Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • úplně bez problémue jenom to mam nejde s kordem
  • Kterou hru ze série byste mi doporučili? Šli byste rovnou do třetího dílu? Podotýkám, že jsem zatím žádnou nezkoušel a zároveň není příliš reálné, že bych projel všechny díly... Obtížnosti se nebojím, i za cenu, že to třeba nedohraju :), hrát budu na PC (s gamepadem). Za každý názor budu rád (pokud mě nepošlete do prde*e).
  • ja myslim ze tady Conte to řekl za mne:)
  • Vogon
    Několik rad do Dark Souls 3:
    1) Skrze meditaci v horách dosáhnete nirvány.
    2) Slyšel jsem se, že po vesnicích jezdí prodejce klecí 1+1, být vámi taky si jednu seženu.
    3) Na některé ženy nejvíce funguje něžný dotek, o to víc když máte ty správné ruce.
    4) I když poutníci z Londoru vypadjí jako mrtvoly, nenechte se zmást, jsou to jenom lenoši.
    5) Kdyby se Indiana Jones a Chrám Zkázy natáčel v Lothricu, tak by uctívači Kali nebyli sežráni krokodýly, ale bezpečně by spadli pěkně do teplíčka.
    6) Pokud si chcete zatancovat ještě než příjde ta pravá chvíle, musí si stará lhářka zatančit se smrtí.
    7) Pravdu hledejte ve hvězdách.
    Edit: Na tohle jsem zapomněl, ale je to smrtelně důležité. 8) H*vno hoří.
  • Vogon
    Nejvíc se mi na tom nelíbí to, že bossové jsou draví jak bossové z Bloodborne, na čemž by nebylo nic špatného, ale když se ze hry odstraní mechaniky z Bloodborne(Regain, rychlé léčení, rychlý dodge, lehké parry), tak je spíše frustrující. A ještě to, že někteří nepřátelé nemají cooldown na útoky a kouzla a neskutečné poise, což je zase bezdůvodně frustrující.
  • Rozhodne ma sve pro, bez nej by nebylo tolik videii na youtube *5*
  • jen aby to takhle nebylo se vsim tim uzasnym lorem co v DS je:)
  • Zajímavé myšlení. Nevěděl sem, že hry a jejich hodnocení je závislé hlavně na vizuálu a na tom, jak moc práce to dalo. Ale ok, až budu chtít hodnotit screenshoty, tak se ti ozvu. Očividně se ve hrách vyznáš.
  • Vogon
    Je to reakce na mrtvoly kovářů z Dark Souls, které vypadaly jak André. Vypadaly tak, aby to hráči ukázalo, že mají dát embery Andrému, ale ve skutečnosti to hráči nepochopili a hledali za tím nějaký příběhový význam. Od té doby těm mrtvolám Fromsoft přezdívá Klan André a přeneslo se to i do DS3, jako vtípek. Kde sice André nemá moc co dělat, ale aspoň ti dá nějaké perličky z uhlí(obdoba emberů).
  • Dark Souls dohrají i na kytaře a co? Znamená to, že se to dobře ovládá na kytaře? Blbost. DMC4 na K+M? Jsi se posral v kině ně? Hack and Slashk na K+M. To jako vážně? Všechny hry co jsi vyjmenoval jsou milionkrát ovladatelnější na gamepadu, že jsi sebemrskač neznamená to, že to jde dobře ovládat na K+M...
  • "uz jsi nekdy videl japonskou hru ktera by se dobre ovládala na K+M?"

DMC4 (dohráno na DMD)
    Resident Evil 4 (dohráno na Professional)
    Tekken 3 (PSX emulace, dohráno na HARD)
    Akiba's Trip: Undead & Undressed

Chceš další?
  • Kozy
    K tomu Andrému, četl jsem nějakej rozhovor, tušim s Miyazakim, že v Japonsku je prý nějaká tradice, že se po dobrym kováři jmenuje jeho prvorozený syn a tak vlastně žije navěky, pro DS takhle vytvořili klan André.
  • co se ti tam nelibi a tvoje hodnoceni a porovnvaní s DS1... diky
  • Vogon
    Jo, zpočátku se mi taky nelíbil fan service, a pořád se mi některé věci nelíbí(Andre je tam třeba naprosto bezdůvodně, jen jako inside joke), ale ke konci hry zjistíš proč to tak je, stačí se zahledět do nebes.
  • Vogon
    Rovnou na trojku. Dvojku můžeš koupit, abys měl čím na podpal.
  • Jo je tam toho dost, ale myslim ze ne zas tolik aby cele hre prislusel přívlastek ,,levna,,

Me spis vadi mnohdy podobnost s Bloodbornem, který se mi nelibi ani trochu..ale da se to vydrzet:)
  • Vogon
    Asi jsi neviděl pravdu, jinak bys pochopil proč to není propojené s ostatními lokacemi. Chce to otevřít oči(doslova).
  • Kozy
    Jasný :) neřeknu sem tam něco, ale tohle provedení mi přijde levný.
  • tak ja myslim ze fanservice je hlavne proto ze UZ to je treti dil, u prvního dilu muzes delat fanservice jen stezi:) Chapes, dava to smysl, ze je ve tretim dile , protože tam ma z ceho byt:)
  • Lukass
    Boze ty ses jelitko :-D Jinak ta hra bude graficky hnusna i na Titanu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit