict ze jsi proste urazenej, ..odfoukni se a kup ten gamepad..život pak bude v mnoha hrach o mnoho lepsi:)
-
Dovolím si nesouhlasit s tím, co jsi tu v předchozích dvou příspěvcích napsal. Jestli si chceš hrát na páčkovači, tak si hraj, ale to nemění nic na tom, že to je opět mizerný port, který opět dokazuje lenost vývojářů.
-
a urazeny mysaci minusujou..hehe:)